• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    215
Kızlar bugün kontrolüm vardı🤗

35+0, kızım 2500 gr olmuş, artık her hafta nst ye gireceğim, hafif sancım vardı, ortalama 50 civarındaydı veee bana sezeryan günü verdi, 18 Aralık olarak söyledi, değişmezse, her şey yolunda giderse 😍

Sağlıkla gelsin hepsi 🙏🏻🌷
Yaa ne güzel sende gün almışsın, ne tatlı bir heyecan vardır şimdi🤗 sağlıkla gelsin miniğin🥰

Güzel duaların için çok teşekkür ederim🙏🏻 sana da çokk çook geçmiş olsun, sağlıkla büyüsünler inşallah🙏🏻 gerçekten yaşamadan anlayamıyormuş insan çok zor bir şey😔 çarşambadan beri hem kendi bebeğime hem o yoğun bakımda olan bütün bebeklere dua ediyorum.

İlk başlarda hiç gelmedi aynı dediğin gibi damla damla 4-5 sağımda toplam 3 ml felan geliyordu. Dün çok şükür iyi haberi aldık ve bir anda arttı önce tek sağımda 3ml oldu sonra bir anda 10 oldu sonra 20 şimdi 40 a çıktı çoook şükür🙏🏻
Ohhhh yarasın yavruma afiyet bal şeker bol bol şifa olsun bebişe 🙏 benimde öyleydi sağdıkça sağdıkça bide kendime telkin ede ede çoğalttım sütümü ☺️ Allah herkeze bebeğini emzirerek büyütmeyi nasip etsin 🙏 çok güzel bir duygu 💕🥰

Teşekkürler canım benim yeni söylenince biraz korktum. Bir de önde olduğunu söyleyince tedirgin oldum am ben ölçümlere pek güvenemiyorum çünkü çocuk ölçtükleri gibi doğmuyor oğlumda öyle oldu en azından . Resmen yemek yemeye korktum 😅 haftaya perşembe ya da cuma kontrole gideceğim çalışamaz raporu alacağım artık o zaman günümüz de belli olacak inşallah durumda biraz daha netleşir. Ayrıca bende oksapar kullanıyorum oğlumda 38+0 da aldılar bunda da gönlümüz 12 aralıkta hani 39+0 ı beklesek çok iyi olacak izne ayrılmışken evde az da olsa oğlumla vakit geçireyim istiyorum umarım umduğumuz şekilde ve sağlıkla gelir 🤲
İnsallah güzellikle sağlıkla kucağına alırsın, su çok olunca gerçekten ölçüyü çok yanıltıyor doktor 3500 diyordu 3100 dogdu sudan dolayı çok yanıldım dedi

İnsallah güzellikle sağlıkla kucağına alırsın, su çok olunca gerçekten ölçüyü çok yanıltıyor doktor 3500 diyordu 3100 dogdu sudan dolayı çok yanıldım dedi
Aslında zaten 400 gram illa fark oynuyor canım doktor hiç 400 gramı baz alma dedi

Canım erken almasının tek sebebi kan sulandırıcı mıydı? Ben de tüp bebekle gebelik elde ettiğim için hem 4000 lik iğne hemde coraspirin kullanıyorum. Tüp bebek doktorum doğuma 1 hafta kalana kadar kullanılacağını söylemişti ondan sormak istedim?
Söyle ki benim aile geçmişimde herkes kan sulsndirici kullanıyor ve ileriki haftalarda 38 sonrası kalbi durması gibi vakalar var yani bizim genlerle ilgili bir durum bende de olabilir diye beklemek istemedik

35+0, kızım 2500 gr olmuş, artık her hafta nst ye gireceğim, hafif sancım vardı, ortalama 50 civarındaydı veee bana sezeryan günü verdi, 18 Aralık olarak söyledi, değişmezse, her şey yolunda giderse 😍

Maşallah canım 🧿
Benimde günüm 18 Aralık olarak netleşti bakalim

Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağınada alırsın inşallah 🙏🏻 🌸

Maşallah canım 🧿
Benimde günüm 18 Aralık olarak netleşti bakalim
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah masallah çoğu arkadaşımızın günleri belli oldu ☺️🌸

Bence bizim bir yada iki hafta kaldı İnşanlah doğurup kurtulalım bir an önce sende çok kilo aldın mı kanka ben 67 başladım şimdi 77 78
Amiinn, kuzu çok almamışsın ki sen az bile bence ben de 11 kg aldım şekerim olmasına ve son zamanda da olsa dikkat etmeme rağmen 😂 aman kiloya hiç takılmıyorum ya sağlıklı doğsunlar da, doğumdan sonra veririz heralde 😬 daha fazla da alabilirim 😂😂

Oyyy maşallah prensese 😍😍 inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın kuzum 😍♥️ 18 aralıkta kaç haftalık oluyorsun tam

Yaa günler alınmış ne tatlı heyecanlar ben yaşayamadım tadını çıkarın arkadaşlarım🌸🌸🌸
Sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻🙏🏻
Bizim yarın yine sarılık kontrolümüz var umarım atlatırız 🙏🏻🙏🏻
Süt konusu da konuşulmuş şu ebebekte satılan malt içecekten aldım denemek için tadı içilesi değil ama sütü arttırdığını söyleyebilirim☺️
Konudan bağımsız olarak da farkettim ki kızımın çamaşırları için kirli sepeti almamışım yokluğunu hissettim alanlar tavsiyede bulunursa sevinirim 🌸🌸

Yaa günler alınmış ne tatlı heyecanlar ben yaşayamadım tadını çıkarın arkadaşlarım🌸🌸🌸
Sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻🙏🏻
Bizim yarın yine sarılık kontrolümüz var umarım atlatırız 🙏🏻🙏🏻
Süt konusu da konuşulmuş şu ebebekte satılan malt içecekten aldım denemek için tadı içilesi değil ama sütü arttırdığını söyleyebilirim☺️
Konudan bağımsız olarak da farkettim ki kızımın çamaşırları için kirli sepeti almamışım yokluğunu hissettim alanlar tavsiyede bulunursa sevinirim 🌸🌸
İnşallah atlatırsınız kuzu sarılığı güzel haberlerle gel 🤗 bebek için kirli sepeti ben de almadım gerek oluyor demekki 😢 bakınayım ben de 😘

İnşallah atlatırsınız kuzu sarılığı güzel haberlerle gel 🤗 bebek için kirli sepeti ben de almadım gerek oluyor demekki 😢 bakınayım ben de 😘
Ayy inş canım gerçekten sarılık zor ama her bebekte de oluyor
Evet ben ihtiyaç hissettim açıkçası çünkü süt içtikçe ağzından akan sütler giysilerini sarı sarı yaptı öyle olunca sık giysi değiştirdik bi baktım birikmiş giysiler banyoda kapının arkasında😅

Kızlar benim bugün kontrol vardı 33 haftayım. Kilo alımı yavaşlamış 2 kg su an yalnızca ve canım sıkıldı nasıl kilo alır kefir yumurta vs diyorlar instagramda.birde kafası 13 gün büyük sizde böyle oldu mu ? . İlk defa nst girdim o da ok şükür güzel çıktı şimdilik sorun yok

Back
X