• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    218
Maşallah kızına inadı kimden almış böyle 😂 doğum için yapıyor musun peki bişeyler ilişki hurma ananas vs. Eğer ona rağmen gelmiyorsa boşuna denemiyim ben de 😂
Kızımın inadı hem ben hem babası🧐✅

hurma ananas çok yedim ama hafta sonu başladım çok gec başladığım için etki etmiyor🤣
ama çok spor yapıyom doğum sporları yane acılmam aslında 2cm olmuştur bence bukadar spora🤌🏼 sadece suyum gelse süpriz herşey daha güzel olcak😂 sen her aklına geleni yap şimdiden anca etki eder☺️

Kızlar benim göğsüm ilk trimesterde azıcık büyümüştü, sonra durdu tabi. Bir kaç gündür kafama takılıyor, hem küçük hem yumuşak şu an. Öyle dolu dolu değil, tarihim yaklaşmasına rağmen. Hiç öyle süt damlası falan da gelmedi bugüne kadar. Normal mi acaba ? Bugün doktoruma da soracağım şimdiden süt için bişeyler kullanayım mı diye

Kızlar benim göğsüm ilk trimesterde azıcık büyümüştü, sonra durdu tabi. Bir kaç gündür kafama takılıyor, hem küçük hem yumuşak şu an. Öyle dolu dolu değil, tarihim yaklaşmasına rağmen. Hiç öyle süt damlası falan da gelmedi bugüne kadar. Normal mi acaba ? Bugün doktoruma da soracağım şimdiden süt için bişeyler kullanayım mı diye
Benim de öyleydi de doğumdan sonra olan oluyor kuzum ☺️ sen yine de sor tabi☺️

😂😂 hiç beklemediğim gibi ilerliyor valla kasımda elenecektim tahminimce 🫢
Ben ilk günden beri doğum ne zaman diyenlere kasım sonu dedim. Aralık hiç çıkmadı ağzımdan, şaşkınım 😇
Bak işte neye niyet neye kısmet 😂 bekliyoruz haberleri heyecanla 😍
Kızımın inadı hem ben hem babası🧐✅

hurma ananas çok yedim ama hafta sonu başladım çok gec başladığım için etki etmiyor🤣
ama çok spor yapıyom doğum sporları yane acılmam aslında 2cm olmuştur bence bukadar spora🤌🏼 sadece suyum gelse süpriz herşey daha güzel olcak😂 sen her aklına geleni yap şimdiden anca etki eder☺️
O zamn senin için su duasına çıkıyoruz aşkoo 😍 şaka maka hayırlısıyla gelsin miniğin merak ediyoruz 😂 dediğin gibi ben başlıyım o zman 🙋🏼‍♀️

Bak işte neye niyet neye kısmet 😂 bekliyoruz haberleri heyecanla 😍

O zamn senin için su duasına çıkıyoruz aşkoo 😍 şaka maka hayırlısıyla gelsin miniğin merak ediyoruz 😂 dediğin gibi ben başlıyım o zman 🙋🏼‍♀️
varsa öyle bi dua yap bacım🤣🤌🏼

inşallah teyzesi😍

başla başla gercekten anca etki ediyor🧐

Benimki de aynen dediğin gibidiydi kuzum. Doğum yaptığımda sütüm geldi hiç sıkıntısız, şimdi bebiş 1 saat fazla uyuyup emmese memelerim patlıcak gibi hissediyorum

hic merak etme canim gayet normal bende ayni sekildeyim yumusacik hic takmiyorum da dogum olsun nasipse o zaman gor bak nasil süt dolucak insallah
bol bol sütlerimiz olsun

Hemen bakıyorum biberon veriyorum 2 numara kan uyuşmazlığından dolayı sarılığı var mecbur mamada veriyorum emmesi çok zayıf
2 numara gayet iyi canım. Benimkiler de çok küçük doğdu. Aynı sıkıntıları yaşadık. Oğlumda düzelttik. Kızımda da 2 gündür linkini paylaştığım şeyi kullanıyorum işe yaradı biraz. Burada bir arkadaş söylemişti sanki.

2 numara gayet iyi canım. Benimkiler de çok küçük doğdu. Aynı sıkıntıları yaşadık. Oğlumda düzelttik. Kızımda da 2 gündür linkini paylaştığım şeyi kullanıyorum işe yaradı biraz. Burada bir arkadaş söylemişti sanki.
Ayy ben söylemiştim işe yaramasına sevindim ben de hala kullanıyorum tutmakta zorluk yaşıyoruz sanırım bebeklerimiz küçük olduğu için. Zamanla buna ihtiyaç duymayacaklarına inanmak istiyorum🙏🏻🙏🏻

Bebiş bile dedi ki siz kafanızı yormayın ben geleceğim zamanı kendim ayarlarım 😂

Oyyy bunu duymak bile içime su serpti 😍 şuan nasılsın kuzu ağrın sızın var mı gerçi bebişten hissetmiyorsundur 😍♥️🧿
ağrım var ama ameliyattan ilk çıktığım gibi değil. Arada kasılmalar oluyor ama tamamen normalmiş. Bebişimle vakit geçiremediğim için henüz yanımdayken daha ağrısız olurmuyum bilmiyorum ama olurum gibi 😅

hadi aynı gün doğuralım bizde suyun vs gelirse haber et heycan yapıym benimkide gelsin🤣

Bu gece hazırlıklı ol kuzum 😅

Benimki de aynen dediğin gibidiydi kuzum. Doğum yaptığımda sütüm geldi hiç sıkıntısız, şimdi bebiş 1 saat fazla uyuyup emmese memelerim patlıcak gibi hissediyorum

hic merak etme canim gayet normal bende ayni sekildeyim yumusacik hic takmiyorum da dogum olsun nasipse o zaman gor bak nasil süt dolucak insallah
bol bol sütlerimiz olsun

Sonra da üff çok doldu süt akıyor ekşi ekşi koktum diyeceksin😅😅

Ayy çok sevindim kızlar 🙏 Genelde göğüsler dolu dolu ve doğumdan önce de süt damlıyor sanıyordum 🙂 Doğumla birlikte olanlar oluyor demek ki 😍 Nasıl bir mucize bu vücudumuz akıl alır gibi değil 🥰

Kuzu senin bu kadar ileri miydi haftan sen bebek önden gidince güncellemiştin sanki diye hatırlıyorum tarihinii. Sat'a göre kaç haftalıksın taam?
normalde uygulama hesabına göre 12.12 çıkıyor
ama doktorum 9.12. diye hesapladı oyüzden değiştirdim🧐

sata göre 38+5im bugün
doktora göre 39+1im bugün
neyi hesaplicamı bende bilmiyom🤣

Back
X