• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Kizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah cnm gözün aydın

Kizlar detayları sonra veririm ama doğum yaptım.buranin saatiyle 22:34ta 49 cm ve 2740 kg doğdu çok şükür. Biraz stresliydi ama doğum anında hiç ağrım olmadı,hissetmedim. Dikişim var o uzun sürdü.bebis güzel kavrıyor memeyi ama henüz süt gelmiyor bence. Çok pratik yapmak gerek..bakalim
Gözün aydın canımm bebeğine kavuştunn sonunda sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🏻 🌸 💕

Yaa gerçekten kimseye güven yok artık. Ne kadar üzücü bu halimizle bunları düşünüyoruz. Habersiz işlem mi yapılır. Suni sancı konuşularak verilecek bir karar. Ama benim doktorum Eskişehir in en iyi doktoru olduğunu düşünerek gittiğim bir doktor. Ben yaklaşımına bayılmasam da vazgeçme cesaretinde bulunamadım aylardır.
Yarın sabah 8 de gideceğim bakalım. 3-4 gün beklesek iyi olurdu, çünkü bebeğimin aşağıya inmeye çalıştığını düşünüyorum. Dün bacak testini de yapamadım zaten 😅Ama beklemeyecek sanırım, yarın olanlar olacak 🤷🏻‍♀️
Senin ilk bebeginmi canım peki

bende 4-5 gün gider diyordum birden suyum geldi ve ilk kez oldu benim ilk doğumumda ilk sancılarım geldi sonra doğurmaya 1 saat kala ebe patlatmıştı suyumu hic gelmemişti yane😂
dediğin gibi burdaki coğu bacılarımın süpriz suyu geldi + ben😂
ağrım yok ama 3 kez ciddi sancı girdi nstye bağlıyım hala kuzum
Sağlıkla gelsin bebişin ♥️ bende hala beklemedeyim 39+3 olduk hala tık yok yarın kontrolüm var arada bir sancılarım oluyor bakalım benim bebiş ne zaman geliyor 😍

Canım sancı cekiyormusun şuan nasıl gidiyo bide açıklığına fln baktilarmi ne kadar olmuş
sancım çok nadir giriyor oyüzden şuan ebe iki kere bişey uyguladı gelsin sancılarım diye şimdi bir bucuk saate yine kontrol etcekler sancılarım gelmezse sıvı yoldan suni sancı vercekler 4cm olduktan sonrada eğer sancında güzel olursa epidural yaparım dedi bekliyorum şuan odamda😍

sancım çok nadir giriyor oyüzden şuan ebe iki kere bişey uyguladı gelsin sancılarım diye şimdi bir bucuk saate yine kontrol etcekler sancılarım gelmezse sıvı yoldan suni sancı vercekler 4cm olduktan sonrada eğer sancında güzel olursa epidural yaparım dedi bekliyorum şuan odamda😍

canım iyi bari az kaldı kavuşmana ben heyecanlandım valla şuan için kıpır kıpır oldu 😂

Back
X