Selamlar bende ilk tüp bebek denememde dün negatif sonucunu aldım tüm ilaçları bıraktık şimdi regl olmayı bekliyorum bu hafta. Tahminime göre aralık ilk haftası benimde transfer olur diye düşünüyorum.
Merhabalar kızlar bende sanırsam aralık başında olacağım. Transfer için regli olmayı bekliyorum ama henüz olmadım. 31.günüm bugün. Normalde 26-27 günde oluyordum, doktor çok normal 40 güne kadar bekle dedi. Opu sonrası gecikmeler neden olur sizce ?
Merhaba hanımlar bende opu oldum bu ay Opudan 5 gün sonra adet oldum yarı. İlk kontrolüme gidiyorum 4 adet 5. Gün embriyo dondurduk bakalım inşllah güzel sonuçlar alırız
Merhabalar kızlar bende sanırsam aralık başında olacağım. Transfer için regli olmayı bekliyorum ama henüz olmadım. 31.günüm bugün. Normalde 26-27 günde oluyordum, doktor çok normal 40 güne kadar bekle dedi. Opu sonrası gecikmeler neden olur sizce ?
Herkes merhabaalar ben de 10 eylülde öpüyorum oldum ilk adetim geçti 2. Adetimi haftanın ortasında oldum ctesi ilk kontrolüm gittim haftaya ikinci kontrol sonrası artık transfer dedi doktorum