• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 aralık transfer olacaklar

aralık başı gibi transfer olacağım bir aksilik olmazsa bu hafta regl olmayı bekliyorum var mı bana eşlik edecek
Selamlar bende ilk tüp bebek denememde dün negatif sonucunu aldım 😞 tüm ilaçları bıraktık şimdi regl olmayı bekliyorum bu hafta. Tahminime göre aralık ilk haftası benimde transfer olur diye düşünüyorum.

Geçmiş olsun ikinci denemenizde olsun inşallah ihtimal de artmış olur, doktor ara vermeden mi devam ettiriyor

Merhabalar kızlar bende sanırsam aralık başında olacağım. Transfer için regli olmayı bekliyorum ama henüz olmadım. 31.günüm bugün. Normalde 26-27 günde oluyordum, doktor çok normal 40 güne kadar bekle dedi. Opu sonrası gecikmeler neden olur sizce ?

Merhaba hanımlar bende opu oldum bu ay Opudan 5 gün sonra adet oldum yarı. İlk kontrolüme gidiyorum 4 adet 5. Gün embriyo dondurduk bakalım inşllah güzel sonuçlar alırız

Merhabalar kızlar bende sanırsam aralık başında olacağım. Transfer için regli olmayı bekliyorum ama henüz olmadım. 31.günüm bugün. Normalde 26-27 günde oluyordum, doktor çok normal 40 güne kadar bekle dedi. Opu sonrası gecikmeler neden olur sizce ?
31.günümdü bugun benimde. Sonunda oldum normalim 25-26 gün filandı eskiden

Herkes merhabaalar ben de 10 eylülde öpüyorum oldum ilk adetim geçti 2. Adetimi haftanın ortasında oldum ctesi ilk kontrolüm gittim haftaya ikinci kontrol sonrası artık transfer dedi doktorum

Merhaba🌸 opu sonrası 37. Günde adet oldum o yüzden hiç telaşlanmayın

Merhaba🌸 opu sonrası 37. Günde adet oldum o yüzden hiç telaşlanmayın
Benim ki şöyle oldu normalde 26-27 günde oluyorum. Opu 5 ekim 1.reglim 17 ekim diğeri henüz gelmedi. Bugün 32.günüm belirtilerim var her an olacakmışım gibi ama olmuyo

İlk tüp bebek süreciniz mi ? Hangi hastanede yaptırdınız ?
Evet ilk tüp bebek. Ankarada özel bir doktordayım. 2 tane pgt li 5.gün embriyom 2 tane de pgt siz 6.gün embriyom var onları gönderemedik miktar yüksek olduğu için. 5.gün olanlardan birini transfer olacağım. Sizin ilk mi denemeniz?

Evet ilk tüp bebek. Ankarada özel bir doktordayım. 2 tane pgt li 5.gün embriyom 2 tane de pgt siz 6.gün embriyom var onları gönderemedik miktar yüksek olduğu için. 5.gün olanlardan birini transfer olacağım. Sizin ilk mi denemeniz?
Benimde ilk denemem. 2.reglimi bekliyorum normalde hiç böyle olmazdı ama doktor 40 güne kadar bekle dedi. Benim bir tane gebelik kaybım var doğal yoldan ama ondan sonra hiç gebe kalamadım. Sorun erkek faktörü gibi duruyo. Elimde az embriyom var 🥲 2 tane. Ama nasip olacağı varsa her şekilde olur. Yoksa ne yaparsan yap olmaz.🙂↕️🙂‍↕

Sizin nasıldı sebepsiz mi yoksa belirgin bir sorun var mı ?

Benimde ilk denemem. 2.reglimi bekliyorum normalde hiç böyle olmazdı ama doktor 40 güne kadar bekle dedi. Benim bir tane gebelik kaybım var doğal yoldan ama ondan sonra hiç gebe kalamadım. Sorun erkek faktörü gibi duruyo. Elimde az embriyom var 🥲 2 tane. Ama nasip olacağı varsa her şekilde olur. Yoksa ne yaparsan yap olmaz.🙂↕️🙂
Olsun siz yine en azından bir tane doğal gebelik yakalayabilmişsiniz bizim kimyasal bile olmadı. Bizim de erkek faktörü var morfoloji 1-2 gibi ve ileri hızlı da opudaki testte 0 çıktı. 9 tane döllendi 3.güne hepsi geldi ama işte 5.gün asıl kritikti çok az kaldı. Benim bağışıklık testim de sıkıntı var makrofaj aşısı olacağım transfer öncesi. İnşallah o 2 embriyodan biri bebişiniz olsun

Olsun siz yine en azından bir tane doğal gebelik yakalayabilmişsiniz bizim kimyasal bile olmadı. Bizim de erkek faktörü var morfoloji 1-2 gibi ve ileri hızlı da opudaki testte 0 çıktı. 9 tane döllendi 3.güne hepsi geldi ama işte 5.gün asıl kritikti çok az kaldı. Benim bağışıklık testim de sıkıntı var makrofaj aşısı olacağım transfer öncesi. İnşallah o 2 embriyodan biri bebişiniz olsun
Amin inş canım.Rabbim buradaki herkese sağlıkla bir bebiş nasip etsin. Bizi bizden başkası anlamaz. Çok zor ama Allah büyük😔

Back
X