Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben doğal sikulus olduğundan yumurtlamamı bekliyorum. Yarın kontrolüm var galiba istediği olgunluğa gelecek şu an 18. Gündeyim galiba stresten geç yumurtluyorum ister istemez. İnşallah 1 hafta içinde transferim olacak
Ben doğal sikulus olduğundan yumurtlamamı bekliyorum. Yarın kontrolüm var galiba istediği olgunluğa gelecek şu an 18. Gündeyim galiba stresten geç yumurtluyorum ister istemez. İnşallah 1 hafta içinde transferim olacak
evet çok dikkat etmem gerekiyor ilaçlarıma aynı şekil devam edicem hiçbir iş yapma dediler kendini yorma ve sabırla bekle dediler ama ortam çok degişik ya herkes içerde dua ediyor transfer anında embriyologlar felan hayırlısı olur inşallah bu benim 2. Transferim belki bu sefer olur allahımın izniyle