• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

T+5 de oğrenmiştin sende değil mi canım brn bugun t+4 de test yaptım silik çıktı
Canım sen yapınca aklıma düştü t+4 benimde yaptım böyle çıktı. Çok erken çokta silik ama ümitleniyor insan

Eklentiler

• IMG_0493.webp
    IMG_0493.webp
    97,5 KB · Görüntüleme: 32
Merhaba kızlar. Ben sayfayı ilk günden beri takip ediyorum. Konuyu açan arkadaşla 2021 Kasım ayında embriyoları transfer ettirmiştik. Çok şükür bebeklerimiz doğdu. Ben ikinci bebeğimi de doğurdum 😄😄 valla konuşmaları okuyup test günlerinizi ben de heyecanla bekliyorum 🙈 Pozitifleri görünce içim kıpır kıpır oluyor. Çok mutlu oluyorum. Negatiflere de bir o kadar üzülüyorum. Allah hepinize pozitifleri göstersin. Bu yolda emek veren kimsenin emekleri boşa gitmesin. 🙏🙏Gerçekten çok zor ve çok yorucu bir bekleyiş bizimkisi.

Cokk sevındım hayırlı olsun canım belırtın varmıydı pekı
Canımmmm çok teşekkür ederim Allah razı oldun Darısı benimle aynı yoldan geçen tümmm kız kardeşlerimin başına olsun inşallah 💖
Belirti olarak önceki sayfalarda uzun uzun yazmıştım aslında ama tekrar özetleyeyim ilk transfer gününden beri sağ kasığımda bir sızı var onun haricinde çok belirgin bir belirtim olmadı yani öyle bel ağrısı mide yanması gibi belirtiler hiç yaşamadım, ama hep çok inandım o kasığımdaki sızı 5 dakikalığına kaybolsa içim yandı ve bebeğimle konuştum hadi annecim bana hissettir kendini diye ve o sızı o an tekrar saplandı belirti falan aramayın güzel kızlarım dediğim gibi minik bir sızı harici neredeyse hiçççç belirtimm olmadı sadece inanın ve bol bol dua edin Allah hepimizin yardımcısı olsun 💖

Merhaba bülent tıraştan memnun musunuz acaba doktoru hiç göremiyorum diyenler olmuştu burda çok. Fiyat olarak çok mu yüksek acaba
Ben iki tedavimi de hocada gördüm. Evet çok kalabalık çok sıra bekliyorsunuz. Ama hocada hemşire hanımlarda çok özverili . Hoca yurtdışına çıktığında muayeneye denk gelince uzman hekimler muayeneye giriyor ama hocaya her şey söyleniyor hoca yine görmesede tedaviyi yönetiyor. Zaten size soruyorlar hocada mı yoksa hocanın ekibi uzmanlarla mı tedaviye başlamak istiyorsunuz diye. Hoca çok pimpirikli beni temmuzdam beri transfer etmedi üç kere ertelendi ilk ikisi rahimde su polip çizgi gördü her defasında sulu ultrason ile baktırdı . Kızdım hatta kendi kendime ya bişi olsa çıkardı ama hoca görmek istemiyor. Sigara kullandığım dönemde çok kızdı bir baba edası ile. Yani ben memnunum . Beklemeyi göze aldım çünkü hocanın bilgisine güveniyorum mesleğine aşık ve sürekli yenilik katan biri . Bende bir sağlıkçı olarak tıp biliminin sürekli yenilendiğini biliyorum ve hocanında bu yönde ki emeğini görüyorum

Back
X