- 13 Aralık 2023
- 1.479
- 898
- 53
- 32
- Konu Sahibi ASLI KANAK
-
İnşallah onun dediği gibi olur hiç bu sğrece girmeden kurtulursunuz aksi durumda doktor değiştirmenizi öneriyorumValla eve gönderdi bizi maliyet olmasın diye o bizden hep nedense doğal olur düşünüyor Amh düşük ben de bakalım doğal deneyeceğiz haftaya çarşambada progestan a başlatacak
Çok zor evet ama biraz daha sabır.. Sabrımızın sonu da selamet olacak inşallah..Selam kızlar beta hgc ye normalde yarın baktırmam gerekiyor 2 gün oluyor testin üzerine ama pazartesi test günüm diye baktırmak istemiyorum zaten pazartesi bakılcak diye ama içim içimi yemiyor degil yükseldi mi diye demek ki hamile olmak yetmiyor sürekli merak halindeyiz beta yükseldimi sonra kese görülcekmi telaşasına girerim heralde aslında umursuzdum ben demek böyle oluyormuş insan sürekli stres yapıyor hayırlısı inşallah pazartesini beklicem mecburen
Aynen inş bakalım benim de 2. Denemem içimde bir şey eksik gibi ve huzursuzdum sebebi buymuş diyeyim. Geçen sefer 6 tane topladı 2 si döllendi şimdi 2 tane gördü bize bıraktı aslında yapalım desek yapacaktı maliyet tarafını söyledi tabi bu şekilde gebe kalan hastam var dedi bizde ok verdikİnşallah onun dediği gibi olur hiç bu sğrece girmeden kurtulursunuz aksi durumda doktor değiştirmenizi öneriyorum
Güzel düşünelim güzel olsun zaten yeteri kadar sabır göstermişsin kalbinin sesini dinle bence:)Selam kızlar beta hgc ye normalde yarın baktırmam gerekiyor 2 gün oluyor testin üzerine ama pazartesi test günüm diye baktırmak istemiyorum zaten pazartesi bakılcak diye ama içim içimi yemiyor degil yükseldi mi diye demek ki hamile olmak yetmiyor sürekli merak halindeyiz beta yükseldimi sonra kese görülcekmi telaşasına girerim heralde aslında umursuzdum ben demek böyle oluyormuş insan sürekli stres yapıyor hayırlısı inşallah pazartesini beklicem mecburen
Olur nasip, geçen bi doltorun hastası yumurta geliştirme aşamasında ilişki yasağına uymamışlar kadın gebeymiş yumurtalar iptal tabi toplanmamış jssnsjAynen inş bakalım benim de 2. Denemem içimde bir şey eksik gibi ve huzursuzdum sebebi buymuş diyeyim. Geçen sefer 6 tane topladı 2 si döllendi şimdi 2 tane gördü bize bıraktı aslında yapalım desek yapacaktı maliyet tarafını söyledi tabi bu şekilde gebe kalan hastam var dedi bizde ok verdik
Artacak inşallah , benim fikrimce iki günde bir kan vermenizden yana , hem artışı görürsünüzSelam kızlar beta hgc ye normalde yarın baktırmam gerekiyor 2 gün oluyor testin üzerine ama pazartesi test günüm diye baktırmak istemiyorum zaten pazartesi bakılcak diye ama içim içimi yemiyor degil yükseldi mi diye demek ki hamile olmak yetmiyor sürekli merak halindeyiz beta yükseldimi sonra kese görülcekmi telaşasına girerim heralde aslında umursuzdum ben demek böyle oluyormuş insan sürekli stres yapıyor hayırlısı inşallah pazartesini beklicem mecburen
Evet benim pozitif. Kese görmeye gidicez inşallah haftayaYüreğime su serptiniz… sürekli umutsuzluğa düşüyorum bu mevzu yüzünden. Nasıl geçti transfer sonuç aldınız mı? Umarım bebeğiniz sizinledir
Ayyy çok sevindim Allah sağlıkla süreci tamamlamayı nasip etsin size ve bebişlerinizeEvet benim pozitif. Kese görmeye gidicez inşallah haftaya
Hiç hatırlayamadım sizi.Aa sizi önceki denemelerinizden hatırlıyorum konuşmuştuk hatta, aynı yerde mi transfer oldunuz, fertijinde misiniz hala ben de transfer oldum üçüncü gündeyim ama İstanbul'da değilim artık
Amin inşallah Allah hepimizin gönlüne göre versinAyyy çok sevindim Allah sağlıkla süreci tamamlamayı nasip etsin size ve bebişlerinize
Evet bekleyecegim zorda olsaÇok zor evet ama biraz daha sabır.. Sabrımızın sonu da selamet olacak inşallah..bu kadar emek verdik bekledik biraz daha bekleyelim sonunda kavuşmak varsa beklemek de güzel
Vallahi öyleymiş sürekli düşünüyorum ama sanırım pazartesiyi beklicem (şüpheli)Artacak inşallah , benim fikrimce iki günde bir kan vermenizden yana , hem artışı görürsünüzcanınızı sıkmayın ana olmak delilik derler sürekli düşünmek artık sizin işiniz
Yaaa aşırı sevindim size de çünkü hatırladığım kadarıyla çapada anestezisiz Opu yapılan kişiydiniz.. yazdıklarınıza çok üzülmüştüm şimdi o kadar sevindim ki sağlıkla ilerlesin kucağınıza almak nasip olsun inşallahhMerhaba hanımlar bende 5. Gün embriyo transferi olmuştum bugün 7.günümdü testlerim pozitif çıkınca kan verdim 7.günde 28 çıktı nasıl sizce?
Ayyy evet evet doğru hatırlıyorsunuzYaaa aşırı sevindim size de çünkü hatırladığım kadarıyla çapada anestezisiz Opu yapılan kişiydiniz.. yazdıklarınıza çok üzülmüştüm şimdi o kadar sevindim ki sağlıkla ilerlesin kucağınıza almak nasip olsun inşallahh
Hahah evet onu ben de gördüm cidden nasip ne yaparsak yapalım siz de durumlar nasılOlur nasip, geçen bi doltorun hastası yumurta geliştirme aşamasında ilişki yasağına uymamışlar kadın gebeymiş yumurtalar iptal tabi toplanmamış jssnsj
Yaaa kıyamammPeki sizce bu ilaçlar çok kilo aldırıyor mu yoksa ben stresten yemeyi buna mı bağlıyorum anlamadım. Hormonlu bir tavuk gibi oldum diyorum kendime sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?