• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

yani böyle işte fast food yemeyeyim, dışardan yemeyeyim ne bileyim karbonhidratı keseyim gibi şeyler yapmadın mı :)
Yok canım döner pilav da yedim, kabak yemeği de yani özellikle karbonhidrat keseyim demedim, yemeklerin yanına ekmek de yedim.
Ama ben zaten kendimi bildim bileli fast food cips vs yemem😆😆 en son 2 yıl önce yemişiimdir. İş yerinde iken de hamburger vs yemem, döner et yerim genelde…makarna da çok nadir yerim ama ekmek severim 😆😆

Kızlar ben hiç uyuyamıyorum ya. Zombi gibiyim gündüz biraz uyukluyorm çok az ama geceleri asla uyumuyorum uyusam da tuvalete kalkıyorum uykum kaçıyo tekrar tutturamıyorum uykuyu. Stresten mi acaba. Cuma günü ikinci kan testini kafaya takıyorum belki. Sizler uyuyabiliyor musnuz
Evet, normalden daha çok uyuyorum sürecin etkisi ile😅 sen heyecandan uyuyamıyorsundur. İnşallah sonucunda çok güzel gelecektir.

Ben de herşeyi yiyorum canım ne isterse

Ben sigarayı bıraktım kahve hiç içmedim bu süreçte.. tüp bebek merkezindeki hemşire protein ağırlıklı beslen fast food işlenmiş gıda soslu şeyler, acı baharatlı şeyler yeme dedi.. ben bir kere hamburger bir kere de pizza yedim 1-2 kere kola içtim.. onun dışında daha çok et tavuk balık yemeye çalıştım.. her gün bir bardak havuç suyu iki avuç da kabak çekirdeği içi yedim hala yiyorum..
havuç suyu ve kabak çekirdeği aklımda olsun, havuç suyunu birkaç yerde daha okudum bende öyle yapayım, bana da dua edin lütfen :KK200:

Yok canım döner pilav da yedim, kabak yemeği de yani özellikle karbonhidrat keseyim demedim, yemeklerin yanına ekmek de yedim.
Ama ben zaten kendimi bildim bileli fast food cips vs yemem😆😆 en son 2 yıl önce yemişiimdir. İş yerinde iken de hamburger vs yemem, döner et yerim genelde…makarna da çok nadir yerim ama ekmek severim 😆😆
işte ben maaaaalesefff cips, fast food falan çok seviyorum :emir_bebek:1 ayım var sürece başlamak için bu 1 ay iyi hazırlanmalıyım galiba

havuç suyu ve kabak çekirdeği aklımda olsun, havuç suyunu birkaç yerde daha okudum bende öyle yapayım, bana da dua edin lütfen :KK200:
Pozitifi görürsünüz inşallah. Ben beslenmenin önemli olduğunu düşünüyorum ben bu süreçte elimde yaptığım kefir yoğurt avokado meyve ve sadece ev yemeği baklagil sebze çeşitli öğünler yiyorum haftada 1 et organik tavuk ve balıkda tüketiyorum. Bide çiğ kuruyemişler örneğin badem rahim dostu bir kuruyemiş hergün yemeye çalışın ve tabiki bol su hatta limonlu su kanıda sulandırır

Pozitifi görürsünüz inşallah. Ben beslenmenin önemli olduğunu düşünüyorum ben bu süreçte elimde yaptığım kefir yoğurt avokado meyve ve sadece ev yemeği baklagil sebze çeşitli öğünler yiyorum haftada 1 et organik tavuk ve balıkda tüketiyorum. Bide çiğ kuruyemişler örneğin badem rahim dostu bir kuruyemiş hergün yemeye çalışın ve tabiki bol su hatta limonlu su kanıda sulandırır
amiinn, bunları hep aklımın bi kenarına yazıyorum çok teşekkür ederim, bende pkos olduğu için beslenme ekstra önemli sanırım benim için. bir de prolaktinim biraz yüksek, 25, inşallah bu bir engel olmaz

Bende parmak kadar kırmızı geldi canım kahvernegi de geldi. Bugün bakıyorum geln olmadı ama ilk gördüğümde çok korkttum🥹🥹
Kasıkda böyle hafif ağrı vs var mı benim hafif bel ve kasık ağrım var arada gelip gidiyor ondan regl mi olcam diye stres oldum. İdrarda pozitif görüyorum ama bişey olsa kanama çok aktif olurdu değil mi . Pembe tarzıds olabilir sıkıntı yok dediler onada

işte ben maaaaalesefff cips, fast food falan çok seviyorum :emir_bebek:1 ayım var sürece başlamak için bu 1 ay iyi hazırlanmalıyım galiba
Hatta kızlar ilk tüp bebeğe başladığımda Yumurta oluşturulmadan öncesinde eşimle beraber destek alarak 3 ay takviyelerle beraber beslenmemizi değiştirdik. Eşimde sperm azlığı vardı. Ve gerçekten 3 ayın sonunda çok güzel hepsi aa kalitede embriyolar elde ettik. Yumurta toplandığı gün eşim sperm testi verdiğinde o test bile yüksek çıkmıştı çok şaşırmıştık açıkçası beslenme her şeydir

Back
X