• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

Kızlarrr ben hem korkttum hem endişe ettim.
Az önce tuvalete gittim peçete ile sildim hiç bir şey gelmedi ama iç çamaşırıma bir baktım bir bardak kadar kan vardı. Yerleşme mi anlayamadım yoksa başka bir şey mii ?? Karnım da ağrıyo 🥹🥹🥹 endişe ettim.yaşayan oldu mu ???
Bir bardak kadar derken az değil ozaman hemen doktorunuza yazın

Kızlar ben hiç uyuyamıyorum ya. Zombi gibiyim gündüz biraz uyukluyorm çok az ama geceleri asla uyumuyorum uyusam da tuvalete kalkıyorum uykum kaçıyo tekrar tutturamıyorum uykuyu. Stresten mi acaba. Cuma günü ikinci kan testini kafaya takıyorum belki. Sizler uyuyabiliyor musnuz
Bende gündüzleri uyku geliyor geceleri hiç uyuyamıyorum 😆😆

Ayyy öyle mi oluyormuş 🥲 olsun beee ne zorluklar atlattık 3 senedir hep bu anı bekledim ilk defa beta pozitifi gördüm varsın bebem beni uykumdan etsin razıyım🥹❤️
Ayy Evett tüm herşeye razıyız yeterki burada anne olmayı dört gözle bekleyen herkesin kucağı dolsun 🥹🥹 sağlıkla kavuşalım bebeklerimize inş 🥳🥳

selam kız kardeşlerim, pozitifi görenler bu süreçte nasıl beslendiniz transfer öncesi sonrası nelere dikkat ettiniz paylaşabilir misiniz benimle, Allahım isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin, amin
Canım ben yemek olayına dikkat etmedim evde beslendim ne varsa onu yedim.ayrıca bir şey yapmadım tek yaptığım bol su içmekti.
Özellikle onu yemedim bunu yedim diyemem. ☺️☺️

Kızlar ben hiç uyuyamıyorum ya. Zombi gibiyim gündüz biraz uyukluyorm çok az ama geceleri asla uyumuyorum uyusam da tuvalete kalkıyorum uykum kaçıyo tekrar tutturamıyorum uykuyu. Stresten mi acaba. Cuma günü ikinci kan testini kafaya takıyorum belki. Sizler uyuyabiliyor musnuz
Ben de hiç uyuyamıyorum sağa dön sola dön tuvalete de çok sık kalkıyorum bi daha da asla uyuyamıyorum sabah yorgun bir şekilde kalkıyorum yataktan ya

Kızlar fitili az önce fitiki koyduktan sonra kahvrengi akıntı geldi fitilin koyma aparatının ucundada vardı. Bugün 8.günüm çok korktum ya böyle lekelenme olan var mı

Ayy kızlar panikten yanlış yazmışım bu annelik gerçektne çok farklı bişey bir bardak değil bir parmak yazacaktım telaş ettim parmakta olsa sonra bugün baktım bir şey yoktu rahatladım 🥲🥲
Eğer rengi kırmızı ise siz yinede doktorunuza söyleyin. Kan sulandırıcı kullanıyormusunuz

Ben sigarayı bıraktım kahve hiç içmedim bu süreçte.. tüp bebek merkezindeki hemşire protein ağırlıklı beslen fast food işlenmiş gıda soslu şeyler, acı baharatlı şeyler yeme dedi.. ben bir kere hamburger bir kere de pizza yedim 1-2 kere kola içtim.. onun dışında daha çok et tavuk balık yemeye çalıştım.. her gün bir bardak havuç suyu iki avuç da kabak çekirdeği içi yedim hala yiyorum..

Back
X