- 7 Aralık 2025
- 82
- 42
- 3
- 28
- Konu Sahibi ASLI KANAK
-
Yaa ciddimisin inşallah hayırlısıyla olur dün akşamda kalçamda agrı vardı sırtımda çok agrıyordu şimdi ara ara agrılarım var çok rahatsız edici degil ama dün sırtım baya agrıdı uzandım kalçama agrı vurdu igneden mi dedim ama igne sürekli vuruluyorum hiç böyle olmamıştı kasıklarımda hafif tatlı sancılar oluyor geçiyor adet olurum diye bekledim heveslenmekte istemiyorum ama hayırlısını bekliyorum cidden çok zorlu süreç kafama takmamaya çalışıyorumHamilesin demedi deme hayırlı olsun şimdiden :))) aynı belirtileri yasamıştım
Benzer belirtilerle bugun pozitifi gördüm. İnşallah sizin de oyledirYaa ciddimisin inşallah hayırlısıyla olur dün akşamda kalçamda agrı vardı sırtımda çok agrıyordu şimdi ara ara agrılarım var çok rahatsız edici degil ama dün sırtım baya agrıdı uzandım kalçama agrı vurdu igneden mi dedim ama igne sürekli vuruluyorum hiç böyle olmamıştı kasıklarımda hafif tatlı sancılar oluyor geçiyor adet olurum diye bekledim heveslenmekte istemiyorum ama hayırlısını bekliyorum cidden çok zorlu süreç kafama takmamaya çalışıyorum
Benzer belirtilerle bugun pozitifi gördüm. İnşallah sizin de oyledir
Ya tebrik ederim çok sevindim inşallah saglıkla devam eder herşey gönlünce olsun darısı bizim başımıza pek umudum yok benim ilk transferden dolayı sanırım olumsuz sonuçlarım yüzünden sevinemiyorum hiçbirşeyeBenzer belirtilerle bugun pozitifi gördüm. İnşallah sizin de oyledir
Gözün aydın canım ben pek sevinemiyorum bilmiyorum üzülmekten negatif olmasından korktugum için sanırımHamilesin demedi deme hayırlı olsun şimdiden :))) aynı belirtileri yasamıştım
Bence var mutlu haberinizi bekliyorum inş bebişinizzz sizinleYaa ciddimisin inşallah hayırlısıyla olur dün akşamda kalçamda agrı vardı sırtımda çok agrıyordu şimdi ara ara agrılarım var çok rahatsız edici degil ama dün sırtım baya agrıdı uzandım kalçama agrı vurdu igneden mi dedim ama igne sürekli vuruluyorum hiç böyle olmamıştı kasıklarımda hafif tatlı sancılar oluyor geçiyor adet olurum diye bekledim heveslenmekte istemiyorum ama hayırlısını bekliyorum cidden çok zorlu süreç kafama takmamaya çalışıyorum
Kızlar selamm, 27 yaşındayım 8 yıllık evliyim kendiliğinden herhangi bir gebelik oluşmadı 2023 yılında çift embriyo yaptım 3. Gündü kimyasal olarak sonuçlandı şimdi iki tane dondurulmuş embiyom var yine 3. Gün transfer süreci için doktora gittik geçen ay rahim filmi istedi 5 yıl önce çektirdiğim için diğerini kabul etmedi rahim filmi çok şükür temiz tüplerim açık rahimde herhangi bir anomali ya da bir farklı durum yok dün regl oldum bugün yine doktora gittim artık transfer sürecine başlamak için bu sefer de hiperoskopi ile rahim çizme önerdi ben çok sıcak bakmıyorum çünkü bütün testlerim normal herhangi bir problem yok ne ultrasonda ne rahim filminde ne de kanlarımda Fikri olan fikrini paylaşabilir mi sizce pozitif olma yolunda herhangi bir etkisi var mı cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürlerBence var mutlu haberinizi bekliyorum inş bebişinizzz sizinle
İnşallah canım inşallah hayallerimi yaşamak nasip olur inşallah eşim yurt dışında burda degil 3 haftalığına geldi pazartesi test vericem inşallah güzel haberler alırım bende yurt dışına gidicem rabbim hyırlısını nasip etsin hepimizeBence var mutlu haberinizi bekliyorum inş bebişinizzz sizinle
Benim fikrim yok canım bende hiç gebe kalmadım ama duyduğumu söylim çizik etkili oluyor diye duydumKızlar selamm, 27 yaşındayım 8 yıllık evliyim kendiliğinden herhangi bir gebelik oluşmadı 2023 yılında çift embriyo yaptım 3. Gündü kimyasal olarak sonuçlandı şimdi iki tane dondurulmuş embiyom var yine 3. Gün transfer süreci için doktora gittik geçen ay rahim filmi istedi 5 yıl önce çektirdiğim için diğerini kabul etmedi rahim filmi çok şükür temiz tüplerim açık rahimde herhangi bir anomali ya da bir farklı durum yok dün regl oldum bugün yine doktora gittim artık transfer sürecine başlamak için bu sefer de hiperoskopi ile rahim çizme önerdi ben çok sıcak bakmıyorum çünkü bütün testlerim normal herhangi bir problem yok ne ultrasonda ne rahim filminde ne de kanlarımda Fikri olan fikrini paylaşabilir mi sizce pozitif olma yolunda herhangi bir etkisi var mı cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler
Canım bişey sorucam sol kasığımda agrı var ben çift rahimliyim sag ve sokda iki rahmim var sola transfer yapıldı şuan adet sancısı gibi sol kasıgımda agrı var ve sırtım yine agırmaya başladı ama aşırı agrı var bu sefer gündüz yoktu akşam yine başladı bu agrı sende de benzermiş bu şekildemiydi acaba sende de uzandığım halde hala agrım var sırtım yanıyor gibi sizde de böylemiydi acabaBenzer belirtilerle bugun pozitifi gördüm. İnşallah sizin de oyledir
Sırt ağrım hafif var ama uzanmaktan kaynaklı olabilir. Ama dediğin gibi sanırım benm de sol tarafıma transfer yapıldı cunku sol kasığımda hissediyorum baskı gibi bi his. Özellikle afedersin çok tuvalete sıkıştığımda filan daha fazla baskı hissi oluyor. Dün ve önceki gün de regl günümdü normalde. Sanki regl olcakmış gibi ağrıdı karnımCanım bişey sorucam sol kasığımda agrı var ben çift rahimliyim sag ve sokda iki rahmim var sola transfer yapıldı şuan adet sancısı gibi sol kasıgımda agrı var ve sırtım yine agırmaya başladı ama aşırı agrı var bu sefer gündüz yoktu akşam yine başladı bu agrı sende de benzermiş bu şekildemiydi acaba sende de uzandığım halde hala agrım var sırtım yanıyor gibi sizde de böylemiydi acaba
Hım bende agrıyor diye uzandım sırtım benim kafamın takıldığı yerde bugün adet günüm normalde hep günü gününe olurum ama benim transfer 1 hafta önce oldugu için adetime çok yakın zamana denk geldi ilaçtan dolayı olamıyorum şuan adet sancısı var bede evet oldum sanıp gidip bakıyorum çünkü şuan adet olmam gerekiyordu ama teste 1 hafta var zaten bilemedim ya hayırlısı olur inşallah şuan sırtım agrıyor kasıgımda çok hafif ara sıra batma mı desem sancımı desem bilemiyorum bişeyler oluyor anlık kasılma gibi geçiyor sonraSırt ağrım hafif var ama uzanmaktan kaynaklı olabilir. Ama dediğin gibi sanırım benm de sol tarafıma transfer yapıldı cunku sol kasığımda hissediyorum baskı gibi bi his. Özellikle afedersin çok tuvalete sıkıştığımda filan daha fazla baskı hissi oluyor. Dün ve önceki gün de regl günümdü normalde. Sanki regl olcakmış gibi ağrıdı karnım
İnşallah canım inşallah hayallerimi yaşamak nasip olur inşallah eşim yurt dışında burda degil 3 haftalığına geldi pazartesi test vericem inşallah güzel haberler alırım bende yurt dışına gidicem rabbim hyırlısını nasip etsin hepimiinş
aminnnnn canım inşşşşİnşallah canım inşallah hayallerimi yaşamak nasip olur inşallah eşim yurt dışında burda degil 3 haftalığına geldi pazartesi test vericem inşallah güzel haberler alırım bende yurt dışına gidicem rabbim hyırlısını nasip etsin hepimize
Sonucun çıktı mı canım inşallah tutunmuştur bebişinPaylaşırım tabi bugün ogrenicem inşallah tutar.
Sonucun çıktı mı canım inşallah tutunmuştur bebişin
Maalesef canım tutmadıSonucun çıktı mı canım inşallah tutunmuştur bebişin
Nasip degilmiş ama pes etme umudunu yitirme inşallah tekrar dene vakti saati degilmiş üzülme dicem bende yaşadım olumsuz sonuç aldım diyemem üzülüyor insan emekleri çabaları boşa gidiyor ilaçlar igneler yıpranıyoruz ama vazgeçmeMaalesef canım tutmadı
Üzülmemek elde değil tabi ki psikolojik olarak maddi ve manevi olarak çok yıpranıyor insan. Ama deneyeceğim bırakmayacağımNasip degilmiş ama pes etme umudunu yitirme inşallah tekrar dene vakti saati degilmiş üzülme dicem bende yaşadım olumsuz sonuç aldım diyemem üzülüyor insan emekleri çabaları boşa gidiyor ilaçlar igneler yıpranıyoruz ama vazgeçme
Öyle tabiki çok dogru söylüyorsunuz pes etmemene sevindim bende pazartesi ögrenicem bende negatif olacagını düşünüyorum tek sebebi her seferinde olumsuz olması başka nedeni yok allahın dedigi olur yinede çok zorÜzülmemek elde değil tabi ki psikolojik olarak maddi ve manevi olarak çok yıpranıyor insan. Ama deneyeceğim bırakmayacağım
İnşallah olumlu sonuç alırsın umutsuzluğa kapılma herşey olacağına varır.Öyle tabiki çok dogru söylüyorsunuz pes etmemene sevindim bende pazartesi ögrenicem bende negatif olacagını düşünüyorum tek sebebi her seferinde olumsuz olması başka nedeni yok allahın dedigi olur yinede çok zor
Amin hayırlısı olsun hakkımızdaİnşallah olumlu sonuç alırsın umutsuzluğa kapılma herşey olacağına varır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?