- Konu Sahibi ASLI KANAK
-
Arada bi kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor. Dün hiç yoktu bugün biraz varKızlar ne durumdasınız?
Bekliyorum vallahi heyecanla adet sancılarım var gögüslerim çok acıyor onun dışında adetim bugün normalde 2 ci günü ama olmadım pazartesi test günümKızlar ne durumdasınız?
Bende de ara ara adet sancısı gibi gelip gidiyoArada bi kasık ağrısı oluyor sonra geçiyor. Dün hiç yoktu bugün biraz vardeğişken baya. Sizin nasıl geçiyor
İnşallah güzel haberlere işsrettirBende de ara ara adet sancısı gibi gelip gidiyo
Kızlar dayanamadım test yaptımİnşallah güzel haberlere işsrettir
İdrar testi yaptımİnşallah güzel haberlere işsrettir
Sonuç ne canım inşaAllah pozitiftirKızlar dayanamadım test yaptım
Anlayamadım eşimle konuşuyoruz o yok diyo ben var diyomSonuç ne canım inşaAllah pozitiftir
Anlayamadım eşimle konuşuyoruz o yok diyo ben var diyom
Ay hadi inşaAllah vardır atta bakayım merak ettimAnlayamadım eşimle konuşuyoruz o yok diyo ben var diyom
Var mı kızlar ikisinide peş peşe yaptım 8. Günüm henüz
Var baya belli hadi hayırlı olsun canımm
Attım bakın da söyleyin bekliyorum yorumlarınızıAy hadi inşaAllah vardır atta bakayım merak ettim
Şaka mı kalbim durur inanamam ki aglicamVar baya belli hadi hayırlı olsun canımmdarısı bana ve tüm diğer bekleyenlere
Attım bakın da söyleyin bekliyorum yorumlarınız
Yaaa kıyamam ağlamak geliyorsa içinden ağla mutluluk göz yaşı bunlar valla bence var senin adına çok mutlu oldum inşaAllah kanda da çıkar ve kalp atışını duyarsınŞaka mı kalbim durur inanamam ki aglicam
Eşimi kaldırıyorum hastaneye gidiyorum bayılırsam diye korkuyorum ilk defa bu duyguyu tadıyorum inşallah kanda da cikarYaaa kıyamam ağlamak geliyorsa içinden ağla mutluluk göz yaşı bunlar valla bence var senin adına çok mutlu oldum inşaAllah kanda da çıkar ve kalp atışını duyarsın
Ay inşaAllah canım kan sonucun çıkınca onu yaz valla bende çok heyecanlandım sanki ben hamileyimEşimi kaldırıyorum hastaneye gidiyorum bayılırsam diye korkuyorum ilk defa bu duyguyu tadıyorum inşallah kanda da cikar
Yazarım canim evet insan heyecanlanıyor çok bende başkasında heyecanlanıyordum çok çok dua edin kızlar bana inşallah benim gibi bekleyen herkese nasip olsunAy inşaAllah canım kan sonucun çıkınca onu yaz valla bende çok heyecanlandım sanki ben hamileyim
Hadi insAllah güzel haberler alirsinizYazarım canim evet insan heyecanlanıyor çok bende başkasında heyecanlanıyordum çok çok dua edin kızlar bana inşallah benim gibi bekleyen herkese nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?