- 7 Aralık 2025
- 82
- 42
- 3
- 28
- Konu Sahibi ASLI KANAK
-
İnşallahHadi insAllah güzel haberler alirsiniz
Amin canım amin hadi güzel haberlerle gel inşaAllahYazarım canim evet insan heyecanlanıyor çok bende başkasında heyecanlanıyordum çok çok dua edin kızlar bana inşallah benim gibi bekleyen herkese nasip olsun
Kızlar fitil etkisi olur mu ki acaba fitilden dolayı olmuş olabilir miAmin canım amin hadi güzel haberlerle gel inşaAllah
Canım hayırlı olsun çok net var gözün aydınYazarım canim evet insan heyecanlanıyor çok bende başkasında heyecanlanıyordum çok çok dua edin kızlar bana inşallah benim gibi bekleyen herkese nasip olsun
Hayır fitilden olmaz, idrar testlerini artık malesef bozuk üretiyorlar inşallah sağlam testtir çünkü teste göre var, inşallah sağlamdır geçrek pozitiftirKızlar fitil etkisi olur mu ki acaba fitilden dolayı olmuş olabilir mi
Hayır canım fitilden dolayı değil bence bebişin tutun bence sana bana öyle geliyorKızlar fitil etkisi olur mu ki acaba fitilden dolayı olmuş olabilir mi
Ayy inşallah canım emin olamadık hastaneye gidiyorumCanım hayırlı olsun çok net var gözün aydın
İnşallah ikisinide peş peşe yaptım ikiside bozuk degildir inşallah ikiside pozitif göstriyoHayır fitilden olmaz, idrar testlerini artık malesef bozuk üretiyorlar inşallah sağlam testtir çünkü teste göre var, inşallah sağlamdır geçrek pozitiftir
İnşallah inşallah kalbim duracak gibi şuanHayır canım fitilden dolayı değil bence bebişin tutun bence sana bana öyle geliyor
İnşaAllahİnşallah inşallah kalbim duracak gibi şuan
Verdim bekliyorum yarım saat kaldı bekliyorum çok heyecanlıyım kızlar yaa inşallah vardırİnşaAllahNe zaman kan vereceksin canım
Bir yadan e nabıza girip bakıyorum sonucum çıktı mı diye sol kasımdada bi batma var heyecandan mı bilemedimİnşaAllahNe zaman kan vereceksin canım
Kesinlikle fitilden değildir hangi marka testiniz acaba. İnşallah bebişiniz sizinledirKızlar fitil etkisi olur mu ki acaba fitilden dolayı olmuş olabilir mi
E nabıza daha geç yansıyor diye biliyorum verdiğiniz hastanenin sitesinde yok mu tahlil sonuçları gösterme bölümü özellerde oluyor geneldeBir yadan e nabıza girip bakıyorum sonucum çıktı mı diye sol kasımdada bi batma var heyecandan mı bilemedim
Ayy inşallah inan hiç bakmadım testin markasına ama atmadım evde bakarımKesinlikle fitilden değildir hangi marka testiniz acaba. İnşallah bebişiniz sizinledirhayırlı haberlerinizi bekliyoruz
Medicana ekranlar kapalı elim ayagım titriyor eşimi zor ikna ettim hep negatif oldu diye gelmek istemedi testine daha var üzülürsün sonra diye zar zor çekişe çekişe geldim duramadım ne yapim elimde degil teste çift görünceE nabıza daha geç yansıyor diye biliyorum verdiğiniz hastanenin sitesinde yok mu tahlil sonuçları gösterme bölümü özellerde oluyor genelde
Bir yadan e nabıza girip bakıyorum sonucum çıktı mı diye sol kasımdada bi batma var heyecandan mı
ay inşaAllahVerdim bekliyorum yarım saat kaldı bekliyorum çok heyecanlıyım kızlar yaa inşallah vardır
Ayy kıyamam sana Rabbimin izniyle vardır inşaAlahBir yadan e nabıza girip bakıyorum sonucum çıktı mı diye sol kasımdada bi batma var heyecandan mı bilemedim
Yemin ederim dizlerim titriyor gözlerim doluyor kalbim küt küt kedi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorumAyy kıyamam sana Rabbimin izniyle vardır inşaAlah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?