• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 aralık transfer olanlar burda mı

Nar a bende şaşırdım aynen 1 bardaktan bişey olmaz. Zaten etkisi 24 saat içinde bitiyormuş nar suyunun. Rahimde kasılma olmasın diye yemeyin dediler. Evet doğal yolla hamile kalanlar da eminim farketmedikleri için bir sürü şey yiyip içiyorlar. Bizim süreç her etkiyi azaltmak için işte 🤭 kabız olmamak için kayısı yiyorum onu sordum sıkıntı yok dediler bide 2 litre su içmemiz lazımmış. İlaçlar kabızlık yapar diye korkuyorum sadece.Siz farklı bişey yapıyormusunuz?
Cpt nin dediğine göre şuan embriyo kendini konumlandırmaya çalışıyormuş. 2 gün rahim duvarına dokunmaya başlıyormuş.3 günde duvara gömülmeye 🤗
Hiçbi şey yapmıyorum valla. Eve depoladım ama kayısı var, probiyotik de depoladım. Yediklerime de az çok dikkat etmeye çalışıyorum. Sigara olayım zaten yok. Bu şekilde.

Benim 2. Transferim bu belirti olsada olmasada umursama psikolojik olarak etkiler ben ilkinde çok şey hissettim ama negatif oldu şuan hiçbişey hissetmiyorum ilk gün dinlendim 2 ci gün dışarı çıktım gezdim ilk transfer de sigarayı bıraktım kahveyi hiç içmedim ama yinede olumsuz oldu kafamı rahat bıraktım artık olursa allahtan hayırlısı kendimi kısıtlamıyorum ev işlerini eşim yapıyor ben yiyip içip geziyorum 😂

umursamıyorum ben herşey olabilir 😂😂 rabbim nasip eder inşallah hepimize

ben 3 gün büyük tuvaletimi yapmadım ama kabız degildim gelmemişti ben saglıklı beslenmeye çalışıyorum ama kendimi strese sokmadan sigarada kullanıyorum ilk transferde içmemiştim hiç teste kadar olumsuz oldu bende çok stresli olmuştum sigara içemedigim için bu sefer oluruna bıraktım rabbim nasip ederse vakti geldiyse olacaktır inşallah 🤲🏻
İnşallah ☺️☺️ çok yatmakta iyi değil hasta gibi hissediyor insan kendini zaten

İlk gün kabızdım biraz da ıkındım insallah bişey olmamıştır. Sonraki günler suya atılan magnezyum verdi doktorum onu kullandım activia shot kefir kuru kayısı kuru incir derken biraz rahatladım
normal de bile biraz ıkınma oluyor. Bende böyle kısa süreli şeylerin çok etki edeceğini sanmıyorum.☺️ sonuçta dakikalarca kendimizi sıkmıyoruz. Hiç bişey olmamıştır ☺️

Selam kıslar benimde 10 aralıkta transferim oldu ne zaman test yapacaksknız dayanabilecek misisei

Selam kıslar benimde 10 aralıkta transferim oldu ne zaman test yapacaksknız dayanabilecek misiniz
Selam bende 8 aralık transfer oldum 22 si test günüm dayanıcam mecbur ilk transferde yapmıştım sabırsızlanıp şimdi yapmicam varsa da yoksada gününü bekleyecegim

Selam bende 8 aralık transfer oldum 22 si test günüm dayanıcam mecbur ilk transferde yapmıştım sabırsızlanıp şimdi yapmicam varsa da yoksada gününü bekleyecegim
Ya nelere dikkat ettiniz acaba ben hiç dinlenemedim. Hep yoldaydım. Dikkat etmediğim için korkuyorumda açıkcası

Ya nelere dikkat ettiniz acaba ben hiç dinlenemedim. Hep yoldaydım. Dikkat etmediğim için korkuyorumda açıkcası
Sadece 1 gün dinlendim uzandım ertesi gün çıktım gezdim hiçbirşey taşımadım kaldırmadım duşu ertesi gün girdim hazır gıdalar yemedim organik beslendim onun dışında yaptıgım bişey yok günlük hayatıma devam ediyorum

Kızlar selam. Transfer gününü sayıyor muyuz bilmiyorum ama sayarsak 3. Günümüzdeyiz bugün. Herhangi bi belirtisi olan var mı?

Canım benim transfer gününü saymıyoruz oldugun günden sonraki günü sayıyorsun benimde 4 günüm bugün
Belirtim kasık agrısı var ve göğüslerim çok şiş adet olmuş gibi gergin acıyor başkada belirti yok ama ben takılmıyorum belirtiye sende ne gibi belirti oldu

Belirtim kasık agrısı var ve göğüslerim çok şiş adet olmuş gibi gergin acıyor başkada belirti yok ama ben takılmıyorum belirtiye sende ne gibi belirti oldu
İlk iki gün biraz belirtim vardı şu an çok bi şey yok açıkçası. Ayakta kalmayı biraz abartırsam çarpıntım oluyor sadece, o kadar.

Benim 2. Transferim bu belirti olsada olmasada umursama psikolojik olarak etkiler ben ilkinde çok şey hissettim ama negatif oldu şuan hiçbişey hissetmiyorum ilk gün dinlendim 2 ci gün dışarı çıktım gezdim ilk transfer de sigarayı bıraktım kahveyi hiç içmedim ama yinede olumsuz oldu kafamı rahat bıraktım artık olursa allahtan hayırlısı kendimi kısıtlamıyorum ev işlerini eşim yapıyor ben yiyip içip geziyorum 😂

umursamıyorum ben herşey olabilir 😂😂 rabbim nasip eder inşallah hepimize

ben 3 gün büyük tuvaletimi yapmadım ama kabız degildim gelmemişti ben saglıklı beslenmeye çalışıyorum ama kendimi strese sokmadan sigarada kullanıyorum ilk transferde içmemiştim hiç teste kadar olumsuz oldu bende çok stresli olmuştum sigara içemedigim için bu sefer oluruna bıraktım rabbim nasip ederse vakti geldiyse olacaktır inşallah 🤲🏻

bende öyle düşünüyorum sigara içiyordum bırakamadım daha çok stres yapıyor bende dün oldum transfer kasıklarımda ağrı var onun dışında başka bir belirti yok

Back
X