• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebekte test günü bekleyenler birlikte bekleyelim 🌼

S selinsss kan testi yapmış mıydınız ?
Ben 2 kez düşük yaptım normal yolla gebe kalıp en son genetige bakıldı kromozom eksikliği vardı ondan sonra 3 kez denedik hep sağlıklı embriyo gelmedi en son 2 tane geldi birini transfer etti hocam çok şükür tuttu 4 yaşında oğlum şimdi diğerini koyduk bakalm pzt test vercez inşallah bnm zamanımda 4 yıl önce pgt embriyo başı 250.dolardi baya maliyetli malesef
Kromozom eksikliği nasıl çıktı ? Genetik dediğiniz nasıl bir test tam olarak ?

Bilmiyorum da içim rahat etmedi. Ben pimpirikliyim bu konuda ikizlerimde de giderdim en son bel ağrımda 6 aylıkken çok abartıyosun gitme artık en ufak şeye dediler o gece giitmedim açılmam olup doğuma alındım bi doktora gidicem sanırım en yakım dolaşım sistemiyle alakalı olabilir sağ aayalta üşümede var çünkü
Tek ayak mı sizinki ? Benim de hep ayağım soğuk olur kan pıhtılaşmasına yatkınlık çıktı. Eğer gebe kalırsam oskapar iğneye başlayacak doktor beni. Gebelik kesinleşmeden başlatamam dedi. Her doktor farklı ilerliyor bazıları önlem amaçlı herhalde transfer sonrası kullanıyor ?

Kromozom eksikliği nasıl çıktı ? Genetik dediğiniz nasıl bir test tam olarak ?
Şöyle 2.kurtajimda bebekten parça alıp genetige yolladılar 2 kromozomun kolları degismisti sonra kan testi verdik eşimle bnmkinde öyle çıktı sonra pgt önerdiler normal yolla olur ama düşünürsün ya da hasta doğma.ihtimali var dediler ya da sağlıklı da bulabilirsin dediler ama riske atmak istemedim

Şöyle 2.kurtajimda bebekten parça alıp genetige yolladılar 2 kromozomun kolları degismisti sonra kan testi verdik eşimle bnmkinde öyle çıktı sonra pgt önerdiler normal yolla olur ama düşünürsün ya da hasta doğma.ihtimali var dediler ya da sağlıklı da bulabilirsin dediler ama riske atmak istemedim
Anladım ben pgt yaptırmadım hoca da önermedi,bize bıraktı ama yaptırsa mıydım bilemedim. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu :(

Bende büyük sivilceler ve uçuk çıktı transferden beri dışarı çıkmadım hastalık falan kapmayım diye ilaçlardan mı sizce sivilceler stresten olabilir mi

Back
X