• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Kızlar hangi bezleri kullanıyorsunuz oğlumda hepsini deneyip molfix kullanmıştim bize iyi gelmişti sızdırma da yapmamıştı ama şimdi molfix sızdırıyor kızımda çok sık da değişiyorum sleepy aldırdım dün oda sızdırıyor 😐 kıyafet değişiyoruz her alt acmada
Sleepy kullanıyorum canım bugün de babyturco varmış evde onu da denicem, ama sleepy sızdırma falan yapmadı

Kızlar acil mama önerisi yapar mısınız nolur 😞😞😞
Canım mama işi de bence çocuğa bağlı mesela sma yı önerdiler çocuk resmen alerji gibi bir benek benek oldu sarılık tedavisi görürken aptamil'i önerdiler ben ilk oğlumda kullandığım mamadan şaşmadım mesela hipp combiotic aldım çünkü kilo olarak da çok güzel toparlıyor besleme olarak diğer mamalar kadar uzun süreli tutmuyor ona eminim ama Doktorlar anne sütüne yakın değerler diye bunu diyorlardı hep bend hipp aldım onla devam ediyoruz

L luckykus caniiiiiim cokkk sevindim hastanelere artık sadece izlem ve takip için gidelim inşallah 🥰 soyleee güzel bı kahve yap kendine yoruldun stres oldum ama çok şükür geride kaldı 🥰🥰

L luckykus caniiiiiim cokkk sevindim hastanelere artık sadece izlem ve takip için gidelim inşallah 🥰 soyleee güzel bı kahve yap kendine yoruldun stres oldum ama çok şükür geride kaldı 🥰🥰
Eşim bizi eve bırakırken bi kahve aldı gerçekten ilk defa şu an gönül rahatlığıyla evde oturuyorum 🥹 hep diken üstündeydim… Çok şükür hamdolsun çok ama çok mutlu oldum geri kalanı bir şekilde halledeceğiz allahın izniyle. Derdi veren rabbim dermanını da verir inşallah.

Amin canım aminnnnnnn allahım kimseye yaşatmasın sadece izleme gidelim aşılarına gidelim boy kiloya başka türlüsünü göstermesin allahım

Canım mama işi de bence çocuğa bağlı mesela sma yı önerdiler çocuk resmen alerji gibi bir benek benek oldu sarılık tedavisi görürken aptamil'i önerdiler ben ilk oğlumda kullandığım mamadan şaşmadım mesela hipp combiotic aldım çünkü kilo olarak da çok güzel toparlıyor besleme olarak diğer mamalar kadar uzun süreli tutmuyor ona eminim ama Doktorlar anne sütüne yakın değerler diye bunu diyorlardı hep bend hipp aldım onla devam ediyoruz
Kesinlikle doğru aptamil kullandım bir süre sonra yaramadı golden goat şu an işe yarıyor gibi ama bakalım nasıl devamı olacak. Her bebeğe her şey uymuyor

L luckykus ne güzel ferahlamışsındır. Bitsin inşallah artık. Bizimki normal sarılığa rağmen popoda yüzde bayağı kaldı canım.
Ah canıııım hiç sorma bugün böyle üstümden omuzlarımdan yük kalktı. Allahım yaşatmasın şu süreçleri kimseye. Vücuttaki geçermiş canım ama yüzdeki biraz geç geçiyormuş doktor dedi bugün

Bende de şuana kadar çok rahattım ama bir korku başladı. Ne olacak yapabilecek miyim kolay olacak mı bilmem ne korku sardı. Şimdi de adet ağrısı gibi ağrılarım ayaklarıma doğru yayılıyor
Aktif doğum öncesi vücut hazırlık yapıyor. Bende başıma geleceklerden korkuyorum aslında devlette doğum yaparsam yanıma kimseyi almayacaklar büyük ihtimal. Tek başıma o sancılarla nasıl baş edecem gerçi ebeler var ama bilmiyorum. Aslında özelde düşünüyoruz doğumu ama durumlar biraz karışık o konuda.

Aslında üst kısım baya boşaldı gibi ama hareketler hala fazla benim dün hiç durmadı diyebilirim zor uyudum
Ben hareketlerini izlerken uyuyakalıyorum bazen huzur veriyor bana. Az kaldı zaten çok özleyecem bu günleri🥲 benimkinin günü günü tutmuyor bazen çok hareketli bazen sakın bu aralar sakin takılıyo 😂 ama normalmiş kimisinde azalabilir kimisinde de daha hareketli olabilirmiş.

Bizim doktorumuz hipp combiotic önerdi, ben doğum çantamda sma optipro var diyince o zaman hiç alma ondan devam edebilirsin dedi.

Golden goat aldım iyi geliyor canım

Aptamil prosyneo yaradı bize canım
Çokkk teşekkürler kızlar çok acil ilk olduğu için ilk yazan Mehlika Mehlika ‘nın önerisi sma’yı aldım inşallah sever, sevmezse bu önerileri deneyeceğim tek tek 🩷 Sarılığı 18.9 çıktı doktor mamayla son bi şans verdi yatırmamak için. Perşembe sabahı tekrar gideceğiz iyi beslemem lazım kuzumu 😞😞

Kesinlikle doğru aptamil kullandım bir süre sonra yaramadı golden goat şu an işe yarıyor gibi ama bakalım nasıl devamı olacak. Her bebeğe her şey uymuyor
Kesinlikle öyle hatta yoğun bakımdaki hemşire sıvı mamalardan veriyorlar ya görmüşsündür ondan almamı önerdi toz mamaya geçmeden önce sıvısını aldım işe yarar mıydı belki yarardı ama dediğim gibi işte eski bildiğime devam ettim oğlumda da baby goat vardı keçi sütlü mesela hem hippi hem de onu çok kullandım bir ay sevdiğini diğer sevemeyebiliyor
Çokkk teşekkürler kızlar çok acil ilk olduğu için ilk yazan Mehlika Mehlika ‘nın önerisi sma’yı aldım inşallah sever, sevmezse bu önerileri deneyeceğim tek tek 🩷 Sarılığı 18.9 çıktı doktor mamayla son bi şans verdi yatırmamak için. Perşembe sabahı tekrar gideceğiz iyi beslemem lazım kuzumu 😞😞
Ah sarılık ah canım çok geçmiş olsun mama takviyesi gerçekten iyi geliyor umarım aldığın mama işe yarar bazı mamalarda bebek de ciddi gaz oluyor onu da gözlemle mutlaka

Back
X