Bi dönem öyle oluyor canım gazdan emmek istiyor emzige alışsalar bu dönemde iyi olurda benim kızda almıyor emzik meme uyku sonra yine meme devam ediyoruzaç olduğundan değil huzursuz olduğu için öyle malesef
Yok içini değil. Üstünden pamukla geç bide kenarını sildiysen tamam. Benim oğlumun da gözüne kirpigi kaçıyor sonra o kenara geliyor bende ordan temizliyorum
Benimki de meme için durmuyor kucağımda susuyor meme aşıkları yaBenim eşimde de duruyor canım ama onun da kolunu emiyor sürekli, o yüzden yine ben almak zorunda kalıyorumgeçer inşallah ben de uykusuzluktan yoruldum
Sözleşmiş gibiler gerçekten hepsi hemen hemen aynı. Eşimle pertimiz çıktı… Ben biraz dışarı çıkıp geldim biraz hava aldım köpüş oğlumla şimdi eşim çıktı. Resmen uykumuz açılsın diye her yolu deniyoruzArkadaşlar bizim bebek de bozuldu galiba
Burda konuşulmuş zaten,şimdi bize de geldi bu güncelleme. Dünden beri uyumadığı zamanlar uyuduğu zamanları geçti. Gözleri fıldır fıldır maşallah öyle duruyor. Babasıyla annesi ise yamulmuş olarak hayata tutunmaya çalışıyor
Kızlar bilen yok mu hepiniz doğurmuşsunuz zaten beni bı bilgilendirin sizde nasıl geldi nişan bebeğiniz kaçıncı haftada kanala indi bu haftadan sonra inmesi mümkün mü bebeğin? Süreci biraz anlatırmısınız içim içimi yiyor bebek gelmiyor diyeKızlar ya dün gece karnım ve sırtıma hafif bir ağrı girdi ve iç çamaşırımda sıcaklık hissettim nişanımdır diye koştur koştur lavaboya gittim heyecanla ve koyu kıvamlı beyaz sümüksü bir akıntı olmuştu şimdiye kadar bukadar kıvamlı olmazdı akıntım bildiğiniz afedersiniz balgam gibiydi silincede aynı köyü kıvamda peçeteye geldi ama rengi beyazdı nişan olabilir mi acaba? Renginden dolayı olduğunu sanmıyorumbebişim cuma günü daha kanala inmemişti oyüzden bir umut girecek diye bekliyorum. 38+5 haftalığım bu arada
Sana google link atıyorum özelden nişanı.Kızlar bilen yok mu hepiniz doğurmuşsunuz zaten beni bı bilgilendirin sizde nasıl geldi nişan bebeğiniz kaçıncı haftada kanala indi bu haftadan sonra inmesi mümkün mü bebeğin? Süreci biraz anlatırmısınız içim içimi yiyor bebek gelmiyor diye
Biz hala emiş modundayız,memelerde derman kalmadı artık.. sarılık mücadelesi devam ettiği için ondan da uzak tutamıyorum. Ama modumuz ektedirSözleşmiş gibiler gerçekten hepsi hemen hemen aynı. Eşimle pertimiz çıktı… Ben biraz dışarı çıkıp geldim biraz hava aldım köpüş oğlumla şimdi eşim çıktı. Resmen uykumuz açılsın diye her yolu deniyoruzgüç lazım cingöz gibi ve gecemiz gündüze döndü daha aynı sıfır uykuyla bakıyor
Tabi bekliyorumSana google link atıyorum özelden nişanı.
Hahahahah çok güldüm gece bendim buBiz hala emiş modundayız,memelerde derman kalmadı artık.. sarılık mücadelesi devam ettiği için ondan da uzak tutamıyorum. Ama modumuz ektedir
Fazlasini kusuyor olabilir kuzumSMA optipro kullanıyorum da bebeğim azcık kusuyor mamadan sonra bunu yaşadınız öı hiç
Emzik çenesini güçlendiriyor ben memeyi bırakınca doyduğunu anladığımda hala emmek istiyor o zaman veriyorumBizimkine doğan doğmaz verdiler çenesi çok güçsüz ememiyo diye zaten iki gün aç yattı çocuğum açlıktan sarılık oldu onun için hangisi iyiyse ben ona razıyım
Ama gerçekten hepimizin aynı şeyleri yaşayıp birbirimize destek olabilmemiz çok güzellHahahahah çok güldüm gece bendim busarılık hepimizin kanayan yarası zıkkım alsın o sarılığı mahvetti hepimizi. Gerçekten katılıyorummm meme ucum falan resmen oyun hamuru gibi bir sağa bir sola çekiştiriliyor tanıyamıyorum memeleri
Canım öncelikle sakinleş. Bu stresin sancını da kaçırır bebeğini de sıkıntıya sokarsın. Daha zamanın var yani süresi dolmuş gebelik falan değilsin maşallah. Nişan herkeste farklı olur benimki adetin son günleri gibiydi kanamam oldu o şekilde geldi. Kanala da doğurduğum gün tam anlamıyla yerleşti. 40+4’te doğurdum ben. Hiç için içini yemesin akışına bırak o zaten geleceği günü bilirKızlar bilen yok mu hepiniz doğurmuşsunuz zaten beni bı bilgilendirin sizde nasıl geldi nişan bebeğiniz kaçıncı haftada kanala indi bu haftadan sonra inmesi mümkün mü bebeğin? Süreci biraz anlatırmısınız içim içimi yiyor bebek gelmiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?