Offf aynı benimki de allah güç kuvvet versin inşallahBenim bebe de sabah 9 buçuğa doğru uyandı ve 19.00’a kadar sadece 1,5 saat uyudu. Uykusu düzenli,yemesi düzenli olan bebeğe bir şey oldu bugün gerçekten anlamadım.
Sarılık beslenme tempomuz bizim de şöyle,artık memeleri ne kadar emiyorsa o kadar tutuyorum açıkçası çünkü iki gündür sürekli aranma refleksi geldi ve çoğunlukla da o aranmalarda meme verirsem ya da sağdığım sütü verirsem alıyor. Midesi büyüdü diye düşünüyoruz. O yüzden istediği kadar meme,iki kere 60 ml mama (ne kadarını içerse),diğerlerinde de yine 50-55 ml sağdığım sütü veriyorum.
Bence en iyisi doktora danışmak çünkü memede ne kadar kaldığı çok önemli değil aktif ememiyor olabilir. Bizim doktorumuz öyle söyledi

Sarılık için yoğun bakımda uyguladığım sistemi evde de devam ettirmiştim çokta güzel ilerliyordum ama büyüdükçe ve mide kapasitesi büyüdükçe işler hafiften değişmeye başladı.
Emmesinde sıkıntı yok aktif emip emmediğini anlıyorum yutkunma hareketinden rahatlamasından bile ama sağıp süt vermeyi kesinlikle yapacağım.
Doktora da danışmak kesinlikle şart oldu bakalım o ne diyecek