• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Karnı toksa, gazı yoksa kucağımda duruyor bakıyor sohbet ediyoruz mayışana kadar 😍 amaaaa 2 gündür çığlık çığlığa geziyoruz evde rutinmiş vs hiçbir şey kalmadı. Gazı evet vardı gaz sancıları çekiyor ama büyüme atağı da olduğunu kesinlikle düşünüyorum kitapta okuduğum tüm belirtileri taşıyor.
Yaa ben de öyle hayal etmiştim gerçekten 😂 Kitap falan okurum diyordum ama yok türkü çığırsam kendi bağırtısından onu bile duymaz şu sıralar

Yaa ben de öyle hayal etmiştim gerçekten 😂 Kitap falan okurum diyordum ama yok türkü çığırsam kendi bağırtısından onu bile duymaz şu sıralar
Bakıyor yüzüme, gözümün içine içine böyle dursa ağlamasa keyifli 😍 kitaba azcıl daha var da konu konuyu açınca bir şeyler anlatıyorum 🥲🥹

Merhaba kıslar herkes doğum yaptı galiba burda, takip edemedim kalan varsa Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine benim de yarın 10 da sezeryanım, biraz paniğim, ağlamaklı öyle melül melül bakıyorum etrafa, bize de dua eder misiniz?? Adım Özlem bebeğim de Barlas olucak inşallah🙏🙏🙏
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin adaşım 🌸 ben daha doğurmadım, benim de en geç 3 güne doğumum olacak şimdiden duygusalım 🥹

Bakıyor yüzüme, gözümün içine içine böyle dursa ağlamasa keyifli 😍 kitaba azcıl daha var da konu konuyu açınca bir şeyler anlatıyorum 🥲🥹
Kitap olayi gercekten erken baslanmali tutmaya baslayinca ben elinede verirdim oglumun simdi cok seviyor kitaplari oyuncakdan once kitap aliyoruz 😃

Aklıma geldi bebesi uyumayanlar için eğer kilonuz düşük değilse kanguru veya slingte uyutun? Temas sakinleştirir belki. Benimki en son 2800 dü 3.2 sınırı kangurunun ondan koyamıyorum

Kitap olayi gercekten erken baslanmali tutmaya baslayinca ben elinede verirdim oglumun simdi cok seviyor kitaplari oyuncakdan once kitap aliyoruz 😃
Eveeet 1. aydan itibaren hikayeler okunmalı ki hafıza kelimeleri kapsın 😍 çok iyi yapmışsın ne güzel ya maşallah 😍😍😍🤍 en büyük hayalim dizime yatıp, koynuma sokulup oğluma hikayeler okumak 🥹

Gözünaydın öncelikle canım 😊 valla helal olsun demek için yazıyorum ben ilk 10 gün falan altına elimi sürmedim sezaryen ağrılarından eğilemediğim doğrulamadığım için😅sen hastanede değiştirmişsin maşallah🧿 hastanede ben sadece sedyede zırt pırt ağrı kesici isteyip kucağıma verdikleri minikomu emzirmeye çalışıyordum🙈🙈
Maşallah ben oğlumla hastane'de gezmelere gittim çok şükür herşey çok rahattı benim için bir oturup kalkmak sıkıntılı o kadar

Ayy canım benim hayırlı olsun çoook sevindim, ilk elenen sen olacaksın demiştim, müsait olunca yaz mutlaka 🥰
Evet bana da sürpriz oldu doğurmak hele sezaryen doğum gözümü bir kapattım açtım anne olmuşum o kadar hızlı gelişti herşey

Back
X