Aç olduğu zaman elinle çeneden aç açmazsa canımAğzını kapattığı oluyor eğer kapatırsa ben de kaşıkla deneyim. Sağ ol canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aç olduğu zaman elinle çeneden aç açmazsa canımAğzını kapattığı oluyor eğer kapatırsa ben de kaşıkla deneyim. Sağ ol canım![]()
Ben denedim dediğinizi çok işe yaradı çok teşekkürlersu husus yanlis anlasilmasin canim, memeyi kapatirken agiz mendiliyle falan ucunu siliyorum, islakken kapatmiyorum, hafif bastiriyorum sut akisi kesilsin diye, sonra kapatiyorum sutyenle, bi’ de o dedigim ped zaten pamuklu normal ped gibi dusun, icinde bi’ akis olursa sutu emiyor, kuru kaliyor, meme ucuna yapismiyor vs. direkt sutyenle kapatirsan hem akan sut islaklik yaratir, hem ucu pamuklu yuzeye yapisabilir, o da zarar verir, zeytinyagi zaten yumusatiyor klasik islaklik yaratmiyor. tahin yagi da oneriyorlar mesela. yara olduktan sonra icin kantaron oneren de var. ilaclari hic kullanmadim o nedenle bilmiyorum faydalarini.![]()
Sağol canım benim@limonlupastaa zeytinyağını içir. Gaz damlasında devitte var o yüzden rahatlıkla söylüyorum. Sıcak torba da koyuyorsun değil mi. Kiraz çekirdeği var bizde çok yumuşatıyor bence, şimdi onunla daldı biraz çok şükür![]()
Biraz zaman geçsin bebişle açık havada güzel güzel vakit geçirin inşallah çoğu gitmiş azı kalmış zatenÇok iyisiniiiiiizen sevdiğim kahve etkinliği ve bebişle daha keyifli olur maşallah
Bizim dışarı çıkmamız, üçüncü kişilerlr temasımız yasaklanmıştı 1. haftadan itibaren geç prematüre, düşük kilo ağırlığı, sarılık geçirdiğimizden ötürü sonrasında da enzim eksikliği çıktı bağışıklık güçlensin öyle denilmişti. Biraz zamanımız geçsin de aynı etkinliği her gün olabildiğince yapmak istiyoruz. Daha kanguruya bile koyamıyorum kilo sınırına ulaşmadık diye umarım kilo almıştır diyorum koymak için sabırsızlanıyorum
![]()
Eşime pasladım sgk ya falan gidecek canımAnladığım kadarıyla yeni raporu eklerken eskisini kapatıyorlar bu sayede ödenekler çıkıyor. Diğer maddeler sanırım zaten okey. Sen bir hastaneyle görüş bakalım.
Ayrıca ne demek canım benim![]()
Ömür boyu arkadaş oldularTabiki çok zor kuzum. Bir bebek çok zor ikiyi düşün. Büyüyecekler inşallah![]()
Bir de köpüş oğlum var ikisiyle evde bile çok güzel dışarda nasıl güzel olmasın diye düşünüyorumBiraz zaman geçsin bebişle açık havada güzel güzel vakit geçirin inşallah çoğu gitmiş azı kalmış zaten![]()
Bize hastaneden taburcu olurken çocuk doktoru ve yoğun bakımdayken de hatırlatma yapmışlardı.Kızlar nereye ne kontrolüne gideceğimizi nasıl öğrendiniz? Bize kimse şu polikliniğe gidin şu kontrolü yaptırın demedi![]()
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKıslar bebeğim doğdu çok şükür iyiyiz, dua edenlerden Allah razı olsun![]()