• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    235
Canım bir iki günde etki ediyor. Düzenli kullanınca da kakasını rahat yapıyor . Damlattıktan biraz sonra karnı guruldamaya başlıyor zaten 🥹
Canım damlayı nasıl veriyorsun peki? Çay kaşığıyla mı? Hadi bakalım 2 gün oldu ben kullanalı da, gazı kolay çıkarttı bugün kaka yapmadı ama huzursuzlanmadı da

Galiba delircem ben bana yardım edin lütfen bebeği her 2 saatte bir emzirmem lazım sarılık değeri biraz düştü ama yinede temkinli davranıyorum gece asla uyanmıyor uyku da 30 cc süt anca içiyor en son gece 2.30 da doydu yattı 5.30 da kaldırayım dedim yok asla kalkmıyor biraz önce zor bela 30 cc süt içirdim ayağını sıkıyorum biraz ağlıyor geri uyuyor deli olucam ne yapayım ben tokmu acaba yatıyor bilmiyorum uyanmıyor rengi felanda iyi ama akşamda götürdük doktora doktor uyandırın beslyin diyor uyanmıyor bu çocuk gündüz iyi biraz 2 gündür bunu yaşıyoruz şimdide

Galiba delircem ben bana yardım edin lütfen bebeği her 2 saatte bir emzirmem lazım sarılık değeri biraz düştü ama yinede temkinli davranıyorum gece asla uyanmıyor uyku da 30 cc süt anca içiyor en son gece 2.30 da doydu yattı 5.30 da kaldırayım dedim yok asla kalkmıyor biraz önce zor bela 30 cc süt içirdim ayağını sıkıyorum biraz ağlıyor geri uyuyor deli olucam ne yapayım ben tokmu acaba yatıyor bilmiyorum uyanmıyor rengi felanda iyi ama akşamda götürdük doktora doktor uyandırın beslyin diyor uyanmıyor bu çocuk gündüz iyi biraz 2 gündür bunu yaşıyoruz şimdide
Çişli kakalı bezi sayıp tek tek not edin 5 6 oluyorsa günde besleniyordur biz öyle yaptık ne kadar emdi ne kadar mama içti bunu da not edin not işini hafife almayın insan unutuyor ☺️uyanmıyorsa üstünü soyun sadece bezle kalsın üşüse de yapın bunu çok üzücü biliyorum ama üşüyerek kalkıyordu bizimki😭 elinizi ıslatıp alnına yüzüne sürün üç saatten fazla uyutmayın kan şekeri çok düşünce uyanamıyorlar baygın baygın yatıyorlar zor bir süreç ama hepsi geçecek annesi sen güçlü ol pes etme🙏🥰

Kızlar iyi olan çocuk birden aglamalara basladi,çok güzel emiyordu sonra buyuk tuvaletini çok sert şekilde yaptı azar azar zorlandı.Hemsire geldi baya masaj yaptı sonra biraz daha yaptı .Solunumu hızlı dedi yogunbakima götürdü miss kokulumu😟😥😥😥Enfeksiyon gecirdinmi dediler .Tahlil yapacaklarmış boyna kana bakıyorlar zaten.Bosluga düştüm .Dua edin kızlar 😢😢kalmasın orada bı sorun cikmasin

Ben soğuk bişeyler değdiriyordum bacağına canım o zaman uyanıyordu

Doğru biliyorsunuz ptt emzirme yardımı ama bana henüz yatmadı o edevletinde gözüküyor muydu peki canım 1200 olan .
5000 içinde ailem sitesinden başvuruyorsun sonra halkbanktan alıyorsun .

4A 4b dediği çalışanlar için
E devlette şahıs ödemeleri gibi bi kısımdaydı yanlış bilmiyorsam emzirme yardımı canım ordan bi bak

Ben de yaşadım aynısını. Burada isyan etmiştim aynı şekilde. Uyanmayınca uyanmıyorlar ne denesen fayda etmiyor işte. Islak pamuk ile her yerini siliyordum, beşiğine koyup ağlasın diye bekliyordum duyduğum her taktiği denedim. Tam uyandı artık diyip emzirmeye başladığım an daha ilk yudumda uyuyordu. Sonra gündüz sağdığım sütü vermek yerine mama verdim 1-2 kez, biraz da miktarı arttırdım. Sonra kendiliğinden geçti o durum şükür.

Kızlar iyi olan çocuk birden aglamalara basladi,çok güzel emiyordu sonra buyuk tuvaletini çok sert şekilde yaptı azar azar zorlandı.Hemsire geldi baya masaj yaptı sonra biraz daha yaptı .Solunumu hızlı dedi yogunbakima götürdü miss kokulumu😟😥😥😥Enfeksiyon gecirdinmi dediler .Tahlil yapacaklarmış boyna kana bakıyorlar zaten.Bosluga düştüm .Dua edin kızlar 😢😢kalmasın orada bı sorun cikmasin
Ay canım benim Allah korusun her şey yolundadır inşallah ❤️

Canım tedbir olsun dşyedir o. İlk gün ilk gece zor geçiyor onlar için de. Şimdi nasılsınız?

Back
X