• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
Sakın pes etme ben 15 gün boyunca hep denedim sabah memeyi tutup aksam unutuyorlar bir ayda anca düzene giriyor hala girmiş sayılmaz benimki çok zor biliyorum ama defalarca dene
Ağzını öyle sıkı sıkı yumuyor ki kan ter içinde kalıyorum o açmıyor Biberonu da meme sandı ilk sonra anladi emdi ondan sütümu😞😞

Hemen yazmak istedim. Yaşadıklarından geliyorum🥲 daha rahat daha ferahım. Geçecek inşallah 🙏 buradaki arkadaşların modunu düşürmeyim diye çok yazmsdım ama hissettiklerin çok normal sürece bırak kendini ve ağla gerçekten.
Herkes geçecek diyor ama bana hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor kendimi motive etmeye çalışıyorum. Burda aynı şeyleri yaşayan, atlatan insanlar olduğunu görünce biraz olsun ferahlıyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻

Sariliktan yatış yapınca nasıl ilerliyor surec
Bizde şöyle oldu;
(özel hastanedeydik bunu belirteyim belki devlette farklıdır prosedür) odaya gittik,fototerapiyi odadaki kuvözde aldı. Bütün gece 3 saatte bir beslemek için kuvözden çıkarttık sadece. Sabaha karşı da aldılar kan almak için ve kısa zamanda sonucu çıktı. Doktor viziteye gelip çıkabileceğimizi söyledi ama biz kan alınmasından çıkana kadar bi 2-3 saat daha ışık aldık.
Ve çok geçmiş olsun,maalesef bizi de yaşarken yıpratan bir süreçti sizi anlıyorum

Bizde şöyle oldu;
(özel hastanedeydik bunu belirteyim belki devlette farklıdır prosedür) odaya gittik,fototerapiyi odadaki kuvözde aldı. Bütün gece 3 saatte bir beslemek için kuvözden çıkarttık sadece. Sabaha karşı da aldılar kan almak için ve kısa zamanda sonucu çıktı. Doktor viziteye gelip çıkabileceğimizi söyledi ama biz kan alınmasından çıkana kadar bi 2-3 saat daha ışık aldık.
Ve çok geçmiş olsun,maalesef bizi de yaşarken yıpratan bir süreçti sizi anlıyorum
Bizimde geçmiş demişti doktor 11 çıktı değeri 15 günlükken ama bugün gene sarardı oğlum gene goturcez belki yatış verir bizede

Merhaba arkadaşlar 8 günlük bebeğim var. İlk 1 hafta her şey çok iyiydi. 5 gün annem yanımda kaldı. Bebeğim emmek için uyanıyor akıllı bir bebek sezeryan oldum ama çabucak toparlandım sütüm geliyor yani kısaca hiçbir problem yok. Ama dün birden hıçkıra hıçkıra ağlayasım geldi. Sanki anneliğe hazır değil gibi hissediyorum. Çok isteyerek hamile kaldım. Fakat neden böyle oluyor anlamıyorum. Durduk yere sürekli ağlayasım geliyor. Bugün tüm gün ağladım saatlerce. İştahım kapandı 2 lokma anca yiyorum. Eşimle bir daha hiç baş başa kalamıcakmışım eski hayatım asla olmayacakmış her şeyim, düzenim değişecekmiş gibi hissediyorum, ki öyle bence. Daha ağır bir şekilde depresyona girmeden nasıl düzelebilirm. Aynı durumu yaşamış anneler nasıl atlattınız ?
Yaşadığın tamamen hormonların etkisi ben de hiç olmadığım kadar sinirli biri oldum her gün ağlıyorum da ama biliyorum bu bir süreç ve bitince eski ben olacağım ağladığın zaman bunun geçici olduğunu kendine hatırlat depresyona girerim diye kendini şartlama sakın bugün ağlıyorum belki ama yarın yeni bir gün ve her gün şükret 🙏

Bizimde geçmiş demişti doktor 11 çıktı değeri 15 günlükken ama bugün gene sarardı oğlum gene goturcez belki yatış verir bizede
Bizim geçen hafta perşembe 15 çıktı ama yatış vermedi,stabil kaldığı için. Biz 19la yatış yapmıştık bu arada. Pazartesi günü de 9 çıktı. Umarım sizin de yatışsız geçsin gitsinn

Kızlar bebeğime bakıp bakıp ağlamam normal mi ? Bugün 5. Günü doğumda bile bu kadar ağlamamıştım, Azönce uyurken baktım o kadar savunmasız Okadar masum ve küçük ki… Sanki o an anneliğimin farkına vardım ilk kez, kucağıma aldım sarıldım ağladım, hep böyle mi olacak 🥺

Bizim geçen hafta perşembe 15 çıktı ama yatış vermedi,stabil kaldığı için. Biz 19la yatış yapmıştık bu arada. Pazartesi günü de 9 çıktı. Umarım sizin de yatışsız geçsin gitsinn
Aminnn inşallah canım bian önce düzenli bir hayata gecelim hep birlikte

Yaşadığın tamamen hormonların etkisi ben de hiç olmadığım kadar sinirli biri oldum her gün ağlıyorum da ama biliyorum bu bir süreç ve bitince eski ben olacağım ağladığın zaman bunun geçici olduğunu kendine hatırlat depresyona girerim diye kendini şartlama sakın bugün ağlıyorum belki ama yarın yeni bir gün ve her gün şükret 🙏
Çok teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻 kendimi toparlamaya çalışıyorum 🌸

Kızlar bebeğim doğalı yirmi gün oldu. Sezaryen dikiş yerinin başlangıcında iki gündür kan görüyorum peçeteyle baktım yine kan var minik minik doktora soracağım ama böyle bir durumla karşılaşan oldu mu aranızda ne yapıyorlar oraya

Back
X