Ay çok şaşırdım hiç göremedim ben ipi düştü mü acabaEvet yapıştırma kenarda ip vardı
Kenarda çok az ip vardı
Çok iyibuhar makinesi bulundurun yattığı oda da
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok şaşırdım hiç göremedim ben ipi düştü mü acabaEvet yapıştırma kenarda ip vardı
Kenarda çok az ip vardı
Çok iyibuhar makinesi bulundurun yattığı oda da
2 gündür bizde meme emmiyoruz benimde 50 çıkıyordu bugün memelerim çok sönük uyandım sağım yaptığım halde 30 zor çıkardım emmeyince küsuyor mu acaba süt sağım yapa yapa en azından 6 aylık olana kadar süreci devam ettirmeyi çok istiyorum yaKızlar sütü kesilme seviyesinde azaldıktan sonra arttırma yöntemi bilen var mı ? Meme reddi var demiştim mamaya ve biberona başladığımız için. O arada çok sağım da yapamadım. 2 gün önce 1 göğüsten 100 cc çıkarken bugün 2 göğüsten 40 cc falan çıktı anlamadım. Napmam lazım ya ?
Ya ilay gögsümüze aldığımız zaman dediğin gibi aşkım anne karnındaki pozisyonda duruyor . Böylr kaplumbağa gibi iki büklüm . Aşkım ergobaby bende düşünüyorum birde bu bez tarzı bağlamalılar var ona hiç cesaret edemiyorum.. bizde şuan çocuk ortopedisi talipliyiz bakalım aşkım bunlar doğsa rahatlasak diyordum . Doğuncada işte annelik iç güdüsüyle herşeyi kafaya takıyorsun . Artık kimsenin kucağına da vermeyeceğim istemiyorum barlas erken doğdu prematüre biliyosun ilay da küçük doğdu doktorda dedi bugün kucakta kucağa gezmesin bu zaten küçük doğmuş ya gelenlere hayır demesini bilin ya da kimse gelmesin dedi .Anne karnındaki pozisyonla alakalı o doğduğu zamandan bu yana öyle bizim de ayaklar. Biri tamamen düzeldi diğeri hafiften içe bakıyor, istediği zaman düzeltiyor istediği zaman yine içe bakıyor. Dün doktora gittik ortopediye baktı herhangi bir sorun yok ama çocuk ortopedi veya kendiniz takip edin dedi. İyi bir çocuk ortopediye geçmezse götüreceğim.
Kanguruda da kilosuna dikkat et benim evdeki ergobaby 3.2 kg alt sınırı var ve boy da 50.8 cm. Boyu henüz karşılamıyor kanguruyu bugün denedim m şeklini de alamıyor anne karnında durduğu gibi duruyor. Araştırdım kalça çevresi kasları henüz tam olarak gelişmediğinden açamazmış ve prematüre etkisi tabii ki.
İnşallah düzelir canım .. İnan dondum kaldım hiç birşey soramadan çıktım odadan . Eşim akşam ne taraf vs diye soruyor hiç birşey bilmiyorum soramadım kala kaldım öyleLadyNurr hiç canını sıkma. Bir tanıdığımın bebişi hem çift bez kullandı hem korse ki korse çok zorlayıcı bebekler için
çift besle hallolacak seninki inşallah. Neyse o bebişin kalça düzeldi
![]()
Çoğalması için emzirmeden önce sıcak uygula canım rmzirdikten 1 saat sonrada sağma yap günde 2/3 kez sağarsan tekrar artar.2 gündür bizde meme emmiyoruz benimde 50 çıkıyordu bugün memelerim çok sönük uyandım sağım yaptığım halde 30 zor çıkardım emmeyince küsuyor mu acaba süt sağım yapa yapa en azından 6 aylık olana kadar süreci devam ettirmeyi çok istiyorum ya
Onunla alakalı değildir bence. Bizimkinin de bariz şekilde içe dönük. Doktor söyleyince fark ettim ben. Üstüne basmaya başlayınca düzelecek dedi. Ama başka bir şey demedi bağlantılı olduğuna dair.Aşkım kanguruyu hiç denemedim ama alacağım ..iyi geliyormuş ama annem geçen bezlerken ayakları sanki içe bakıyor gibi dedi bende yok o öyle yapıyordur bence demiştim onla alakalımı bilmiyorum ..
Ben de öyle. Yani meme reddi olabilir tamam ama en azından sağım yaparak sütümü vermek istiyorum birkaç öğünde mama yerine.2 gündür bizde meme emmiyoruz benimde 50 çıkıyordu bugün memelerim çok sönük uyandım sağım yaptığım halde 30 zor çıkardım emmeyince küsuyor mu acaba süt sağım yapa yapa en azından 6 aylık olana kadar süreci devam ettirmeyi çok istiyorum ya
Doğrudur canım alakası olmayada bilir bir tahmindi bizmkisiOnunla alakalı değildir bence. Bizimkinin de bariz şekilde içe dönük. Doktor söyleyince fark ettim ben. Üstüne basmaya başlayınca düzelecek dedi. Ama başka bir şey demedi bağlantılı olduğuna dair.
Emmiyor benim 19 günlük minik sagmadan önce yapsam artış olur mu acabaÇoğalması için emzirmeden önce sıcak uygula canım rmzirdikten 1 saat sonrada sağma yap günde 2/3 kez sağarsan tekrar artar.
Bende Instagram'da hep görüyorum sagimla süreci götüren umudum var ama inşallah bizimde artar sutlerimiz sagimla bari verebiliriz bebeklerimize makinenin ismi neydi senin kullandığınBen de öyle. Yani meme reddi olabilir tamam ama en azından sağım yaparak sütümü vermek istiyorum birkaç öğünde mama yerine.
Canım ne kadar sağarsan okadar artıyor .. ebe bana öyle dedi sağmadan önce sıcak kompres yap sonra sağ 2 saate 3 saate bir sağım yap .. gögüsler ne kadar sağılırsa okdar çok süt yaparmış .. ebe öyle söyledi banaEmmiyor benim 19 günlük minik sagmadan önce yapsam artış olur mu acaba