• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    236
O zaman bu değil ama bir şeyler var çözeceğim hajsjsj inat ettim bu gaz başka bir gaz. Gazlı bebekte gördüm ama benim pipili gazman gibi
Şöyle söyleyeyim şu ilk kalça usg için gittiğimiz devletteki doktorum gaz damlasini ( Nurse Harves) kullanma bir hafta metsil kullan dedi ben o gün kestimm yani pazartesi, çıldırma noktasına geldi özeldeki doktoru aradım sariliktan korkuyorum buda bitkisel yağ dedim devlet ara ver dedi diyemedim tabi 😅 oda hayır buna gerek yok uzatılmış artık onunla alakası yok dedi dün gece verdik yaklaşık iki saat sonra masaj yaptıkça patlattli 😅 ve dünkü çocuktan eser yok maşallah, ben damlaların etkisini çok görüyorum doktorlar her ne kadar etkisiz dese de çocuk yaklaşık 2-3 saat içinde rahatladı metsil simetkon içerdiği için karaciğer ile alakasız bağırsağa etki ediyor diye onu oneriyor doktor bigaia ile ama metsil imkanı yok işe yaramadı büyükte de bı tek o yaramıştı kakayi iki üç güne bir yapiyordu ondan herhalde

Ayva çekirdeklerini kurutuyoruz 1gün bile kurumasi yeterli. Sonra onlari üstünü az geçecek kadar kaynayıp soğumuş su koyuyoruz.( eğer çoksa yarısını daha sora kullanmak için bırak) 5 10dkka içinde jel kıvamına geliyor. Her emzirmesen sonra sür. Emzirirken yıkamana gerek yok hem bebeğin ağız içi yarası varsa çok iyi gelir. Bir zarari yok. Ben bu yöntemle bir kez yara sorunu yaşamadım bile 3.bebem 🤗 dilerim şifa olur sizlere de 🤲🏻
Ben de bunu be lansinoh kremi kullandım hiç yara yaşamadım şükür hassasiyetiö de geçti buzdolabında tuttuö hep serinlik de verdi iyi oldu.

Canım elektrikli olanlarda bebeklerin büyüdükçe çabuk sıkıldığını duymuştum ben manuel aldım ama henüz kullanmadık hala kilomuz yetmiyor kullanmak için
Kaç kg gerekiyor

Ben 2 haftayı geçti yalnızım . 3 yaşında bir oğlum var. Eşimin iş yerine yemek yapıyorum birde🥲 eşim genel olarak çok ilgilenşr ev işi çocuk bakımı gece de kalkar bez gaz o ilgilenir. Herşey bir şekilde oluyor insan aşılıyor ya

Benim erken iyi oldu ama bir süre sonra ağrı oldu etrafında. Enfeksiyon olmuştu 😕

Ay mama işini unuttum ben densana eser miktar diyorum🙈 canım diyet oldu mu atıyorum etin terbiyesinde bile süt olmayacak ancak öyle sonuç alıyorsun. Ama belki barlasın tolerans boyutundadır çok çok çekmek bile işe yarayabilir. Mama seviyesinde olmaz inşallah yeğenimden biliyorum iğrenç tadı kokusu 😕
Enfeksiyon olduğunu nasıl anladın acaba benimde sonradan çok acıma ağrı olusyu ya

Benim bebiş gibi biberon reddi olan varmı. Mama verdiğimde diliyle itiyor emmiyor çogunlukla. Acaba aç değilmi diyorum Kendim emzirince de emiyor açlıktan çıkmış gibi.
Bizde de meme reddi var yatırınca anlıyor emecegini agliyor

Şöyle söyleyeyim şu ilk kalça usg için gittiğimiz devletteki doktorum gaz damlasini ( Nurse Harves) kullanma bir hafta metsil kullan dedi ben o gün kestimm yani pazartesi, çıldırma noktasına geldi özeldeki doktoru aradım sariliktan korkuyorum buda bitkisel yağ dedim devlet ara ver dedi diyemedim tabi 😅 oda hayır buna gerek yok uzatılmış artık onunla alakası yok dedi dün gece verdik yaklaşık iki saat sonra masaj yaptıkça patlattli 😅 ve dünkü çocuktan eser yok maşallah, ben damlaların etkisini çok görüyorum doktorlar her ne kadar etkisiz dese de çocuk yaklaşık 2-3 saat içinde rahatladı metsil simetkon içerdiği için karaciğer ile alakasız bağırsağa etki ediyor diye onu oneriyor doktor bigaia ile ama metsil imkanı yok işe yaramadı büyükte de bı tek o yaramıştı kakayi iki üç güne bir yapiyordu ondan herhalde
Bana da nurse harveys ve diğerleri de olmak üzere hiçbirini önermedi sarılıktan ötürü karaciğeri yoracağı için. Nurse harveysi pazartesi ben de kestim tamamen ama bak ne haldeyim… Bigaia ve d vitaminini kullanmaya devam ediyorum düzenli şekilde ama sen şimdi nurse harveys kesinlikle işe yarıyor mu diyorsun?

Kızlar merhaba. Bebeğimin sağ gözü çapak yapıyor akıyor, doktora götürdük damla verdi. Böyle bir durum yaşayan var mı ?
Bizde de var canım akıntı oldukça damla kullanıyoruz. Her zaman da masaj. Geçecek inşallah oğlumda da olmuştu da kızımın az uzun sürdü.
Oyyyyyy gebelik şekerinden sonra bir de bu olursa çok kötüüüüüüü 😅
Ay olmaz inşallah 🙏
Enfeksiyon olduğunu nasıl anladın acaba benimde sonradan çok acıma ağrı olusyu ya
Akıntı olmuştu 🥲 öncesinde kızarıklık ve hassasiyetle belli etti kendini.

Bana da nurse harveys ve diğerleri de olmak üzere hiçbirini önermedi sarılıktan ötürü karaciğeri yoracağı için. Nurse harveysi pazartesi ben de kestim tamamen ama bak ne haldeyim… Bigaia ve d vitaminini kullanmaya devam ediyorum düzenli şekilde ama sen şimdi nurse harveys kesinlikle işe yarıyor mu diyorsun?
Yani şöyle bana en çok yarayan Damla O oldu inan ki dün geceden beri farkını anlatamam bana da artık uzatılmış sarılığa döndü ilk günler desen neyse dedi boşa kesmişsin dedi özeldeki doktor ama seninki bir farklı konu olduğu için hani bir şey desem doğru olmaz... Ama ben gerçekten faydasını çok gördüm

Bizde de meme reddi var yatırınca anlıyor emecegini agliyor
Oyy kıyamam bu bebikleri anlamak zor. Benimkide bazen aç olsa bile biberonu almıyor. Zor veriyorum bazen içmediği için döküyorum. Oysaki aç. Seninki biberon aliyormu.

Back
X