Sürekli emzirip üstüne sağdığım sütleri veriyorum ama sarılık değeri yükseliyor hala. Süt de var bebek de emiyor. Anlamıyorum sebebini ya. Allahtan henüz takip yeterli diyor doktorlar ama çözümünü de bilemiyorum. Ne zor şeymiş emzirmek. Sanırım tazyikli geldiği için sorun var bizde. Ben de sütüm az sanıp ona göre şeyler yapmaya çalışıyordum mesela.
Memeye gelip 2-3 çekiyor hemen uykuya dalıyor. Emzirmek çok zor oluyor, saatlerce emzirmeye çalışıyorum. Sonra bir de üstüne şırınga ile destek veriyoruz. 3-4 saat sürüyor 1 besleme. 2 saat sonra tekrar kalkınca bütün gece ayakta olmuş oluyorsun. Yeterince emdiğinden bir türlü emin olamıyorum. Sürekli dürtüp emzirmeye çalışıyorum. En son baktım olmuyor yatağına koyuyorum onda da hareket etmekten bir türlü uyuyamıyor tekrar meme istiyor.
Hazır kundak lar ile yaramadı bizde. Hiç yoktan iyi ama yine de hareket edebildiği için uyanıyor. Kundak+juno yatak yaparsam uyuyor ama biz doktor onların toplatılması lazım aşırı zararlı çocuklara falan dedi

Bir de canlar sırt üstü yatıracakmışız bebeleri, son zamanlarda tüm araştırmalar bu yönde, bilginiz olsun