- 1 Kasım 2023
- 1.594
- 1.061
- 53
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlay 2.600 gr 49 cmKızlar bebişlerinizin ismi ne
anladım aşkım ben de sorup alacağım aptamil kullanmayalım dedikYok aşkım bilmiyorum .. Almanyada tüm hastanelerde ve çocuk doktorlarında hipp pre öneriliyor .. bende onu kullanıyorum
Aşkım sizede kafa ölçümü kaçtı ?
Canım bizim Sarılık çıkınca doktorumuz bize hipp organik combiotik önermisti onu aldıkKızlar günaydın bu mamayı bilen, kullanan vs var mı? Eşime arkadaşı önermiş eşim alcam diye tutturdu ama içerik vs bilmediğim için bilemedim.
Kızlar bir şey duydum batıl inanç farkındayım ama insan her şeyi takıyor, 2 gün sonra en yakın arkadaşımın nikahı var ve lohusa düğüne gitmemeli tarzı şeyler duydum, hiç bilginiz var mı böyle bir şey duydunuz mu
Doğumdn snra dikişlerde sıkıntı oldumu? Yani kontrole gittiğinzde çıkmışmıydı tekrar alabildiniz mi?Ben jilet yaptım
Dogum tarihi ve kaç haftalikken doğdu onuda ekleyeyimİlay 2.600 gr 49 cm
Gaz için dere otu suyu aldık o biraz fayda ediyor gibi damla pek fayda etmedi. Bide masaj yapıyorum çoğunlukla ise yarıyor ama bzen çıkaramıyor. Günlerimizi bir şekilde geçiriyoruz işte gazı başladımi seninkininGaz problemini nasıl çözüyorsunuz kızlar ?
Canım benim oğlum tahmin edemeyeceğin kadar gazlı ve hep bağırıyor asla ama asla uyumuyor yorgun düşüp uyuyordu. Doktorumun önerisiyle ılık su koyuyorum karnına azıcık torbayla 2 dk bekliyorum ardından zeytin yağı yada normal bebe yağıyla karnına masaj yapıyorum günde 2 defa. Onun haricinde de mutlaka her beslenme öncesi alt değiştiriyorum ve ayaklarını ona doğru itip 2-3 dakika gazını çıkarmasına yardım ediyorum onu yapınca net 20 defa gaz çıkarıyor şoka giriyorum sonra besliyorum beslenme ortası ve sonrası mutlaka gazını çıkarmıyorum 2 gündür çok çok düzeldiGaz problemini nasıl çözüyorsunuz kızlar ?
Evet ya. Benimkinin işte 1 den 9 kadar -+ şeklinde ilk önce 9 dan başlamışım göğüs ucum kopuyor zannettim gözüm çıktıBenim de ağrıyor ya. Masaj seçeneği ile düşükten başlıyorum yine de biraz acıyor![]()
ŞifaKızlar bebişlerinizin ismi ne
Biz döngüye girdik gaz oldukça emmek istiyor emince daha çok gazGaz problemini nasıl çözüyorsunuz kızlar ?
Aşkım dün 35 çıktıAşkım sizede kafa ölçümü kaçtı ?
Aaaa iyi mi geliyormuş? Bana arkadaşım o mama için çok gaz yapıyor alma demişti doğru mu nasıl sence canım?Canım bizim Sarılık çıkınca doktorumuz bize hipp organik combiotik önermisti onu aldık
Aynı dönşüdeyim gaz olunca mememe yapışıyor ozaman daha çok gaz oluyor . Napacam bilmiyorum ,eşimi eczaneye gönderdim sezeryan olan bebeklerde bağırsaklarında doğum kanalından geçmediği için daha çok gaz birikir demişler bir damla vermişlerBiz döngüye girdik gaz oldukça emmek istiyor emince daha çok gaz![]()
Doğduğunda kaçtı aceba .. bizdede biraz küçük ama doktorlar bebekte küçük diye pek üzerinde durmadıAşkım dün 35 çıktı