• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    230
Ay kızlar kendimi camdan atıcam bi tur ağlayıp zırladıktan sonra yazıyorum kollarımın üstünde parmak kadar bi yerde çatlak olmuş karnım bacaklarım belim imdat kendimi atıcam doğsun artık

Kızlarrrr bebisi kakasını yapmakta zorlanan var mı? Bugün doğru düzgün kaka yapmadı sanki onun huzursuzluğu var gibi.. benim yediğim içtiğim bi şey etkilemiş olabilir mi

Ay kızlar kendimi camdan atıcam bi tur ağlayıp zırladıktan sonra yazıyorum kollarımın üstünde parmak kadar bi yerde çatlak olmuş karnım bacaklarım belim imdat kendimi atıcam doğsun artık
Bugün yine çok huzursuzum bende aglamadim ama keşke günü belli olsa diyorum 39 oldu benim son hafta inşallah kendiliğinden gelir ya

benim doğum iznine gitmeden önce de çok şişiyordu,sonra izne bir çıktım eskisinden iyi oldu bileklerim AMAA,ameliyattan sonra,hala,ilk günki halinden de beter,inanılmaz şişti parmaklarıma kadar. Bugün 6.gün bu arada
Benim de 5. gün ve sağ ayak bileğim şiş hala. Havada tutarsam biraz iniyor ancak yere sarkıtınca yine şişiyor sanki.

Amiiiiiinnnnnnn 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cocikimin rengi yerine geldi ya,biz de fark etmiştik son gün ama bu kadar çıkacağını asla bilemedik.
Ayy inşallah burda biter gider. Bizim erkolar biraz nazlı çıktı yahu ☺️
Valla ben de,az önce göğsümde pompa salona gittim babam etrafa bakıyor bu ses ne ne oluyor diye 😂 ben asla insanların yanında mememi açmam diyordum şimdi doktorundan hemşiresine akrabasından iş arkadaşına maşallah herkes hakim benim memintolara 😂😂😂
Hahhaha memeler artık gözümde cinsel bir işlev içermiyor o raddeye gelindi 😂😂

Kızlarrrr bebisi kakasını yapmakta zorlanan var mı? Bugün doğru düzgün kaka yapmadı sanki onun huzursuzluğu var gibi.. benim yediğim içtiğim bi şey etkilemiş olabilir mi
Bununla alakalı yazmaya gelmiştim. Acile gitsek mi diye de düşündük sabaha bıraktık gitmeyi.

Kızlar benim bebe parçacıklı şekilde kaka yapıyor. Renginde hiçbir sorun yok hardal sarısı ama bezi açtığım zaman top gibi kaka görüyorum. Bu normal mi? Bugün 2 kere kaka yaptı ikisi de bu şekilde. Dün böyle bir sorun yoktu ben mama kaynaklı olduğunu düşünüyorum bugün aptamil prosyneo 1 kullanmaya başladım ondan olduğunu düşünüyorum.

Ne zamandır yapmadı canım
Canım yenidoğan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması normalmiş. Özellikle 2 haftadan sonra çok normal, önemli olan kabız olmaması demişti çocuk doktoru. Dün yapmıştı en son bugün akşam yaptı ikisi de enteresan şekildeydi kakasının.

Canım yenidoğan bebeklerde 10 güne kadar kaka yapmaması normalmiş. Özellikle 2 haftadan sonra çok normal, önemli olan kabız olmaması demişti çocuk doktoru. Dün yapmıştı en son bugün akşam yaptı ikisi de enteresan şekildeydi kakasının.
Doğduğundan beri gayet iyiydi hatta fazla mı diye düşündük doktor günde 8-10 normal dedi. O sıklıktan bi anda 2 gündür 2-3e düştü bi de huzursuz aç değil eminim ama kendini zorluyor kızarıyor acaba kabız mı diye düşündüm :/

Doğduğundan beri gayet iyiydi hatta fazla mı diye düşündük doktor günde 8-10 normal dedi. O sıklıktan bi anda 2 gündür 2-3e düştü bi de huzursuz aç değil eminim ama kendini zorluyor kızarıyor acaba kabız mı diye düşündüm :/
Bizimki de öyle her bezi açtığımda kaka olurdu 3-4 gündür azalma vardı biraz düzene girecek gibi oldu sonra tekrardan azaldı. 3 doktora da sorduk bu şekilde cevap aldık. Kabız olmamaları lazım da işte benimki oluyor gibi sanki. Mamayı yarın değiştircez bize yaramadı aptamil…

Bizimki de öyle her bezi açtığımda kaka olurdu 3-4 gündür azalma vardı biraz düzene girecek gibi oldu sonra tekrardan azaldı. 3 doktora da sorduk bu şekilde cevap aldık. Kabız olmamaları lazım da işte benimki oluyor gibi sanki. Mamayı yarın değiştircez bize yaramadı aptamil…
Ben mama da vermiyorum elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum ama niye böyle oldu bilemedim işte o yüzden acaba benim yediğim içtiğim bi şey etkilemiş olabilir mi diye düşündüm. Umarım toparlarlar

Kızlar benim bebe parçacıklı şekilde kaka yapıyor. Renginde hiçbir sorun yok hardal sarısı ama bezi açtığım zaman top gibi kaka görüyorum. Bu normal mi? Bugün 2 kere kaka yaptı ikisi de bu şekilde. Dün böyle bir sorun yoktu ben mama kaynaklı olduğunu düşünüyorum bugün aptamil prosyneo 1 kullanmaya başladım ondan olduğunu düşünüyorum.
Ben de aynı mamayı kullanıyorum dediğin gibi hardal sarısı içinde boncuk boncuk tanecikler var. Mama genel olarak öyle yapıyormuş süt gibi değil. 2 gündür sütü arttırıp mamayı azalttık, daha az kaka yapıyor mesela 2 gündür sadece 2 kere yaptı. Düzene girmesini bekliyorum

Ben de aynı mamayı kullanıyorum dediğin gibi hardal sarısı içinde boncuk boncuk tanecikler var. Mama genel olarak öyle yapıyormuş süt gibi değil. 2 gündür sütü arttırıp mamayı azalttık, daha az kaka yapıyor mesela 2 gündür sadece 2 kere yaptı. Düzene girmesini bekliyorum
Aaa aynısı tanecikli evet silerken bile öyle geliyor. Ben de yarın mamayı değiştireceğim mecbur, böyle sancı çekmeye başlayacak eğer devam edersem. İnşallah düzene girer kakası kıyamam.

Ben mama da vermiyorum elimden geldiğince emzirmeye çalışıyorum ama niye böyle oldu bilemedim işte o yüzden acaba benim yediğim içtiğim bi şey etkilemiş olabilir mi diye düşündüm. Umarım toparlarlar
O da olabilir etkiler deniliyor yenilen içilen

Oyyy çok sevindim canım inşallah tekrar rebound yapmaz zıkkım oğku zıkkım.

Amin canııııım aminnnn rabbim şifa versin hepimize inşallah. Şimdilik iyi canım sabit duruyor ne düşüyor ne çıkıyor 2 gün sonra tekrar bakılacak. Evin içinde memelerim açık geziyorum bir elimde biberon 7/24 bu şekildeyim kızlar. T tazmanya canavari @frambuazlicheesecake
Hahaha ben de 😂

Back
X