Ben de çok kötüyüm 24 saat oldu 1 dakika uyuyamadım bayılcam dediğin gibi. Nasıl böyle gidecek bilmiyorumUykusuzluktan çatladım şu anda bayılcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok kötüyüm 24 saat oldu 1 dakika uyuyamadım bayılcam dediğin gibi. Nasıl böyle gidecek bilmiyorumUykusuzluktan çatladım şu anda bayılcam
Aaa aynısı tanecikli evet silerken bile öyle geliyor. Ben de yarın mamayı değiştireceğim mecbur, böyle sancı çekmeye başlayacak eğer devam edersem. İnşallah düzene girer kakası kıyamam.
Kızlar normalde de öyle değil mi bizimki yeşil kakasını yaparken doktor bundan sonra sarı tanecikliye dönmesi lazım demişti, öyle de oldu hep sarı ve tanecikli geliyor.Olması gereken bu değil mi?Ben de aynı mamayı kullanıyorum dediğin gibi hardal sarısı içinde boncuk boncuk tanecikler var. Mama genel olarak öyle yapıyormuş süt gibi değil. 2 gündür sütü arttırıp mamayı azalttık, daha az kaka yapıyor mesela 2 gündür sadece 2 kere yaptı. Düzene girmesini bekliyorum
Benimki hamur şeklinde yaptı tanecikliydi pütür pütür poposundaKızlar normalde de öyle değil mi bizimki yeşil kakasını yaparken doktor bundan sonra sarı tanecikliye dönmesi lazım demişti, öyle de oldu hep sarı ve tanecikli geliyor.Olması gereken bu değil mi?
Çok şükür canım iyiyiz ikimizdeNasılsın canım? Prensesin nasıl![]()
Ya pütür pütür olayı bizdede var ama çok büyükmdeğil o pütürlüler .. mama kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız hipp pre kesin tavsiyem kızlar .. biz başından berri kullandım evde hatta aptamil vardı hastane hipp pre verin dedi diye evdekini kullanmadık .Benimki hamur şeklinde yaptı tanecikliydi pütür pütür poposunda
Bende 10unda doğum yaptım bu gece ile 2 gecedir uyumuyorum şimdiden bitti pilim sezeryan yerim çok acıyor bebeğim zor emiyor memeler yara oldu iki günde hiç uyku ile bir insan ne kadar dayanır diye bakıyorum internettenBen de çok kötüyüm 24 saat oldu 1 dakika uyuyamadım bayılcam dediğin gibi. Nasıl böyle gidecek bilmiyorum![]()
Evet evet bizimki beşiğe varınca hemen uyanıyor bu arada. Kucağa gelince de uyuyor. Yatırmak zaten kaç saat alıyorNe ara uyuyacağız çok merak ediyorum enteresan bir döngüye girdim çıkamıyorum yaher 2 saatte besleyeceğim tamam da yatırdım ettim derken zaman kalmıyor uyumaya of
Evet ben de bunu yazacaktım. İstenen kaka sarı yumuşak ve taneli yapıda olanmış. Bu arada uzun süre kaka yapmayabilirler de, bu da normalmiş.Kızlar normalde de öyle değil mi bizimki yeşil kakasını yaparken doktor bundan sonra sarı tanecikliye dönmesi lazım demişti, öyle de oldu hep sarı ve tanecikli geliyor.Olması gereken bu değil mi?
O döngüde bizde varız kucakta uyuyor yatağına bırakıyoruz gözler açılıyorEvet evet bizimki beşiğe varınca hemen uyanıyor bu arada. Kucağa gelince de uyuyor. Yatırmak zaten kaç saat alıyor![]()
Evet yanımıza da yatıramıyoruz. Bizim juno yatak işe yaradı aslında ama onu da tavsiye etmiyorlar.O döngüde bizde varız kucakta uyuyor yatağına bırakıyoruz gözler açılıyorşaştık kaldık yanımda yatırmaktan çok korkuyorum
Normali ne bilmiyorum ama mama yiyen bebeklerde normal olduğunu biliyorum yani böyle yaptı diye bu mama yaramadı diyemeyiz ben devam edeceğim memnunum. İnternette de sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde görülür diyor. Ben sorun olduğunu düşünmüyorumKızlar normalde de öyle değil mi bizimki yeşil kakasını yaparken doktor bundan sonra sarı tanecikliye dönmesi lazım demişti, öyle de oldu hep sarı ve tanecikli geliyor.Olması gereken bu değil mi?
kendimi gordum su anEvet yanımıza da yatıramıyoruz. Bizim juno yatak işe yaradı aslında ama onu da tavsiye etmiyorlar.
Herkes beşiği uyutmak için kullanıyor. Biz resmen beslenme saati gelince beşiğe koyuyoruz uyansın diye. İyice huzursuzlanıp ağlayacak gibi olunca da alıp emziriyorum![]()
cok sag ol canim, dun en son 13.9 olmustu degerimiz, bir onceki gunden 1 yukselince, sicrama yapmiyor dedi doktor, ptesi kontrol edilecek iste tekrar. benim gozume hala gayet sari geliyor ama… yenidogan surecinin tadini cikarmak yalan oldu birazGeçmiş gitmiş olsun kuzum. Şu kan aldırmak bile insanı ne kadar kahrediyor di mi
Biz de yoğun beslemeye devam etmeye çalışıyoruz. Bugün mama yoğunluklu besleme yapıyoruz. Güzel bir kaka yapmazsa yarın acilden kan aldırın dedi doktor. Umarım gece yapar kakasını
L luckykus F frambuazlicheesecake aklım da sürekli sizde. Bir an önce kavuşurlar inşallah sağlıklarına ya cidden çok zor işler![]()
canim en son dun sicrama olmadigi icin ptesi bakalim dedi doktor, hani baksak yukselmis olsa, 14-15 bile olsa, yatitmayacak zaten, bol bol besleyin deyip gonderecek malum.Gittik 2 saat önce canım şu an için artış yok düşüşte yok takipteyiz pazartesi tekrar gideceğiz. Git sen de ihmal etme eğer yüksekse evde durmanız riskli oluranlıyorum evde durup dinlensin istiyorsun ama yüksekse de olmaz
![]()
duzeldi mi canim? yavastan atmis olmasi lazim artik o siviyi.Ayy çok geçmiş olsun tamda öle oldu besledikten sonra çıkarıyor hep hikk hikkk diyo
Açıkçası ben lazer yaptırdığım için çıkanlar az oluyor zaten. Bir de sezaryen olduğu için kontrolde orayı açıp bakmadı normal ultrason yaptı bir de kesi yerine baktı sadece. Almadım yani ben sonrasında hiç.Doğumdn snra dikişlerde sıkıntı oldumu? Yani kontrole gittiğinzde çıkmışmıydı tekrar alabildiniz mi?
Ay hamilelik zor sanıyordukkendimi gordum su anbesige koyduktan bes dakika sonra gozlerin fal tasi gibi acilmasi ve aglamak garantili, ayni sekilde ohh sukur uyandi diyerek memeye devam ettiriyorum, uyuyacak gibi olunca ayni dongu devam… ne olacak bizim bu halimiz!
Evet. Ben de bunlar güzel zamanlar,bundan sonra hayat böyle olacak,güzel taraflarını görmem lazım, sadece telaşla tedirginlikle bu zamanları heba etmiyim diyorum. Ama olmuyor, nasıl olsun kicok sag ol canim, dun en son 13.9 olmustu degerimiz, bir onceki gunden 1 yukselince, sicrama yapmiyor dedi doktor, ptesi kontrol edilecek iste tekrar. benim gozume hala gayet sari geliyor ama… yenidogan surecinin tadini cikarmak yalan oldu birazhos, bu surecin tadini cikarabilen varsa helal olsun
![]()
10. Gün günde 2ser saat ile dayanıyorum kafam güzel oldu uykusuzluktanBende 10unda doğum yaptım bu gece ile 2 gecedir uyumuyorum şimdiden bitti pilim sezeryan yerim çok acıyor bebeğim zor emiyor memeler yara oldu iki günde hiç uyku ile bir insan ne kadar dayanır diye bakıyorum internetten![]()
Juno iyi ki var yaEvet yanımıza da yatıramıyoruz. Bizim juno yatak işe yaradı aslında ama onu da tavsiye etmiyorlar.
Herkes beşiği uyutmak için kullanıyor. Biz resmen beslenme saati gelince beşiğe koyuyoruz uyansın diye. İyice huzursuzlanıp ağlayacak gibi olunca da alıp emziriyorum![]()