• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    232
canim en son dun sicrama olmadigi icin ptesi bakalim dedi doktor, hani baksak yukselmis olsa, 14-15 bile olsa, yatitmayacak zaten, bol bol besleyin deyip gonderecek malum.

benim gozume hala sari gorunuyor bu arada. sen senin minnos icin oyle dusunuyor musun? beyazladi mi biraz? benim gozume her sey sari gorunuyor gibi oldu artik. 😓
Aşkım ben herkesi sarı görüyorum psikolojim bozuldu benim anlayamıyorum valla bak.

Ya pütür pütür olayı bizdede var ama çok büyükmdeğil o pütürlüler .. mama kaynaklı olduğunu düşünüyorsanız hipp pre kesin tavsiyem kızlar .. biz başından berri kullandım evde hatta aptamil vardı hastane hipp pre verin dedi diye evdekini kullanmadık .
Bugğn bakcaz aşkım mamaya

Bebisimi sürekli emzirmeye çalışıyoruz aslında sütun var diyorlar sarı bir sıvı geliyor bende hep saatleri takip ederek vermeye çalışıyorum biraz zor alıyor olsada . Bu gece en son 1de emdi 3de başladım uyansın diye kaldırdım ettim resmen bayılmış çocuk bende hemşireye dedim oda uyandırmadi sarilik baslangici olmuş 6ya kadar uyanmadı mama verdiler 2 şırınga biraz gözü açıldı sonra meme tutturdu ama memeden çekmedi evde nasıl ilerlicem bilmiyorum ya sutum dolacak ama inanıyorum ama bu kezde bebeğim hepten almicak diye de korkuyorum mamayı siringayla mi vermeliyim hep

Kızlar ben üşütüyorum sanırım boğazım kulaklarım ağrıyor emzirirken bi sıkıntı olur mu böyle

Normali ne bilmiyorum ama mama yiyen bebeklerde normal olduğunu biliyorum yani böyle yaptı diye bu mama yaramadı diyemeyiz ben devam edeceğim memnunum. İnternette de sadece anne sütüyle beslenen bebeklerde görülür diyor. Ben sorun olduğunu düşünmüyorum
Ben mamayı tamamen kestim 3 gündür hala sarı tanecikli geliyor mamalı da mamasız da aynı kakası, o yüzden bence mamadan değil. Dediğim gibi doktor da böyle olması gerekiyor demişti zaten.
Benimki hamur şeklinde yaptı tanecikliydi pütür pütür poposunda
Evet öyle oluyor canım ya normal bence, bu arada doktor bize hipp organik combiotic önermişti iyi gelmişti bize aklında bulunsun.
Evet ben de bunu yazacaktım. İstenen kaka sarı yumuşak ve taneli yapıda olanmış. Bu arada uzun süre kaka yapmayabilirler de, bu da normalmiş.

Biz sarılık gitsin diye yaptırmaya çalışıyoruz ama düzgün Bi kaka yapamadı hala. Yarın kan aldırıcaz yine 😔
Ah ya yapar inşallah kuzum siz gidene kadar.Kan aldırırken çok kötü oluyo insan o an🥺

kendimi gordum su an 😂 besige koyduktan bes dakika sonra gozlerin fal tasi gibi acilmasi ve aglamak garantili, ayni sekilde ohh sukur uyandi diyerek memeye devam ettiriyorum, uyuyacak gibi olunca ayni dongu devam… ne olacak bizim bu halimiz!
Memede uyuyan bebişi beşiğe uyandırmadan koymak tür: gerilim imdb:9.8 alskdjd
Sensörlü gibi koyduğumuz an vikvikliyor sonra da basıyor yaygarayı.Hop gene geri alıyoruz memeye koyuyoruz,tamam diyorum böyle uyusun ama ben şuurumu kaybediyorum artık🥹

Ay kızlar kendimi camdan atıcam bi tur ağlayıp zırladıktan sonra yazıyorum kollarımın üstünde parmak kadar bi yerde çatlak olmuş karnım bacaklarım belim imdat kendimi atıcam doğsun artık
Ay kızlar kendimi camdan atıcam bi tur ağlayıp zırladıktan sonra yazıyorum kollarımın üstünde parmak kadar bi yerde çatlak olmuş karnım bacaklarım belim imdat kendimi atıcam doğsun
artık
Benim de ne güzel son bir aya kadar çatlağım yoktu, son zamanlarda bir anda arttı karnımın alt tarafında 😞 Bir de hamile egzaması oldum ben galiba elimde sanki eldiven var gibi rengi değişti kupkuru dökülüyor ne kullansam geçmedi. Bu son zamanlar gerçekten zormuş ama az kaldı çok şükür ki 🌸

Evet yanımıza da yatıramıyoruz. Bizim juno yatak işe yaradı aslında ama onu da tavsiye etmiyorlar.

Herkes beşiği uyutmak için kullanıyor. Biz resmen beslenme saati gelince beşiğe koyuyoruz uyansın diye. İyice huzursuzlanıp ağlayacak gibi olunca da alıp emziriyorum 😂
Aynen beşikle bir uyanıyor

Bebisimi sürekli emzirmeye çalışıyoruz aslında sütun var diyorlar sarı bir sıvı geliyor bende hep saatleri takip ederek vermeye çalışıyorum biraz zor alıyor olsada . Bu gece en son 1de emdi 3de başladım uyansın diye kaldırdım ettim resmen bayılmış çocuk bende hemşireye dedim oda uyandırmadi sarilik baslangici olmuş 6ya kadar uyanmadı mama verdiler 2 şırınga biraz gözü açıldı sonra meme tutturdu ama memeden çekmedi evde nasıl ilerlicem bilmiyorum ya sutum dolacak ama inanıyorum ama bu kezde bebeğim hepten almicak diye de korkuyorum mamayı siringayla mi vermeliyim hep
Aynısını yaşadım bizimki ilk iki gün aç yattı ben bu çocuk niye ağlamıyor niye baygın yatıyor diye acile bile götürdüm sarılık başlangıcı dediler 13 e kadar çıktı sarılık sık sık emzir diyorlar çocuk emmiyor ki memeyi kavrayamıyor biz ısrarla memeyi verdik ve sırınga ile besledik biberon hiç vermedim memeyi bırakır diye şırınga ve kaşıkla sağdıgım sütü ve mamayı verdim sarılık 10.günden itibaren azaldı ve artık emiyor çok şükür... 🙏

İlk bebeği doğacak olan anneler baya sabırsız ama ben tecrübeli olduğum için ne kadar artık agirlassamda biraz biraz karın ağrılarım başlasa da hamilelik değil de sonrasi biraz tedirgin ediyor ,oğlum 11 yaşında rahatlığın dibine vurmusken 🤣İnşallah herşey çok güzel olur ve devam eder.Hepimiz için 🤲
Temmuzda böyle bir yazı paylaşmıştım ve hala arkasındayım 🤣Doğuma 10 gün kaldı tedirginliklerim sürüyor 😐En büyüğü oğlumu ihmal etme korkusu .Dersi de ağırlaştı ,ben ilgileniyorum.Babasina daha düşkün olsa da bensiz garip kus gibi oluyor.Onu doğurmaya giderken için rahatti tek çocuk hep onunla ilgilendim.İns sorunsuz bir süreç geçiririm ,ikisine de fazlasıyla yeterim .Çok uzmuyorum bu konuda kendimi ama aklımın bir kosesinde hep.
Sarılık olan kuzulara,başka sıkıntıları olanlara acil şifalar diliyorum.🌹

Şırıngayla yapabilirsen şırıngayla içir, süt kaşığı olabililir. Gelecek sütün elbette ama gelene kadar da beslenmesi lazım bebeğin.

Memede uyuyan bebişi beşiğe uyandırmadan koymak tür: gerilim imdb:9.8 alskdjd
Sensörlü gibi koyduğumuz an vikvikliyor sonra da basıyor yaygarayı.Hop gene geri alıyoruz memeye koyuyoruz,tamam diyorum böyle uyusun ama ben şuurumu kaybediyorum artık🥹
Aşırı gülüyorum şu an 😂😂😂 gece boyu tam olarak böyleyim gündüz sıpa kedi gibi uyuyor gece ortalığın anasını ağlatıyor 😂😂 en son daha beşiğe koyarken uyanmaya başladı

Kızlarrrr bebisi kakasını yapmakta zorlanan var mı? Bugün doğru düzgün kaka yapmadı sanki onun huzursuzluğu var gibi.. benim yediğim içtiğim bi şey etkilemiş olabilir mi
Bizde aynıyız hareket ettiriyoruz bacakları masaj falan yapıyoruz yapınca rahatlıyor yoksa hep sıkıyor pozisyonda bebiş 😃

Back
X