• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Aynısını yaşadım bizimki ilk iki gün aç yattı ben bu çocuk niye ağlamıyor niye baygın yatıyor diye acile bile götürdüm sarılık başlangıcı dediler 13 e kadar çıktı sarılık sık sık emzir diyorlar çocuk emmiyor ki memeyi kavrayamıyor biz ısrarla memeyi verdik ve sırınga ile besledik biberon hiç vermedim memeyi bırakır diye şırınga ve kaşıkla sağdıgım sütü ve mamayı verdim sarılık 10.günden itibaren azaldı ve artık emiyor çok şükür... 🙏
Bende şırınga ile vercem inşallah bizde meme reddi olmadan aşarız bunu

Ay bu arada güzel kaka yaptı bizimki, bugünlük kurtulduk kan kaldırmaktan. Yarın kontrole gidicez inşallah düşmüş olur şu.
Şöyle bebişlerimiz sağlıklı olsa da ağladıklarında kalkıp emzirsek yatsak başka kaygımız olmasa ne güzel olur.

Evet. Ben de bunlar güzel zamanlar,bundan sonra hayat böyle olacak,güzel taraflarını görmem lazım, sadece telaşla tedirginlikle bu zamanları heba etmiyim diyorum. Ama olmuyor, nasıl olsun ki 🙄

Kakayı çişi rahat yapıyor mu?
yok olmuyor vallahi, ben ucuncu gun kaka yapmamisti sabahtan aksama kadar, aksam oturdum agladim hungur hungur ben bu cocugu besleyemiyorum diye, annemler diyor kizm cis yapiyor kaka her gun surekli yapacak diye bir sey yok ama nafile susamadim, sonra bi’ ses bi’ koku, yapti… 😅

cisi bol yapiyor da, kakayi oyle super yapiyor mu emin degilim, bana her sey az her sey eksik geliyor da olabilir. sarilik yuzunden felegim sasti biraz. ama kaka icin sabirli olmak gerekiyor. bir de bacaklarla karna masaj, spor hareketleri falan yaptiriyorum iyi geliyor sanki.

Kızlarrrr bebisi kakasını yapmakta zorlanan var mı? Bugün doğru düzgün kaka yapmadı sanki onun huzursuzluğu var gibi.. benim yediğim içtiğim bi şey etkilemiş olabilir mi
Şu an biz de aynı dertten muzdaribiz canım. Yavrum rahatlayamadı tam olarak. Kakası var biliyorum. Gece çokokrem yemiştim acaba ondan mı oldu diyorum. Seninki yapabildi mi ?

yok olmuyor vallahi, ben ucuncu gun kaka yapmamisti sabahtan aksama kadar, aksam oturdum agladim hungur hungur ben bu cocugu besleyemiyorum diye, annemler diyor kizm cis yapiyor kaka her gun surekli yapacak diye bir sey yok ama nafile susamadim, sonra bi’ ses bi’ koku, yapti… 😅

cisi bol yapiyor da, kakayi oyle super yapiyor mu emin degilim, bana her sey az her sey eksik geliyor da olabilir. sarilik yuzunden felegim sasti biraz. ama kaka icin sabirli olmak gerekiyor. bir de bacaklarla karna masaj, spor hareketleri falan yaptiriyorum iyi geliyor sanki.
Ah ben de deniyim bakalım. O kadar iyi anlıyorum ki ya. Sarılık durumu olmasa cidden kaka sıklığı önemli değilmiş zaten. Ama duygusal olarak helak olmak da çok normal şu durumda 😅

Aşkım ben herkesi sarı görüyorum psikolojim bozuldu benim anlayamıyorum valla bak.
al benden de o kadar. aynada kendime bakiyorum, sapsariyim, kan man kalmamis yuzumde iki gram, sonra da anne sutu sariligi oldu bu cocuk bence, benim yuzumden diye aglayasim geliyor. oyy hayirlisiyla bi’ atlataydik su gunleri…

Memede uyuyan bebişi beşiğe uyandırmadan koymak tür: gerilim imdb:9.8 alskdjd
Sensörlü gibi koyduğumuz an vikvikliyor sonra da basıyor yaygarayı.Hop gene geri alıyoruz memeye koyuyoruz,tamam diyorum böyle uyusun ama ben şuurumu kaybediyorum artık🥹
ayy vallahi iyi ki varsiniz kizlar ya, ben gercekten ben beceremiyorum herhalde bu cocugu uyutmayi diye dusunmeye baslamistim 😓

memeyi de emzik gibi kullansin hic istemiyorum, oyle alisirsa sonra isimiz cok zor olur gibi geliyor ama baska turlu de ne susuyor ne uyuyor 😒

al benden de o kadar. aynada kendime bakiyorum, sapsariyim, kan man kalmamis yuzumde iki gram, sonra da anne sutu sariligi oldu bu cocuk bence, benim yuzumden diye aglayasim geliyor. oyy hayirlisiyla bi’ atlataydik su gunleri…
En başından bu yana eşime benim sütüm sarılığı düşürmüyor diyordum dün acilde doktora hocam benim sütümdendir dimi dedim büyük olasılıkla etkiliyor ama araştırılır dedi. Çok enteresan hem süt yapıyor hem de tek ilacı emzirmek. Emzirmekten vazgeçmek istemiyorum aramızdaki bağı kaybetmek istemiyorum ama aşırı da çıkmazda hissediyorum kendimi. Şu an tribe girdim bu çocuk sarardı mı diye. Psikolojim dehşet bozuk. Zaten sarılıkla mücadele eden kim varsa nasıl bozulmasın şu psikoloji. Zorla mama dayıyorum el kadar bebeğe fazla fazla sonra kusuyor üzülüyorum çok içirdim diye ayyyyyy allahım geçsin ne olur bu süreçlerimiz.

Kaka yapması lazım kızlar maalesef ki sarılık önce kaka sonra çiş ile atılıyor. Ama ilk doğduklarındaki gibi her bezde de kaka yapmıyorlar normale binmeye başladı kaka muhabbetleri de. Kaka yapınca modum efsane yükseliyor, yapmayınca sanki evin içinde yas içindeyim. Bana da gelen öyle her şey az gibi geliyor çok sinirli ve öfkeliyim her şeye anında bağırıyorum böyle cam kapı indiresim geliyor hepsi sarılık zıkkımı yüzünden. Kendimi eve de ait hissetmiyorum hep sanki hastaneye gitcekmişim gibi 1 tane çamaşır çıksa yıkayasım geliyor lazım olur diye böyle böyle kafayı sıyırdım 😂 T tazmanya canavari

Kızlar tansiyonumu ölçtüm 144/88 çıktı doktorum acile gitmemi istedi ama sancım vs hiç bişeyim yok suni sancı mı verirler ?

Kızlarrrr bebisi kakasını yapmakta zorlanan var mı? Bugün doğru düzgün kaka yapmadı sanki onun huzursuzluğu var gibi.. benim yediğim içtiğim bi şey etkilemiş olabilir mi
Karnı şişmi benimkide geçen günler öyleydi artık çok değişimler olacak. 5 6 gün kaka yapmadigi bile olacaklar.

Kızlar tansiyonumu ölçtüm 144/88 çıktı doktorum acile gitmemi istedi ama sancım vs hiç bişeyim yok suni sancı mı verirler ?
canim doktor degerlendirir onu takipli tansiyona gore ama eger yuksek seyrederse suni sanci biraz zorlayici olabilir, ben doguma gittigimde yuksek tansiyonlu bir gebe vardi, onda kestiler suni sanciyi, onun daha yuksekti bu arada. sen bi’ git de, belki anlik bir seydir 🙏🏻

Çok şükür canım iyiyiz ikimizde 🌸 anneliği öğreniyorum 🤍 gaz sancıları başladı 😏 onunlsr uğraşıyoruz sen nasılsın? Nasıl gidiyor 🌸 kızın alıştığı kardeşine ??
İlk zamanlar zor olur ama sora bi düzen oturuyor canim. Allah yardimcimiz olsun her konuda 🥰 Emme ve gaz sorunumuz yok şükür iyi gidiyoruz. Kızım da alıştı baya bi. Korktuğum kadar olmadı, arada bi kiskançlik tutsada şükür çabuk alıştı 🤲🏻

İlk zamanlar zor olur ama sora bi düzen oturuyor canim. Allah yardimcimiz olsun her konuda 🥰 Emme ve gaz sorunumuz yok şükür iyi gidiyoruz. Kızım da alıştı baya bi. Korktuğum kadar olmadı, arada bi kiskançlik tutsada şükür çabuk alıştı 🤲🏻
Bizde kıskançlık olmuyor ama mesela onu emzirirken oğlumda acıktım diyor yedirmemi istiyor 😐 yoksa seviyor öpüyor kardeşini evde kimse yoksa zor oluyor gerçekten benimle oynamak istiyor ama kardeş emmek istiyor bazen haksızlık oluyor düşünüyorum oğluma dengeyi kuramamaktan korkuyorum

Back
X