• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    233
Merhaba kızlar. Beni birkaç seferdir bir üşüme titreme alıyor ama dişlerim vuruyor resmen kalın giyinince geçiyor ama baya kalın giyinince . Geçtiğimiz pazartesi sezaryen ile doğum yaptım. Ateşim yok . Sezaryen yerlerimde sızı var yanma hissi var mı emin değilim. Göğsümde de sızı var. Neyden oluyor anlamadım enfeksiyon mu kaptım naptım ? Aranızda böyle bir durumla karşılaşan var mı ?
Bende de oluyor. Özellikle uyurken titreyerek uyanıyorum. Bir de aniden elim ayağım titriyor açlıktan.

Canım çok çok hafifliyor. Hiç bir şey yapamasam eşim arabayla dışarı çıkardı. O anlarda hemen birini arayıp konuşuyorum. Özellikle sabah eşim oğlum evden çıkınca çok kötü oluyorum bir de akşam olurken çok baskın oluyor. O ara çok yazdım buraya ama benim gibi olan da çıkmamıştı hiç. Sen beni tarif ettin🥰 bu vakitlerde bi ferahlık güzellik geliyor. Oğlumda çok yoğun yaşayıp sonrasında çok üzülmüştüm o günlerin kıymetini bilmediğim için. Geçeceğini bil ağlamak önemli. Önümüz güzel onları düşün ❤️
Bende eşimle çıkıyorum bi dolanıyoruz ağlıyorum iyi geliyor 😅 hatta kendimde arabayla çıktım dolaştım çok iyi geldi

Kızlar yarın ameliyata giriyorum çok iyi bir prof yapacak ameliyatımı Allah’ın izni ve yardımıyla inşallah güzel geçer. Sizde dua edin de rahim alınmadan geçsin kurtulayım ❤️
İnşallah canım hersey yolunda gider ❤️

Birkaç saat uyumak için pipiliyi babasına emanet ettim katiyen durmamış hahahahah eşim resmen yardım çığlıklarıyla beni kaldırdı allah rızası için kalk bu bebek durmuyor diye 😂😂😂 aşırı sinirlerim bozuldu 1,5 saat ancak uyumuşumdur eşimin perti çıkmış susturcam diye ben kucağa alır almaz durdu. Sizin de böyle mi yoksa duruyor mu?
Ay benimki de aynı gece bin defa emzirdim her yataga koydugumda agladı artk dayanamadım gece beste ben yatıyorum dedim eşime verdim zaten memelerim bomboştu artık boş boş emiyor emzik gibi 😀ama yeter ki emsin emmesi için çok uğraştım bugüne kadar 🙏🧿

Back
X