• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ben perşembe 2688 Cuma 4500 cunartesi 7300 çıktı. Yarın da kalp atışı için gideceğim.
Ayyyy 🧿😍 çok heyecanlı. Bizim haftaya hafta ortası gibi gitmek daha iyi olacakm. İnşallah yarın çok güzel geçer 😍😍

selam kızlar,

Sat 29 Kasım Bat 29 Aralık. 5 günlük gecikmem var

Bugun kan verdim 90 çıktı. Geç döllenme oldu sanırım 🥹🥹🤔
Canım benim hayırlı olsun geç olduğu olmadığı hiç önemli değil iki gün sonraki yükselmesine bak 2 kat yükselmesi lazım. Ondan sonrası için de 10 12 gün sonra da doktora gidersin 😍😍

Canım benim hayırlı olsun geç olduğu olmadığı hiç önemli değil iki gün sonraki yükselmesine bak 2 kat yükselmesi lazım. Ondan sonrası için de 10 12 gün sonra da doktora gidersin 😍😍
Ay inşallah yükselir ya çok tedirginim. Amin çok teşekkür ederim 🥰🥰 inşallah eylül annesi olurum bende sağlıkla 🤲🏽

Kızlar ben neredeyse 5 haftalığım şuan, kasıklarımdan dizime inen bir sızı var sadece sol bacağımda. Sanki romatizma ağrısı gibi. Sizdede oluyormu bu?

Kızlar ben neredeyse 5 haftalığım şuan, kasıklarımdan dizime inen bir sızı var sadece sol bacağımda. Sanki romatizma ağrısı gibi. Sizdede oluyormu bu?
Bende henüz olmadı ama regl sancısı gibi ara ara gelen sancılar var

Kızlar adete 3 gün kaldı ama hiç belirti yok ne kasık agrısı ne de başka birşey bugün test alcam bakalım inş vardır🤗

Benim yok 🤷‍♀️ doktora göster bakalım neden oluyor 🥹

Kızlar adete 3 gün kaldı ama hiç belirti yok ne kasık agrısı ne de başka birşey bugün test alcam bakalım inş vardır🤗
3 gün kala benim negatifti o yüzden negatif görüp çok üzüleceksen reglini bekle

Merhaba kızlar 😊 aranıza yeni katıldım.
Sat: 01.12.2024 daha yeni ögrendim adetim 5 gün gecikti idrar testinde çıktı bugün betama baktıracağım.
20250102_073825.webp

Arkadaslar ne dicem bende bugun bir agrı ve hafif lekelenmem oldu bu yerlesmemi?

Arkadaslar ne dicem bende bugun bir agrı ve hafif lekelenmem oldu bu yerlesmemi?
hangi aşamadasınız şu an betanız kaç ? Lekelenme olduysa doktora gözükün mutlaka

Back
X