- 28 Ocak 2021
- 3.159
- 2.155
- 83
Kaç haftalıksınız yani ne zaman açıldı iştahınızBenim istahim birkac gündür inanılmaz açıldı. İçim kalkiyordu yiyecek düşününce,o gecti birkac gündür.
Gideyim de bi muz yiyeyim de olmuyor. Hep makarna yemek istiyorum mesela. Hep karbonhidrati yüksek yiyecekler istiyorum. Ki normalde hep dikkat ederim, saglikli beslenmeye calisirim, frenlerim kendimi ama simdi yapamıyorum
Ayran iciyorum bol bol ki midemi sisirsin canim bisey istemesin ama yok
Var mi baş etme yöntemi olan ?
Ben 8 haftaligim ama benim bahsettiginiz gibi kusmam hic olmadi, tiksinti/istahsizlik idi sadece. Bisey yiyesim gelmiyordu yeme fikri tiksindiriyordu. İçim bişey almiyorduKaç haftalıksınız yani ne zaman açıldı iştahınız
Benim annem ve ablalarim bol kusmali bulantili ayılıp bayılmalı geçirmişler hamilelikleri ama benim koku hassasiyeti sancilanma ve uyku olmazsa hiç hamile olduğumu bilmem galibaBen 8 haftaligim ama benim bahsettiginiz gibi kusmam hic olmadi, tiksinti/istahsizlik idi sadece. Bisey yiyesim gelmiyordu yeme fikri tiksindiriyordu. İçim bişey almiyordu
Kizlarin hamilelikleri annelerine benzer derler. Ki benim, kardesimin, arkadaslarimin hep öyle oldu. Annenin hamileligi kusmali gectiyse kizinki de öyle olmus hep etrafimda. Annenize sorsaniz belki öngörü olur
Evet bu benim için de doğru. Annem 4 çocuk doğurduBen 8 haftaligim ama benim bahsettiginiz gibi kusmam hic olmadi, tiksinti/istahsizlik idi sadece. Bisey yiyesim gelmiyordu yeme fikri tiksindiriyordu. İçim bişey almiyordu
Kizlarin hamilelikleri annelerine benzer derler. Ki benim, kardesimin, arkadaslarimin hep öyle oldu. Annenin hamileligi kusmali gectiyse kizinki de öyle olmus hep etrafimda. Annenize sorsaniz belki öngörü olur
8+4 benim de durumum aynı. Yemek yiyemiyorum yapmayı falan geçtim zaten. Mutfakta pişene de tahammülüm yok. Ve hep yatıyorum. İstifra etmemek için.Bana lütfen yardımcı olun. 10+3 üm ama psikolojim hiç iyi değil sürekli yatıyorum ağlıyorum. Aşırı mide bulantısı ve kusmam vardı 6. Haftadan beri şuan iki ilaç kullanıyorum baskılıyor kusmamı ama ben bu baskıyı vucudumda hep hissediyorum hep kusacak gibiyim. Yemek yapamıyorum , ev işi yapamıyorum eşim yardımcı oluyor ama rahatsız hissediyorum hep. Kokular çok rahatsız ediyor. Günler geçmiyor gibi geliyor. Benim gibi olan var mı ya da geçiren?
Ablalarin ki benzemis ama anneyeBenim annem ve ablalarim bol kusmali bulantili ayılıp bayılmalı geçirmişler hamilelikleri ama benim koku hassasiyeti sancilanma ve uyku olmazsa hiç hamile olduğumu bilmem galibabence bunyeyle ilgili benim acı eşiğim yüksek baya ameliyatlarda bile narkozdan uyanınca hemen ayılıyordum herkes şok oluyordu sanki ameliyatan değil tur atıp gelmişsin derlerdi acı eşiği ve vücuda alınan ilacı nötrleyen hamilelik hormonlarından etkiyi az alır
Benimde aynı 11 Eylül tahmini doğum 18 HaziranEdelim canım haberleşelim özelden de
Bende aynı durumdayım beş haftadır midem bulanıyor kokuya katlanamiyorum. Yeni evliyim evde yeni eşya kokusu var tiksiniyorum yatak odası mutfak banyoya giremiyorum. Canım hicbisey istemiyor ama iki gündür daha iyiyim karbonhidratli şeyleri seviyorum mideme direkt oturduğu için kuru ekmek haşlanmış Makarna patates çubuk kraker muz yiyebiliyorum biraz biraz. Psikolojik olarak bir odaya hapsolmuş gibi hissediyorsun ama sabret açık havaya çıkıp nefes almaya çalış birde birşeyler yiyebilirsen ye hemen uzan üstüne su içme. Miden bulaniyorsa bebeğin gayet sağlıklı bu iyi bişey her şey Yolunda zor bir süreç ama geçecek diye moral ver kendine. Canın çekmiyorsa zorlamak iyice tiksinirsin. Allah yardımcın olsun hiphizli geçer inşallahBana lütfen yardımcı olun. 10+3 üm ama psikolojim hiç iyi değil sürekli yatıyorum ağlıyorum. Aşırı mide bulantısı ve kusmam vardı 6. Haftadan beri şuan iki ilaç kullanıyorum baskılıyor kusmamı ama ben bu baskıyı vucudumda hep hissediyorum hep kusacak gibiyim. Yemek yapamıyorum , ev işi yapamıyorum eşim yardımcı oluyor ama rahatsız hissediyorum hep. Kokular çok rahatsız ediyor. Günler geçmiyor gibi geliyor. Benim gibi olan var mı ya da geçiren?
İnşallah en yakın zamanda sizinde benimde geçer8+4 benim de durumum aynı. Yemek yiyemiyorum yapmayı falan geçtim zaten. Mutfakta pişene de tahammülüm yok. Ve hep yatıyorum. İstifra etmemek için.
Sizin az kalmış inş yakın zamanda geçer
Bende aynı durumdayım sanki bir tek benim evim kokuyor gibi geliyor. Yeni yıkanmış çamaşır kokusundan bile etkileniyorum hemen. İnşallah sizinde en erken zamanda geçerBende aynı durumdayım beş haftadır midem bulanıyor kokuya katlanamiyorum. Yeni evliyim evde yeni eşya kokusu var tiksiniyorum yatak odası mutfak banyoya giremiyorum. Canım hicbisey istemiyor ama iki gündür daha iyiyim karbonhidratli şeyleri seviyorum mideme direkt oturduğu için kuru ekmek haşlanmış Makarna patates çubuk kraker muz yiyebiliyorum biraz biraz. Psikolojik olarak bir odaya hapsolmuş gibi hissediyorsun ama sabret açık havaya çıkıp nefes almaya çalış birde birşeyler yiyebilirsen ye hemen uzan üstüne su içme. Miden bulaniyorsa bebeğin gayet sağlıklı bu iyi bişey her şey Yolunda zor bir süreç ama geçecek diye moral ver kendine. Canın çekmiyorsa zorlamak iyice tiksinirsin. Allah yardımcın olsun hiphizli geçer inşallah
MalBen 8 haftaligim ama benim bahsettiginiz gibi kusmam hic olmadi, tiksinti/istahsizlik idi sadece. Bisey yiyesim gelmiyordu yeme fikri tiksindiriyordu. İçim bişey almiyordu
Kizlarin hamilelikleri annelerine benzer derler. Ki benim, kardesimin, arkadaslarimin hep öyle oldu. Annenin hamileligi kusmali gectiyse kizinki de öyle olmus hep etrafimda. Annenize sorsaniz belki öngörü
Ben 8 haftaligim ama benim bahsettiginiz gibi kusmam hic olmadi, tiksinti/istahsizlik idi sadece. Bisey yiyesim gelmiyordu yeme fikri tiksindiriyordu. İçim bişey almiyordu
Kizlarin hamilelikleri annelerine benzer derler. Ki benim, kardesimin, arkadaslarimin hep öyle oldu. Annenin hamileligi kusmali gectiyse kizinki de öyle olmus hep etrafimda. Annenize sorsaniz belki öngörü olu
Malesef üç kardeşiz annem hiçbirimizde bunları yaşamamış. Kardeşimde 9 ay boyunca sadece 2 kez kusmuş . Bakalım artık benimki ne kadar sürecek ama gerçekten çok zorBen 8 haftaligim ama benim bahsettiginiz gibi kusmam hic olmadi, tiksinti/istahsizlik idi sadece. Bisey yiyesim gelmiyordu yeme fikri tiksindiriyordu. İçim bişey almiyordu
Prilam bende de gece kabuslar görmeme neden oldu çok farklı etkileri varHepimizin ortak derdi su sanirim her seyi ye ic iyiyim suya gelince dunyam yikiliyor ya
Mide bulantisi icin prilam kullaniyorsaniz ruh degisikligi cok yapiyor ilac kagidini okuyun
Ben midem bulanirsa sade soda iciyorum ilaci icmek istemedim bide meyve yiyorum bastirsin diye
Bu yuzden icmiuorum zaten kabus gibi gece surekli wcdeyimPrilam bende de gece kabuslar görmeme neden oldu çok farklı etkileri var
Ay ne güzel haberleşelim burdan canımBenimde aynı 11 Eylül tahmini doğum 18 Haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?