- 28 Ocak 2021
- 3.159
- 2.155
- 83
Bakarlar mi canimKızlar 9+5iz bugün bebişim görmeye gitcem inşallah iyidir belirtiler kaybolunca korktum randevu günümden önce devlet hastanesine randevu aldım
Normalde özel hastaneye gidiyorum canım devlette giriş olsun diye gidicem zaten bugün ayrıca bi arkadaşım düzenli olarak hem devlet hem özele gidiyor bakmışlar ama bakarlar diye düşünüyorumBakarlar mi canim
Takip eden doktorun varsa boyle seylerde bakmiyor diyorlar
Korkma bu haftalarda cok normal boyle hissetmen
Sabahlari dumduz karinla uyanip ogleden sonra sismeye basliyorum bendeaksam bi bakmisim sanki 5-6 aylik gobek
Ben onceki gebeliklerimde ozellikle sogandan kotu olurdum o yuzden sogani esime soydurup butun halde koyardik yemege o biraz daha iyi oluyordu her zaman olmasada yine kurtarici olmustuMaske mantıklı bir d eöyle deneyeyim ama ben sadexe kokusunu alınca değil görünce de mahvoluyorum. Üstelik sadece bazı şeylerden değil her şeyden
Ya işte belli bi şeylerden tiksinilse sorun değiş dediğiniz yöntemler bulunur. Ama ben şuan su dahil her şeyden tiksiniyorum . Tiksibnediğim neredeyse hiçbir şey yokBen onceki gebeliklerimde ozellikle sogandan kotu olurdum o yuzden sogani esime soydurup butun halde koyardik yemege o biraz daha iyi oluyordu her zaman olmasada yine kurtarici olmustu
Ben acıbadem hastanesinde yapacağım. Hangi firma ile anlaşmalı olduklarını sormadım henüzKızlar fetal dna hangi firmalara yaptırıcaksınız belli mi
Ben de özle bir doktora gidiyorum genoks diye bi firmada yaptıracakBen acıbadem hastanesinde yapacağım. Hangi firma ile anlaşmalı olduklarını sormadım henüz
Ay bende baktirdim ilac yazdirmaya gittim 1 haftada nasil buyumusNormalde özel hastaneye gidiyorum canım devlette giriş olsun diye gidicem zaten bugün ayrıca bi arkadaşım düzenli olarak hem devlet hem özele gidiyor bakmışlar ama bakarlar diye düşünüyorum
Yaa çok teşekkür ederim gerçekten içimi rahatlattınYok yumurtlamam erken değildi canım asilamayla oldu gebeliğim hatta yumurta direnç gösterdi büyümedi doz artırıp normalden uzun süre kullandım iğneleri adetin 17.gunu yapıldı aşılama bebeğin durumu önemli dedi doktorda hatta ben kesem 10 gün önce 5+4 tü bunca günde bı hafta büyümesi az degilmi dedim önceki baktığımız keseydi ona bakarsan şuan kese 8inci haftalarda artık ona bakma bebeğe bak dedi benimde bı kaybım var üzülüp stres yapma bebeğin gününle uyumluymuş zaten kese önden gidebilir benim tek takildigim kanama alanı olması Çarşamba tekrar gidecem inşallah o kapanmışsa yeterli benim için bebiş büyüyüp gününe yetişir bol dinlen stres yapıp yorma kendini
Ben de genoks ile anlastim 25 inde gelicek hemsireBen de özle bir doktora gidiyorum genoks diye bi firmada yaptıracak
Selam benim de en muzdarip oldugum konu bu maalesef. Ilkinde dr um uc aydan sonra izin verdi bitkisel boya ile boyamistim ama aralari uzun tutarak. Simdi gene bekliyorum iki hafta sonra dr a sorup boyucam insKızlar selam. Özellikle önceden doğum yapam arkadaşlara soruyorum. Gebelik sürecinde saçınızı boyattınız mı hiç? Benim maalesef yoğun beyazlarım var ve şimdiden berbat bir halde . Şuan boyamayı düşünmütoeum ama daha uzun bir zaman var ne hale gelcek kimbilir. İş e gittiğim için rahatsız ediyor aslında işe gitmeseydim takmazdım da. Bir öneriniz var mı?
Sprey ve sac rimelleriyle idare ediyorum ben deKızlar selam. Özellikle önceden doğum yapam arkadaşlara soruyorum. Gebelik sürecinde saçınızı boyattınız mı hiç? Benim maalesef yoğun beyazlarım var ve şimdiden berbat bir halde . Şuan boyamayı düşünmütoeum ama daha uzun bir zaman var ne hale gelcek kimbilir. İş e gittiğim için rahatsız ediyor aslında işe gitmeseydim takmazdım da. Bir öneriniz var mı?
Ben de genoksa yaptırıcam insallah güzel sonuçlar alırızBen de genoks ile anlastim 25 inde gelicek hemsire
Merhaba inşallah güzel haberler alırsınız . Ben bebeğimi düşürdüm. Ama bu durumdan mı farklı bi sebepten mi bilmiyorumMerhaba,umarım iyisindir,nasılsınız?bebeğiniz nasıl?nasıl bir yol izlendi?benimde ıgg pozitif ıgm sınır da çıktı ,avidite sonucumu bekliyorum,çok kötü durumdayım
Gördüm gördüm canım totoşunu da salladı annesineAy bende baktirdim ilac yazdirmaya gittim 1 haftada nasil buyumus
Sen gorebildin mi?
Yaaaaa masallah sübhanallahGördüm gördüm canım totoşunu da salladı annesinetam o an denk geldim şansa iyiydi maşallah koca kafam ilk defa net bebek görüntüsü gördüm
Öyle canım gerçekten hepimizin minik mucizeleri onlarYaaaaa masallah sübhanallah
İnsan ufacik seye nasil mutlu oluyor dimi?
Ben de cok sukur artik net gorebiliyorum
Cok sasiriyorum 1 haftada nasil minikten cevizden buyuge geciyor
Rabbim nasil guzel seyler yaratiyor
Bende de aynı sorun var.ilk hamileligimde boyatmak gereği duymadım.çünkü o zaman Beyaz saçım yoktuKızlar selam. Özellikle önceden doğum yapam arkadaşlara soruyorum. Gebelik sürecinde saçınızı boyattınız mı hiç? Benim maalesef yoğun beyazlarım var ve şimdiden berbat bir halde . Şuan boyamayı düşünmütoeum ama daha uzun bir zaman var ne hale gelcek kimbilir. İş e gittiğim için rahatsız ediyor aslında işe gitmeseydim takmazdım da. Bir öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?