- 14 Ağustos 2011
- 28.788
- 4.536
- 448
İnşallah çok teşekkür ederim.Kıyamam umarım bir an önce toparlar inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah çok teşekkür ederim.Kıyamam umarım bir an önce toparlar inşallah![]()
Çok geçmiş olsun. Benim oğlum 3 gün yoğun bakımda kalmıştı solunumla alakalı. O dönemde aynı odada bir kızla tanışmıştım bebeği sarılık olmuştu. Sonra dışarıda 2 ay sonra denk geldik. Bebek hala sarılıkmış. 3. Aya kadar böyle devam eder demiş. Nedeni de anne sütünün içinde o bebeği sarılık yapacak bir şey varmış. Ama doktor daha da emzir demiş.Kızlar merhaba. Bugün doktor kontrolümüz vardı. Oğlum için uzamış sarılıktan şüphelendi. İdrar tahlili ve damardan kan alındı. Ama çok zor oluyor bebek kolundan almak. Çok ağladı ben giremedim zaten babası girdi. İki tüp kan alındı. İnşallah yarın sonuç.güzel olur ama ben çok üzüldüm çok ağladığı için kolu kıpkırmızı olmuştu.
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım. Şuan nasıl?
Normal bişe demekki rahatladımBizimkininde eli sürekli ağzında. Öyle böyle ses çıkarmıyor. Açta olduğunu düşünmüyorum. Doktorumuz geçen hafta oral döneme girdi sürekli eli ağzında olacak ve ne verirseniz eline ağzına götürecek dedi. Ayrıca eşim kucağına aldığında sürekli tişörtünü emiyor![]()
İnsan herşeyi süte bağlıyor cidden çok yorucu bir süreçGeçmiş olsunnBenim bebeğinde gözünün beyazı bi anda sarımsı oluyor sonra kayboluyor felan doktor kontrollerinde sıkıntı yok bende kendim şüphelendim. İnşallah öyle bir şey değildir de geçer benimkininde.
2 gündür yapmaya başladı benimkide kucağımda dolaştırırken yapıyor genelde. Ama çok tatlı oluyor ya doyup doymama kısmına takılmadım ben hiç kilo alımı normal diye umursamıyorum artık zaten çok yok sütüm düşünürsem bide onu hiç kalmaz![]()
Benimki o kadar yapamaz ağzı çok çok küçük eline göreBizimki de yapıyor bugün bütün elini ağzına sokmaya çalışıyordu tamamen biraz abarttın diyip durdurdum![]()
Dünden beri benim bebe de öyle. Hatta öyle bir emiyor ki eline zarar gelir mi diye korktum akşam . Şap şap sesler . Doyduğundan eminim. . Bir sürü süt içtikten sonra da yapıyor bunu çünkü. Nedenini bende çok merak ediyorumKızlar sizin bebeklerinde eli sürekli ağzında mı? Şapşap sesli bir şekilde yalıyor. Omzuma aldığımda tişörtümü yalıyor. Biraz stresliyim sütümün azaldığını hissediyorum. Bu el emme doymadığını gösteriyor olabilir mi?
Çok ağladı benim oğlumda canım. Kolu morarmış damar yolu aradılar herhalde. Çok sağol canım. Bebeklere hiç kıyamıyorum Çok çaresizler. Senin de yavruna şifa diliyorum canımTeşekkür ederim size de çok geçmiş olsun
Dün gece uyumadigi için ve kan alırken çok ağladığı için yorgun düştü vücudu sıcak burnunu açıp emzirdim uyuyor şimdi ama arada bağırarak ağlıyor kan alma anları aklına geliyor galiba anlıyorlar artıksonuçlarımız çıkmış bizim kanında enfeksiyon çıkmış ve anemi demir eksikliği falan dedi chatgpt sonucunu atınca bakalım yarın doktor ne diyecek
Senin kuzun nasıl inşallah kan almadan çok etkilenmemiştir. Minicik bebeklerin kollarından nasıl alırlar bende anlamadım ama el daha çok acıtıyor demişti daha önce hemşire belki ondan kolundan aldılar bebişlerimizin. Allah hepsine sağlık sıhhat versin inşallah gerçekten çok zormuş bebişlerin hasta olması![]()
Aynı bizimki de öyle geçen günlerde kafede yaptıNormal bişe demekki rahatladımbebek arabasında gezdirirken bile çevreden duyuluyor şapır şupur sesi
![]()
Mesajını okurken öyle duygulandım ki. İnsan gerçekten bazı şeyleri başına gelmeden anlayamıyor. Anladığını sanıyor. Ne iyi yapmışsın sana da getirenlerin çok olsun.
Nörolojik gelişim göstergesi, çok olumlu bir şeyKızlar sizin bebeklerinde eli sürekli ağzında mı? Şapşap sesli bir şekilde yalıyor. Omzuma aldığımda tişörtümü yalıyor. Biraz stresliyim sütümün azaldığını hissediyorum. Bu el emme doymadığını gösteriyor olabilir mi?
Nasıl oldu cnm bebiş , ben 37.5 da vermiştim hemen düşürüyorKızlar 37.7 oldu ateşi calpol verdim 1 çay kaşığı. Veren arkadaşlar ateşi ne zaman düşmüştü ?
Düştü şükür ama hep huysuzdu. Ah ah onların iyilileri için aşı ama çok huzursuz ediyor. Sabah olsun da kurtulalım inşallahNasıl oldu cnm bebiş , ben 37.5 da vermiştim hemen düşürüyor
Burada arkadaşlar 4 saat demişlerdi, bizim tekrar vermeye ihtiyaç kalmamışti umarım sizin de kalmaz iyi olur bebişDüştü şükür ama hep huysuzdu. Ah ah onların iyilileri için aşı ama çok huzursuz ediyor. Sabah olsun da kurtulalım inşallah4 saate bir mi 6 saatte bir mi veriliyor bu calpol ? Bilginiz var mı ?
Canım 6bsaatte bir ,acil düşmeyen ateş inatçı ateş olursa 4 saatte bir verebilirsin ama aşı için gerekli değil o kadar sık, gün de 4 kere den fazla verilmiyor calpol. Prospektüsünde de yazıyorDüştü şükür ama hep huysuzdu. Ah ah onların iyilileri için aşı ama çok huzursuz ediyor. Sabah olsun da kurtulalım inşallah4 saate bir mi 6 saatte bir mi veriliyor bu calpol ? Bilginiz var mı ?
Bakalım başka neler bekliyor biziİnsan herşeyi süte bağlıyor cidden çok yorucu bir süreçbizim aramızda iki gün var hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz hep
Benimkide saatte bir uyanıyor hatta bugün 3 ten 5 buçuğa kadar 6 bile olabilir uyutamadım. Sonra 6:40 ta tekrar uyandı. Bazen sinirleniyorum sabrım taşıyor ama bebeğe de kızamıyoruzKızlar bazen çok zorlanıyorum yahu. Bütün gece saatte bir meme için uyanır mı bir bebekaynı zamanda memeden süt içmeyip emzik niyetine kullanarak her seferinde yarım saat -40 dk kaldı . Sabaha kadar öyle sürdü . Hem uykusuzluk hemde bu kadar meme isteyip süt içmeden sadece orda uyuması ve emzik olarak emmesi baya gerdi gece beni. 5-6 saat altını değtirmedim ve normalde o süreyle değiltirmediğimde o kadar ağır olurdu ki bezi , dün o kadar memede kalmasına rağmen bezinde pek bir şey yoktu çok şaşırdım.
Zaten belliydi meme istiyor ama memeye gelince emmeyip uykuya dalıyor ya da emzik gibi emiyordu.
Sabah eşim 2 saat işe geç gitti de uyuyuverdim yoksa çok kötüydüm![]()