2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Kızlar doktora gittim sonuçlar için grip olmuş bol emzir günde 3 4 bez cikarakacak kadarda su ver dedi ilaç vermedi onun için kansızlığı var genetik anemi, Talasemiden şüphelendi bikac ay sonra tekrar hematolojiye götür baktır dedi 😕 bizde durumlar böyle inşallah geçicidir kansızlığı 🙏🏻
Çok geçmiş olsun, ben kaçırdım sanırım görmedim ne gibi şikayetleriniz vardı?

Kızlar ben bugün ocean mummy ye geçtim. Elanaral 3 kullanıyordum birde bunu deneyeyşm dedim. Kullanan var mı aranızda?? Memnun musunuz?

Daha artık aynı dertten muzdarip olmaktan yazmaktan sıkıldım 😅😅
Kış iki gündür benim kız da uyumuyo uyuyo yarım saat sonra uyanıyo atak haftasini atlatinca daha iyi uyumaya başlamıştı anlamadım şimdi yine niye böyle oldu. Bide bebeği aşı olan arkadaşlar bebekleriniz nasıl yaaa benim kız özellikle iki gündür çok halsiz, sürekli uyku halinde ama dalıp uyuyamiyorda yavrum, gülüp aaaauuuu sesler çıkarıyordu , hiç ne gülmeye hali var ne bakmaya, ateşi falan da yok ishal kabız falan gibi bı durum da yok çok şükür o yüzden aşıdan mi acaba diyorum

Çok geçmiş olsun cnm inşallah geçicidir 🙏
Allah razı olsun canım ❤️ Bizde genetik olarak anemi var zaten geçici değil ilaçla geçmez sadece teşhis koyarız dedi ondan dolayı şimdi kan vermedik bebeklerde olabilirmiş bikac ay sonra yine kan verecez inşallah bebek olduğu için geçicidir

Arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla 37-37,5 vesaire bunlar hafif ateş ilaçla müdahale gerektiren ateş değil buda vucudun tepki vermesi için gerekli olan bir seviye. 38 ve üzeri için ateş düşürücü gerekiyor diye biliyorum sizlere doktor hemşire vesaire mi dedi vermeniz gerektiğini. Hafif ateşe ilaç dışı da müdahale edilebilir sanki.
Bana hemşire 37 den sonra takip et çok hızlı yükseliyorsa bekle 37,5 da ver demişti yükselmesin daha fazla diye ,gerçekten o kadar hızlı yükseliyor ki 38 i görürdü yani görmeden vermek daha iyi oldu

Çok geçmiş olsun, ben kaçırdım sanırım görmedim ne gibi şikayetleriniz vardı?
Teşekkür ederim 🤗 ishal ateş huysuzluk burun tıkanıklığı şikayetiyle gitmiştik kan ve gaita verdik sonuçlarda kansızlık ve grip çıktı canım 🌸

Kızlar ben regl oldum galiba çok erken oldu. Sütüm zaten azdı bebek pek emmiyor uykuları hariç. Şimdi hepten gidecek mi?
Canım üzülme sakın regl olmakla sütün alakası yokmuş, olsa burada burcu arkadaşımızın sütü çok o ilk regl olanimiz. etiket yapamadım arkadaşı yaaa

Allah razı olsun canım ❤️ Bizde genetik olarak anemi var zaten geçici değil ilaçla geçmez sadece teşhis koyarız dedi ondan dolayı şimdi kan vermedik bebeklerde olabilirmiş bikac ay sonra yine kan verecez inşallah bebek olduğu için geçicidir
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Biz sünnet olmadan 6 tüp kan vermiştik orada bazı değerleri sınırda çıktı doktorumuz ara ara alır bakarız daha çok küçük bebek bu dönemde oynak olabiliyor demişti. Sizin de öyledir belki 🥰

Bana hemşire 37 den sonra takip et çok hızlı yükseliyorsa bekle 37,5 da ver demişti yükselmesin daha fazla diye ,gerçekten o kadar hızlı yükseliyor ki 38 i görürdü yani görmeden vermek daha iyi oldu
Anladım canım bende onu merak etmiştim bi sebebi var mı diye 🌸

Benim bebek 8. Hafta atağına girmiş olabilir mi nasıl ayırt edicem başka bir şey mi atak mı diye 53 günlük

Dudağında koyuluk oluyordu sadece kanı katıydı ondanmış doktor sürekli su vermemi söyledi öyle düzeldi. Bizim ilk bilirubin 30 çıkmıştı 20 günlük olduğun da 18 çıktı. 1 aylık tedaviden sonra yarın tekrar bakılacak inşallah iyi çıkar sizin de bebeğinizde bir an önce iyileşir
İnşallah yavrulara acil şifalar diliyorum çok teşekkür ederim.

Kış iki gündür benim kız da uyumuyo uyuyo yarım saat sonra uyanıyo atak haftasini atlatinca daha iyi uyumaya başlamıştı anlamadım şimdi yine niye böyle oldu. Bide bebeği aşı olan arkadaşlar bebekleriniz nasıl yaaa benim kız özellikle iki gündür çok halsiz, sürekli uyku halinde ama dalıp uyuyamiyorda yavrum, gülüp aaaauuuu sesler çıkarıyordu , hiç ne gülmeye hali var ne bakmaya, ateşi falan da yok ishal kabız falan gibi bı durum da yok çok şükür o yüzden aşıdan mi acaba diyorum
Uyuyor uyanıyor devamlı ama bebek arabasında güzel uyuyor. Hep sokaklarda gezdirmek lazım herhalde.

Benim bebek 8. Hafta atağına girmiş olabilir mi nasıl ayırt edicem başka bir şey mi atak mı diye 53 günlük
Ben chatgptye sormuştum tahmini 13 ağustos yazmıştı. Bugün hiç uyumayınca açıp bakınca hatırladım bugün atağa girdik bence biz 😞 55 günlüğüz

Kızlar bebeğinizin kolunu emmesine izin vermeyin emme refleksi çok iyi olduğu için bizimki morartmış😑

Eklentiler

• IMG_5873.webp
    IMG_5873.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 53
Teşekkür ederim 🤗 ishal ateş huysuzluk burun tıkanıklığı şikayetiyle gitmiştik kan ve gaita verdik sonuçlarda kansızlık ve grip çıktı canım 🌸
İshal olduğunu nasıl anladınız? Normalde de şekilsiz ve sık yapıyorlar ya

Back
X