- 25 Aralık 2024
- 1.424
- 832
- 38
- 28
Canım şehir değiştirdim kendi doktorum diye bir şey yok maalesef şuanKendi doktorun ne zaman gelecek canım sen hangi şehirdeydin belki doktor tavsiye eden çıkar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şehir değiştirdim kendi doktorum diye bir şey yok maalesef şuanKendi doktorun ne zaman gelecek canım sen hangi şehirdeydin belki doktor tavsiye eden çıkar
Bildiğim kadarıyla 3-4 gün daha bekletmişlerdi acil bir durumu yoktu çünkü. Ama herkesin durumu farklı içine sinmediyse başka bir yere gitsen. Var mı seçenek hastaneCanım kaç gün beklettiler. Sol tarafımda ağrı var sadece
Canım hıçkırıklarını kasığa yakın bölgede hissediyorsan başı aşağıda olurmuş. Göbek çevresinde ise yukarıda. Chatgpt söyledi ve bende tuttu döndüğünü bildim.Yerleşmesini söylemedi doktor 30+5 de gitmiştim cumartesi 1 ay olacak o zaman gidince söyler herhalde ama bence baş aşağı döndü sanki.Hep kaburgamın aşağısında küçük böyle düğme gibi bir şey yakalıyorum,sanki eli ayağı gibi.Doğru mu bilmiyorum,baş aşağı döndüğünü nasıl anlarım acaba .
Ben de bu markanın alt üst şeklinde bağlamalı olanını aldım henüz gelmedi elbise olandan emin olamamıştım güzel miMiss Dünya Lissa Beyaz Hamile Ve Lohusa Sabahlık Gecelik Takımı - Fiyatı, Yorumları ben bu takımı aldım hem uygun fiyatlı ( bir daha giymem çünkü) hem de yumuşacık kumaşlı çok beğendim
Adana'da güzelyalı hastanesi var özel. Benim arkadaşım orada takipli. Bildiğim kadarıyla acile kadın doğumcu geliyor. Çok memnun arkadaşım hatta Doktor'un adını sorabilirim hemenCanım şehir değiştirdim kendi doktorum diye bir şey yok maalesef şuanadanadayım şimdi
Bakayım bi teşekkür ederimBen suwen aldım indirimde vardı
Canım İbrahim Kaya mı. Oradan geldim ben de şimdi iyi nir doktor mu öğrenebilir msin rica etsemAdana'da güzelyalı hastanesi var özel. Benim arkadaşım orada takipli. Bildiğim kadarıyla acile kadın doğumcu geliyor. Çok memnun arkadaşım hatta Doktor'un adını sorabilirim hemen
Yasemin ilkit'miş onun doktoru. Çok memnun olduğunu söylediCanım İbrahim Kaya mı. Oradan geldim ben de şimdi iyi nir doktor mu öğrenebilir msin rica etsem
Bakıyorum canım geldi mi rahat mı![]()
Catherines Lux Mood Hamile Elbisesi - Fiyatı, Yorumları
Catherines Lux Mood Hamile Elbisesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben bu ikisini aldım canım![]()
Catherines Hamile Sabahlık-2440 - Fiyatı, Yorumları
Catherines Hamile Sabahlık-2440 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Tamam canım o zaman aşağı da hissediyorum,hatta makatta bile pıt pıt atma hissediyorumCanım hıçkırıklarını kasığa yakın bölgede hissediyorsan başı aşağıda olurmuş. Göbek çevresinde ise yukarıda. Chatgpt söyledi ve bende tuttu döndüğünü bildim.
Kizlar açilmam varmiş 2 santim.![]()
Canım nişanmış demek ki şöyle bir durum var benim hamile pilatesinde bir arkadaşın iki cm açıklık varmış DR pilatese devam et açılman artsın demiş. On güne yakın süre geçmişti üzerinden. Sonraki seansa gelmedi bilmiyorum doğurmuş da olabilir. Ama hemen artacak diye bir şart yok sanırım.Kizlar açilması olup bekleyen var mı???
Canım sen doğumunu Adana’da yapmak için gitmiştin değil mi zaten? Stres yapma hayırlısı böyleymiş diyelim yavrun için en güzel zamanda olacak her şey inşallah. 37’desin zaten tam doğum haftası aslında. Ağlama lütfen bol bol dinlen doğum olursa enerjiye ihtiyacın olacak.Canım İbrahim Kaya mı. Oradan geldim ben de şimdi iyi nir doktor mu öğrenebilir msin rica etsem
Canım zamanın gayet iyi bence eğer bi sıkıntın yoksa bekle yürüyüş yap duş al açılman artar iyice zaten sancın başlar güzelce doğumun olur inşallahAçilman var, istersen sezaryenla alalim dedi ya da sancın artınca gel zaten artacak dedi. Kizlar 36+4 teyim. Ne yapayim ya offfffffff
Canım sınırlarını net çiz tartışmadan da korkma. Sen onlardan daha cadı ol sonuçta anneyiz artık baş etmeye alışmak lazım hadsiz insanlarla. Sabır küpü olup çatlayacağına bırak senden çekinsinler. Herkese de ki siz bana bakın çocuğuma ben bakarım. Gerekirse de ağla lohusa duygusallığı ama sınırlarına girmelerine izin verme.ay kizlar cok kotuyum ya bebis iyi bende ama kayinvalidem ve kardesleri beni cok sinir ediyorlar hic biseyde dinlemiyorlar bebeye eski 20 yilin besiyi var onu getirip ona koyalim belek yapalim sim siki 3 ay beleyeceklermis sutun olmazsada emzir ellerim titriyor sinirden ya gozlerim doldu konussam agliyicam ne yapayim bilemiyorum kayinv da bizde kaliyor ne zaman gider bilmiyorum sinirden bogazim duyumleniyor. ben sessiz sakin biriyim onlar cadi gibi nasil bas edicegimkavkada olsun istemiyorum ama sonu oyle gozukuyor
Canim sakin kalmaya calis, bence evine gec, sicak dusunu al, egzersizlerini yap, sancin siklasinca tekrar hastaneye gelirsin, suyun gelirse hemen gidersin, insallah cabucak acilman artarCanım İbrahim Kaya mı. Oradan geldim ben de şimdi iyi nir doktor mu öğrenebilir msin rica etsem
Ben de bunun pudrasını aldım evde buna benzer beyaz bir takımım olduğu için pudra alayım dedim bence kumaşı çok rahatBen de bu markanın alt üst şeklinde bağlamalı olanını aldım henüz gelmedi elbise olandan emin olamamıştım güzel mi
Canım boyu nasıl iç gösteriyor mu bir deBen de bunun pudrasını aldım evde buna benzer beyaz bir takımım olduğu için pudra alayım dedim bence kumaşı çok rahat
Kumaşı yumuşacık. Beğendim. Yalnız beyazı sabahlıksız iç gösterir gibi geldiBen de bu markanın alt üst şeklinde bağlamalı olanını aldım henüz gelmedi elbise olandan emin olamamıştım güzel mi
Boyu 1.60 ım ben diz kapağımdan aşağıda oldu ayak bileğimin yukarısından bir 6 cm vardır,hafif iç gösteriyor ama ben sorun etmedim çünkü bol zaten m beden aldım,üzerime yapışmadı yani.Canım boyu nasıl iç gösteriyor mu bir de