Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    219
Herkese günaydın. Kusura bakmayın dün iptal oldum resmen kimseye yazacak gücüm olmadı. Ameliyat iyi geçti ve dün sabah kızıma kavuştum. Kendisi tüm endişelere rağmen 2880 gr olarak dünyaya geldi. İyi ki ameliyat sırasında uyanıkmışım bambaşka bir histi. Kızım dünyaya müthiş bir agresiflikle geldi her şeye ve herkese sinirli, tam bir akrep burcu diye düşünüyorum 😍
Benim ağrılarım biraz yoğundu ne yalan söyleyeyim. Ağrı kesiciler oldukça rahatlatıyor ama rahmin toparlanması ve gaz meselesi beni yordu. Hala tık yok 😅
Bendeki güncellemeler bu şekilde. Dualarınız ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim 🙏🏻
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün 💕 🧿

Kızlar bu lohusalıkta beni zorlayan tek bisey varsa o da sıcak basması galiba. Allahım alev çıkıyor içimden dışımdan :( geceleri tişörtle, üstümü örtmeden uyuyorum. Gündüzleri zaten 3 kez tepeden tırnağa sırılsıklamım buz kovasına girsem ferahlamam sanki :(

Doğuran kızlar sizde de var mı böyle bi durum?
Ben canım evi 22-24 derecede tutacağız diye kafamdan sular damlıyor bi alt değiştirip mama verene kadar bizim kız gazlı çıkaramıyor ben de ondan mahvoldum eşim yurtdışına gitti tekrar çok ağladım gelen sütüm neredeyse bitmek üzere lohusalık kalp ben 😂

Evet ya çok sert hareketleri. bide yürürken sanki idrarım varmışta ucundaymış gibi bi ağrı oluyor sanki. Kanala mı inmiş oluyor acaba
Kontrolde doğum pozisyonunda demişti doktor ama kanala inmesi farklı bir şey herhalde şuan onu araştırıyordum

Ben canım evi 22-24 derecede tutacağız diye kafamdan sular damlıyor bi alt değiştirip mama verene kadar bizim kız gazlı çıkaramıyor ben de ondan mahvoldum eşim yurtdışına gitti tekrar çok ağladım gelen sütüm neredeyse bitmek üzere lohusalık kalp ben 😂
Eyvaah çok erken gitmiş eşin :( haklısın ama ben olsam bende ağlarım. Bi işe yaramasa bile varlığı güven veriyor çünkü😂😂

Süt için e bebekte malt içecekleri var cnım, bide dereotlu yoğurt cok iyi geliyor. Allah yardımcımız olsun valla annelik keyifli olduğu kadar zor da

Back
X