Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Ben yarı yatar pozisyonda karşıma ayna alıp jiletle hallettim valla olduğu kadar

Ay benim doktorum hiç vajinadan muayene etmedi daha. Çatın dar mı demek istedi sana yani
Bana da parmak ile çatı muayenesi yapmadı ama hamilelikten önce de sürekli gittiğim doktor olduğu için önceden de normal muayenelerimi alttan oluyordum ve fizyolojik yapıma hakim olduğu için öyle demek istedi sanırım

Kızlar ben bir şeyi anlamadım. Doğumdan sonra ilk emzirmede bebek memeyi ağzına alıp emdiği zaman süt çıktığını nasıl anlayacağız? Ya boş boş emiyorsa. Bunu anlamanın bir yolu var mı

Kızlar ben bir şeyi anlamadım. Doğumdan sonra ilk emzirmede bebek memeyi ağzına alıp emdiği zaman süt çıktığını nasıl anlayacağız? Ya boş boş emiyorsa. Bunu anlamanın bir yolu var mı
Canim bebek emerken damarların çekiliyor gibi oluyor zaten hissediyosun böyle bıraktığı zaman bişey hissetmiyosun bende hep bunu düşünüyordum ama belli oluyor çektiği minik ağzıyla süpürge gibi cekiyo

Canım sen nasılsın? Nasıl oldun, iyileştin mi? Oğluşun nasıl?
Canım Hacer iyiyim çok şükür normal hayatıma dondum oglusum da iyi teyzesi buyumeye çalışıyor emiyor uyuyor çarşamba yarı kırkımız çıkıyor

Evet varsa tansiyondan takipli olan yazabilir mi

Canım Hacer iyiyim çok şükür normal hayatıma dondum oglusum da iyi teyzesi buyumeye çalışıyor emiyor uyuyor çarşamba yarı kırkımız çıkıyor
Maşallah teyzesinin balınaöp benim için, iyi olmana sevindim canım, sen grubumuzun Hürrem Sultanısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…