Ben yarı yatar pozisyonda karşıma ayna alıp jiletle hallettim valla olduğu kadarKızlar acil bir soru soracağım çekiniyorum ama en kolay ne ile vücut tüylerini alabilirim birde vajinayı zaten göbekten dolayı göremiyorum son zamanlarımda sezeryan olacağım ağda yapamam zaten vajinal varis var ne önerirsiniz
Evet artık olduğu kadarJiletle alabileceğiz sanırım sadece arkadaşın da dediği gibi ayna falan koyarak
Tabii seve seveAyy evet sağlıkla gelsinler inşallahHaliniz olursa doğum sonrası tüyoları alırım
Yok canım 12 düşmüş hali, takibe aldıkları zaman 15i buluyordu. 12ye düşünce eve gelip evde takip etmek istedim imza atarak eve çıktım. Şu an evde takip ediyorum12 ye yüksekmi dediler canım bunlr geçniş olsun kaç çıktı tansiyonun
Ablam geldi de canım şehir dışından onlarla ilgilendim. Bir hafta burada bakalım o gitmeden doğuracak mıyım:)
Kaçıncı haftadasın canım şimdi nasılsınnnYok canım 12 düşmüş hali, takibe aldıkları zaman 15i buluyordu. 12ye düşünce eve gelip evde takip etmek istedim imza atarak eve çıktım. Şu an evde takip ediyorum
38+2 yim canım. İyiyim biraz baş ağrım var sadece. 13 falan çıkıyor tansiyonum düzenli takipteyimKaçıncı haftadasın canım şimdi nasılsınnn
Bana da parmak ile çatı muayenesi yapmadı ama hamilelikten önce de sürekli gittiğim doktor olduğu için önceden de normal muayenelerimi alttan oluyordum ve fizyolojik yapıma hakim olduğu için öyle demek istedi sanırımAy benim doktorum hiç vajinadan muayene etmedi daha. Çatın dar mı demek istedi sana yani
Yatmadan önce son bir umut sana baktım ahahaAblam geldi de canım şehir dışından onlarla ilgilendim. Bir hafta burada bakalım o gitmeden doğuracak mıyım:)
Ayyy hadi inşallah, sesiniz çıkmayınca doğuruyorsunuz sandımAblam geldi de canım şehir dışından onlarla ilgilendim. Bir hafta burada bakalım o gitmeden doğuracak mıyım:)
Canim bebek emerken damarların çekiliyor gibi oluyor zaten hissediyosun böyle bıraktığı zaman bişey hissetmiyosun bende hep bunu düşünüyordum ama belli oluyor çektiği minik ağzıyla süpürge gibi cekiyoKızlar ben bir şeyi anlamadım. Doğumdan sonra ilk emzirmede bebek memeyi ağzına alıp emdiği zaman süt çıktığını nasıl anlayacağız? Ya boş boş emiyorsa. Bunu anlamanın bir yolu var mı
Ay bende geriden okuyodum imzanı görünce ay sonunda doğurmuş derken bu yazdığını gördümforum beni doğurttu
Peki biberon emzik alıyor muTeşekkür ediyorum plastik ucu asla kabul etmiyo
Canım Hacer iyiyim çok şükür normal hayatıma dondum oglusum da iyi teyzesi buyumeye çalışıyor emiyor uyuyor çarşamba yarı kırkımız çıkıyorCanım sen nasılsın? Nasıl oldun, iyileştin mi? Oğluşun nasıl?
Normalde değil ama hamilelikte yüksek mi emin değilim sürekli tansiyon ölçen tansiyon yüksekliği yaşayan arkadaşlar daha iyi bilir nabzınız dikkatimi çekti benimde hep 100 üstü de çarpıntı yapıyor banaEki Görüntüle 3672568 kızlar sizce bu tansiyon 38 hafta için yüksek mi gitmeli miyim
Evet varsa tansiyondan takipli olan yazabilir miNormalde değil ama hamilelikte yüksek mi emin değilim sürekli tansiyon ölçen tansiyon yüksekliği yaşayan arkadaşlar daha iyi bilir nabzınız dikkatimi çekti benimde hep 100 üstü de çarpıntı yapıyor bana
Maşallah teyzesinin balınaCanım Hacer iyiyim çok şükür normal hayatıma dondum oglusum da iyi teyzesi buyumeye çalışıyor emiyor uyuyor çarşamba yarı kırkımız çıkıyor
Ya maşallah yirmi gün mü oldu doğum yapaliCanım Hacer iyiyim çok şükür normal hayatıma dondum oglusum da iyi teyzesi buyumeye çalışıyor emiyor uyuyor çarşamba yarı kırkımız çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?