Bence ilk zamanlar süt oturmuyor diye bir tabir var onu yaşıyorsun sağma yaptın mı emzirme sonrası 5 dkda olsaKızlar bir iki gündür şunu yaşıyorum. Emme bitince göğsüm acıyor ağrıyor. Bi 5-10 dk sonra rahatlıyor ama sağlam bir ağrı çekiyorum. Mastit olmadığını düşünüyorum, kanallar boşaldığı için tekrar süt üretimi vs vs olabilir mi ki ?
Yani aslında bilen varsa ne yapmam gerekir ?
3 tane aşı oldu. Aşı takviminde BCG, DABT-İPA-HİP-HEP B, KPA 13 Valanlı yazıyor. Ateşi çıkmadı çok şükür. Ama çok huzursuz. Sürekli ağlıyor.bana doktor fazla almasın az alsın sorun olmaz demişti bizimki fazla almıştı mamaya başlayınca
hangi aşıları oldu bizim de az kaldı şimdiden stres yapıyorum ateş falan yaptı mı
benim de azaldı arttırmaya çalışıyorum lullaby damla aldım bestlak bitmek üzere
bize rota da demişti doktorumuz 2. ayda ağızdan olan aşı bu huzursuzluk kaç gün sürüyomuş acaba3 tane aşı oldu. Aşı takviminde BCG, DABT-İPA-HİP-HEP B, KPA 13 Valanlı yazıyor. Ateşi çıkmadı çok şükür. Ama çok huzursuz. Sürekli ağlıyor.
ChatGPT aşının yan etkilerinin 1-3 gün sürebileceğini söylüyor. Umarım o kadar sürmezbize rota da demişti doktorumuz 2. ayda ağızdan olan aşı bu huzursuzluk kaç gün sürüyomuş acaba
Mesela memeye tsm 3 saat dokunmadan başlıyorum 20 dk sağ 20 dk sol 15 dk sağ 15 dk sol 10 dk sağ 10 dk sol şeklindepowet pump nasıl yapıyosun acaba çok duydum ama denemedim hiç kaç ml artış sağladı kaç günde mesela
Emme sonrası göğsü sağmak çok işe yarıyor. Ben 45 veriyorum. Bazen de 30.Benim de aynı şekilde iki memeyi ayrı ayrı aktif olarak 10-15 dakika emse bile sütüm yetmiyor oğluma. Sağım yaparak artırmaya çalışıyorum ama hala ilerleme kaydedemedim. Siz mamayı kaç ml veriyorsunuz peki emme sonrası?
Kesinlikle bol su içmek etki ediyor. Bir de imkan oldukça sıcak duş almak. Bir de helva, kuruyemiş, tahin pekmez. Ben bunların bana iyi geldiğini düşünüyorum Ama en önemlisi bol su ve stres yapmamakKızlar kızım emmiyo genel olarak mamayla besliyorum emmediği için de sütüm az ne önerirsiniz
Ahhaha kızz benimkii onlarlads durmuyoo tek dursada dinlesekk beyaz gürültüü pişş piş açıp duruyom eşim diyokii kapat şunlarıı bizimki tınlamıyo bunlarıı kim söledi sana iyi geliyomuş diye diyopişşşş pişşşş demekten ve YouTube da süpürge sesli pişpişşşş sesi dinlemekten gına geldi aa dostlar.. nasıl uyuyacak bu bebeler ?????
Canım emzirmedn bi 5 dk sağım yapın dşyolardı ama çok mümkün olmaya bilir belkii imkanın olursa dene.. biraz yatar pozisyonda ilk emzitirsende tazik azalır diye duymuştum veya elinle makas yapıp süt gidişini yavaşlatmayı dene istersen..Kızlar sütü tazyikli gelen var mı bu konuda ne yapabilirim acaba oğlumun kaçtır boğazına kaçıyor süt ödüm kopuyor bunun bir çözümü yok mu
Bir de bebeğimin ön sütü fazla aldığını düşünüyorum bu yüzden çok gazlı olabilir mi bilgisi olan var mı
Bende düşünüyorum emzirme tanışmanı ne yaptırıyor canımm az bilgi verir misinCanım bence artıyor ama sağımın da çok etkisi var birde ben emzirme danışmanıyla ilerliyorum bence onun da etkisi var. Tüm tuşlara bastım ben yavaş yavaş karşılığını alıyorum
Benim de tazyikli. Emzirme ebesi eliyle 4-5 kere sıkıp tazyiğini aldı. Sonra arkama yaslandırdı. Bebeği bana doğru uzandırarak emzirtti. Böylelikle kaçmıyorKızlar sütü tazyikli gelen var mı bu konuda ne yapabilirim acaba oğlumun kaçtır boğazına kaçıyor süt ödüm kopuyor bunun bir çözümü yok mu
Bir de bebeğimin ön sütü fazla aldığını düşünüyorum bu yüzden çok gazlı olabilir mi bilgisi olan var mı
Piş piş demekten o kadar yoruldum ki artık ben de Youtube’dan açıyorum. Fakat bebemi tatmin etmiyor. İlla kulağına doğru söylenmesini istiyor beyefendipişşşş pişşşş demekten ve YouTube da süpürge sesli pişpişşşş sesi dinlemekten gına geldi aa dostlar.. nasıl uyuyacak bu bebeler ?????
Valla Allah sabır versin ve bu kaynanalara akıl versin hepsi mi aynı olur destek olacakları yerde köstek oluyorlar nedir bu bebek sevdası anlayamadım görmüş geçirmiş olmaları gerekirken hepten çocuklaşıyorlarKızlar şehir dışına kayınvalidemlere geldik gerçekten bin pişman oldum. Çocuk aç emzirecem gazını çıkartayım bahanesiyle aldı götürdü kendi yatak odalarına orada seviyorlar çocuğu. Bu saatte sırası mı gerçekten sanırım evimize dönünce eşimle patırtılı kütürtülü boşanmalı kavga edecem
Ay hiç sorma. 4 çocuk doğurmuş ama bence şans eseri büyütmüş. Çocuğu o kadar saçma tutuyor ki ne kafasını tutuyor ne bişey. Çocuk açken elimden alıyor sonra çocuk ağlayınca " Anne seni aç mı bıraktı " Demesin mı. Allahım kafayı yicemValla Allah sabır versin ve bu kaynanalara akıl versin hepsi mi aynı olur destek olacakları yerde köstek oluyorlar nedir bu bebek sevdası anlayamadım görmüş geçirmiş olmaları gerekirken hepten çocuklaşıyorlar
Önden biraz sağım yaparsan belki faydası olurKızlar sütü tazyikli gelen var mı bu konuda ne yapabilirim acaba oğlumun kaçtır boğazına kaçıyor süt ödüm kopuyor bunun bir çözümü yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?