Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deryaaa sen nasılsın kuşmm?
Kizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Oy canım benim gözünüz aydın ağrıların inşallah hızlıca geçerKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Sezaryan şuan ağrım çok azalacak mı dersinKuzum öncelikle gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşağrıların 1-2 saate azalacaktır. Sezeryan oldun heralde nasıl yaptılar ameliyatı
Sagol canım bebeğimingöremedim henüzOy canım benim gözünüz aydın ağrıların inşallah hızlıca geçer![]()
Sezaryan şuan ağrım çok azalacak mı dersin
Gelir canım benim o da yanına sen de bir yandan toparlanırsınSagol canım bebeğimingöremedim henüz![]()
Bende dua edicemm bebisim hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhhhCanım bana Preeklemsi teşhisi kondu.Yarın tekrar kan ve 24 saatlik protein sonucuma göre doktor karar verecek. Salı günü alabilirim dedi. Biraz stresliyim bu gece. Çarşambadan pazara kadar da doktorum yok. Allah’a emanet gidiyorum. Dua ediyorum bol bol
Sen nasılsın Kasım gözüküyor galiba dimi doğumun![]()
Sağlıklı upuzun ömrü olsun inşallahKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Bende dua edicemm bebisim hakkınızda hayırlısı olsun inşallahhhhgeliceksede sağlıkla gelsinn ikinizde iyi olun
Ben iyi olmaya calısıyorum bebegim ağrılarım var ama sancım yok, reflü desen aldı basını gitti geceler uykular biraz haram oldu ama bunada şüküe31 ekim suan tahmini doğum tarihim ama erken gelmek isterse buyursun hanımefendi gelsin
![]()
Gözün aydın canım çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Ayyy sana bakmak için girdim gözün aydın bebiş nasıl ? İnşallah en kısa sürede acıların ağrıların diner .Kizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Canım geçmiş olsunKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Hayırlı olsun canım güzel kolay bir doğum olur inşallah yavrunu kucağına alırsın hızlıcaKızlar yarın sabah 10.30da sezaryene giriyorum. 38+1de doğum yapmış olucam. Bir haftadır gelen yoğun akıntı su sebebiyle daha fazla beklemeyelim dedik. Heyecandan uyuyamıyorum:) kendimce hazırım stres hic yapmadım. 2. Cocuk rahatlığı dedikleri bu herhalde demiştim ama uykum kaçtı oturuyorum öyle:)
Gözün aydın olsun canım. Allah analı babalı büyütsünKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Gozun aydin canimKizlar dogurdum ama agrim çok çoook titredim
Akrep bebekleri için hep öyle diyorlar ya aşırı hareketli oluyolarmışVallahi hiç sakin diyememçok hareketli inant mı inat bir oğlan birde çok duygusal herseye ağlayan bir çocuğum var bakalım bu nasıl olacak
![]()