- 24 Mayıs 2020
- 1.926
- 1.725
- 133
- 30
Belden kasığa yayılır diyorlar hep. Bel bacak karın ağrısı oluyor heralde ağrın mı başladı.Kızlar doğumm sancısıı belden başlayanlarr komple bel ağrısınızmı oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belden kasığa yayılır diyorlar hep. Bel bacak karın ağrısı oluyor heralde ağrın mı başladı.Kızlar doğumm sancısıı belden başlayanlarr komple bel ağrısınızmı oldu
Ooo hadi bakalım bizim tarafa geçeceksin sendeyaaagerçekten hiç belli olmayan bişey şu hamilelik yaa, şimdi cumaya sezaryen planladık biz de bakalım nasıl olacak
![]()
Balım Arya'mKızlar çok okuyamadım sayfaları haliyle bebişimle 2 günlüğüz ve memeden ayıramadığım için tele bakamıyorum çokDoğum yapanları çok tebrik ederim, beklemede olanlar ise sağlıkla kavuşun inşallah kolaylıkla
hepinize çok dua ettim ameliyatta. inanılmaz birşey şu bebek kokusuu, ne yorgunluk kalıyor insanda ne uykusuzluk dünyalara bedel minik insancıklar
biz de böyleliyiz işte
![]()
Daha doğurmamış ajsnsnsnsnBelden kasığa yayılır diyorlar hep. Bel bacak karın ağrısı oluyor heralde ağrın mı başladı.
Az önce doktorumun sekreteri aradı yarınki randevuyu hatırlatmaya. Nasılsınız diyo, doğurmadım gelcem yarın dedimDaha doğurmamış ajsnsnsnsn
Tahmini ne zaman doğurmaya karar verdin ajasksks hayır bizim kızlar yaşına girecekteAz önce doktorumun sekreteri aradı yarınki randevuyu hatırlatmaya. Nasılsınız diyo, doğurmadım gelcem yarın dedim![]()
Bu kez hareketliydi kendimi ehliyet sınavını tekte geçmiş gibi hissediyorumAma ben de sürekli kıpır kıpırdım çocuk uyumasın diye hiperaktif hareketler yaptım
Suyu falan da iyiymiş sancım da çıkmadı pek. Doktor 40+10’a kadar vaktimiz var dedi
Onun da umudu yok benden
bobette duyurulur
![]()
Tatlış kızımın keyfi ne zaman gelirse artık. Sizin 40 uçurmaya 3 gün kalmış belki siz uçururken gelir manifestleyelimTahmini ne zaman doğurmaya karar verdin ajasksks hayır bizim kızlar yaşına girecekte![]()
Evet. Cumartesi de bi gidicem sonra hala doğmazsa daha sık geleceksiniz dedi.İyi olmanıza sevindim suyu da iyi çıkmış çok şükür. Doktorun 40+10 a kadar bekliycek ya sık takibe gideceksin demi.(İnşallah gerek kalmaz da) Bana beklersen iki güne bir takip etmemiz gerekir falan demişti yarın ne karar verecek merak ediyorum.
Aşşa yayılma olmadı ama yanlış alarm sanırım geçti çünküBelden kasığa yayılır diyorlar hep. Bel bacak karın ağrısı oluyor heralde ağrın mı başladı.
Şimdi iki günde birmi gidiceksin canım ozaman 10 gün dahaEvet. Cumartesi de bi gidicem sonra hala doğmazsa daha sık geleceksiniz dedi.
Alıştırma yaptırıyor ne güzel işte annesi.Aşşa yayılma olmadı ama yanlış alarm sanırım geçti çünkü![]()
Ay hadi inşallah diyelimTatlış kızımın keyfi ne zaman gelirse artık. Sizin 40 uçurmaya 3 gün kalmış belki siz uçururken gelir manifestleyelim![]()
Ay kahkaha attım şuan ya ilk doğuranlar biz olduk resmenYa ahahsj C cilekcanavari ile biz konuşurken sizin adınıza korkuyoduk erken doğururlarsa Allah korusun diyoduk ajsjjs kendimiz erken doğurduk![]()
O kırmızı dudaklar neeeee maşallah subhanallah ya allah nazarlardan saklasın canımmmKızlar çok okuyamadım sayfaları haliyle bebişimle 2 günlüğüz ve memeden ayıramadığım için tele bakamıyorum çokDoğum yapanları çok tebrik ederim, beklemede olanlar ise sağlıkla kavuşun inşallah kolaylıkla
hepinize çok dua ettim ameliyatta. inanılmaz birşey şu bebek kokusuu, ne yorgunluk kalıyor insanda ne uykusuzluk dünyalara bedel minik insancıklar
biz de böyleliyiz işte
![]()
Sağol kuzuuumO kırmızı dudaklar neeeee maşallah subhanallah ya allah nazarlardan saklasın canımmmbüyülü bi his anne olmak ya yeryüzünde eş değer bi duygu daha yok
bende az önce emzirmeye başlamadan rüşvetimi aldım yanakları çeneyi gözleri her bulduğum yeri öptüm kokladım sarhoşum şıannn
Senin kaçta yarın kontrolün? Bu arada bu kez kilosuna falan hiç bakmadı. Seninki nasıl gelişecek yarın bakalım.İyi olmanıza sevindim suyu da iyi çıkmış çok şükür. Doktorun 40+10 a kadar bekliycek ya sık takibe gideceksin demi.(İnşallah gerek kalmaz da) Bana beklersen iki güne bir takip etmemiz gerekir falan demişti yarın ne karar verecek merak ediyorum.
Canım benim çok ani oldu buradaki kızlar bilir. Hiç ağrı falan yoktu.Bebiş kanala girerken olnuşmuydu canım ağrın fslan
Öyle olur sanırım canım. Cumartesiden sonra bu düzene geçeriz doğmaz iseŞimdi iki günde birmi gidiceksin canım ozaman 10 gün daha
15.30 da. Artık kilo çok önemli değil galiba bide ölçülemiyor ya o yüzden bakmamıştır. Açıklık baktı mı sende, bana açıklıkda bakar büyük ihtimalle.Senin kaçta yarın kontrolün? Bu arada bu kez kilosuna falan hiç bakmadı. Seninki nasıl gelişecek yarın bakalım.