• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    229
Kızlar ben bir şeyi anlamadım. Doğumdan sonra ilk emzirmede bebek memeyi ağzına alıp emdiği zaman süt çıktığını nasıl anlayacağız? Ya boş boş emiyorsa. Bunu anlamanın bir yolu var mı
bende ilk dogumumdan sonra hemsireye sormustum sutum var mi emiyor mu diye, tabi onlar bebegin cekisinden anliyorlar oldugunu, bende ikna olayim diye gogus ucunu sagar gibi cekerek sikti süt cikti 😊 gorunce bende o sekil rahatladim 🥹 dogumdan sonra o sekilde dene sende anlarsin canim 🤗

Kızlar ben bir şeyi anlamadım. Doğumdan sonra ilk emzirmede bebek memeyi ağzına alıp emdiği zaman süt çıktığını nasıl anlayacağız? Ya boş boş emiyorsa. Bunu anlamanın bir yolu var mı
Evet canım sen hastanede emzirirken 2 saatte bir gelip bebeğin şekerini ölçüyorlar. Eğer şekeri iyiyse beslenebilmiş demektir, şekeri düşükse ve düşük devam ederse mama takviyesi veriyorlar

Evet canım yatırdılar çıkaracaklarını sanmıyorum suni sancı verip doğumu başlatırlar yüksek ihtimal haftam iyi olduğu için acayip bi korku var içimde 🥺
Sakin kalmaya çalış canım haftan da iyi dediğin gibi. Sağlıkla al kucağına inşallah 🙏

Evet canım yatırdılar çıkaracaklarını sanmıyorum suni sancı verip doğumu başlatırlar yüksek ihtimal haftam iyi olduğu için acayip bi korku var içimde 🥺
Sakin ol günümüz birebir aynı zamanımız geldi artık bende heyecandan uyuyamıyorum
yarın doğuruyorum banada suni sancı verecekler
Hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah ♥️

Son düzenleme:
Sakin ol günümüz birebir aynı zamanımız geldi artık bende heyecandan uyuyamıyorum
yarın doğuruyorum banada suni sancı verecekler
Hayırlısıyla alalım kucağımıza inşallah ♥️
İnşallah canım kendi sancım 50 falan çıkıyo benim tansiyon takibi yapıyolar uzanıyorum henüz karar verilmedi 🥺 ama hiç hazır değilmişim onu anladım

İnşallah canım kendi sancım 50 falan çıkıyo benim tansiyon takibi yapıyolar uzanıyorum henüz karar verilmedi 🥺 ama hiç hazır değilmişim onu anladım
Bence doğuma hazır olunmaz, bir anda oldu bitti olacak daha iyi olacak senin için 🥰 kendi sancın da varmış hem, haftan da güzel. Yarın bu saatlerde bebikon kucağında olacak Allah’ın izniyle güzel düşün 💖

Planlı bile olsa insan kendini hazır hissetmiyor ki içini bir heyecan korku kaplıyor
Çok normal duygular
Şükürler Olsun ki haftamız iyi
sonuçta doğumda bir sebeple başlayacak
Dinlenmeye uyumaya çalış 🥰

Bence doğuma hazır olunmaz, bir anda oldu bitti olacak daha iyi olacak senin için 🥰 kendi sancın da varmış hem, haftan da güzel. Yarın bu saatlerde bebikon kucağında olacak Allah’ın izniyle güzel düşün 💖
Bilmiyorum ya evde sürekli artık doğum olsa rahatlasa içim falan diyordum ama buraya gelince daha hazır olmadığımı hissettim içimi bi korku kapladı sanırım daha önce hiç hastaneye yatmamış olmamın etkisi falan da var birçok şey ilk şu an benim için 🥺 dua edelim bolca birbirimize

Planlı bile olsa insan kendini hazır hissetmiyor ki içini bir heyecan korku kaplıyor
Çok normal duygular
Şükürler Olsun ki haftamız iyi
sonuçta doğumda bir sebeple başlayacak
Dinlenmeye uyumaya çalış 🥰
Evet canım çalışıyorum ama olmuyor ya doğum sesleri var bi de hiç uyuyamam böyle sanırım. Senin neden doğum olacak yarın

Bilmiyorum ya evde sürekli artık doğum olsa rahatlasa içim falan diyordum ama buraya gelince daha hazır olmadığımı hissettim içimi bi korku kapladı sanırım daha önce hiç hastaneye yatmamış olmamın etkisi falan da var birçok şey ilk şu an benim için 🥺 dua edelim bolca birbirimize
Bence emin ol hepimiz öyleyiz şimdi sana rahat rahat sakin ol şöyle böyle yazıyorum ama ben de aşırı korkuyorum doğumdan çok gözümde büyüyor göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider inşallah,en azından güvendesin öyle düşün. Hiç açılman var mı?

Bence emin ol hepimiz öyleyiz şimdi sana rahat rahat sakin ol şöyle böyle yazıyorum ama ben de aşırı korkuyorum doğumdan çok gözümde büyüyor göz açıp kapayıncaya kadar geçer gider inşallah,en azından güvendesin öyle düşün. Hiç açılman var mı?
İnşallah canım Allah hepimizin doğumunu kolaylaştırsın inşallah sağlıklıca bebeklerimizle evimize gidelim 🩷 açılma ilk geldiğimde yoktu başka bakılmadı henüz

Şuan planlı sezeryan olarak tek ben kaldım galiba geri kalan herkes vajinal doğum bekliyor sanırım.🫠
Yarın 9 da anestezi doktoru ile randevum var tetkikler yapılacak ve doğum saati belirlenecek stres heyecan karışık bi haldeyim.🥹
Merhabaaaa, yalnız değilsiniz ben de planlı sezeryan olacağım bugün günümü aldım. Haftaya pazartesi benim de anestezi uzmanıyla görüşmem var. Bir değişiklik olmazsa doktorumla 20 Kasım sabah 9’a belirledik zamanımızı 🥲🥲 inanılmaz heyecanlandım zaman belli olunca, Leyla gibi gezdim bugün. Hala kalbim güm güm 😻😻

Evet canım çalışıyorum ama olmuyor ya doğum sesleri var bi de hiç uyuyamam böyle sanırım. Senin neden doğum olacak yarın
Benim şeker yüzünden doğum başlatılacak
3 gündür hazırlık yapılıyor hala kendimi hazır hissetmiyorum sanırım hiçte hissetmeyeceğim 😕
Güzel düşünelim güzel olsun inşallah

Back
X