- 19 Aralık 2023
- 2.365
- 1.503
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sen de bunu soruyorsan benim umudum kalmadıArkadaşlar düzeni oturan bebişinin beslenmesi uykusu düzenli olan var mı aramızda? Yani ne zaman düzeleceğiz tam olarak ya da ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum merak ediyorum çünkü.
Dur kız belki bende bi sorun vardır djdjdjAy sen de bunu soruyorsan benim umudum kalmadı
Arkadaşlar düzeni oturan bebişinin beslenmesi uykusu düzenli olan var mı aramızda? Yani ne zaman düzeleceğiz tam olarak ya da ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum merak ediyorum çünkü.
Arkadaşlar düzeni oturan bebişinin beslenmesi uykusu düzenli olan var mı aramızda? Yani ne zaman düzeleceğiz tam olarak ya da ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum merak ediyorum çünkü.
Canım şuan 2 gün üst üste bile bir düzen yokher gün farklı. Hergün başka. Ama instagramda bir kızı takip ediyorum. İşte gece biraz yorucu geçti diyor. Bebeği 2 saatte bir uyanmış . İnan benim için geceki tek şey bu olsa dualar ederim. Dinlenmiş kalkarım . Bak dün gece 1 den 4 e kadar tam 3 saat memede kalmaya çalıştı. Çıkardığım an bas bas bağırdı .
Benm devam ediyor canımSezaryen sonrası sırtta kemik ağrısı geçmeyen var mı?
Yani mesela bebiş her 3 saatte bir uyanacak güzelce iki memeyi birden emcek, pırtını güzelce yapıp geri uyucakDüzenden ne kastediyoruz ya![]()
İşte bak bizim de aynen böyle, saati saatini bile tutmuyor öyle diyim sana. Akşamüstü 5 gibi bi başladı çığlık çığlığa ağlamaya sadece bende sakinleşti sürekli emmek istedi gazı vardı beni aşırı yordu. Sonra akşam 10 gibi ağlamaktan yorulup öyle bi uyudu ki şimdi de uyandırmaya çalışıyorum emsin diye uyanmıyor. Bi dengesi olsa ben de ona uyum sağlıcam ama bi türlü olmuyor ben de şaşırdım ne yapacağımıCanım şuan 2 gün üst üste bile bir düzen yokher gün farklı. Hergün başka. Ama instagramda bir kızı takip ediyorum. İşte gece biraz yorucu geçti diyor. Bebeği 2 saatte bir uyanmış . İnan benim için geceki tek şey bu olsa dualar ederim. Dinlenmiş kalkarım . Bak dün gece 1 den 4 e kadar tam 3 saat memede kalmaya çalıştı. Çıkardığım an bas bas bağırdı .
Canım çözüm bebekten bebeğe değişiyor hepsini dene, i love you masajı var onun videolarına bak, kiraz çekirdeği kemeri denedik biz bugün biraz sakinledi, gaz damlası da biraz yarıyor ama dediğim gibi deneme yanılma yapıcazKızlar gaz sancısı nasıl bişey bebeklerinizdeki ?? Benm bebeğimm uyuyor beş on dk sonra bi anda ağlamaya başlıyo ayaklarını katlayarak.. günlerdir böyleyiz ne yapmak lazımm iki saatte bir en geç besleyin deniyor ama mümkünatı yok gibi çünki zatrn 4 5 saat nerdeyse uyanık kalıyor buda normal değil iki haftalık bebek için ne yapcamı şaşırdımm çözüm bulan veya aynı şeyi yaşayan varmı ?
Nolur cevap atın kızlarrrrr
İşte bak bizim de aynen böyle, saati saatini bile tutmuyor öyle diyim sana. Akşamüstü 5 gibi bi başladı çığlık çığlığa ağlamaya sadece bende sakinleşti sürekli emmek istedi gazı vardı beni aşırı yordu. Sonra akşam 10 gibi ağlamaktan yorulup öyle bi uyudu ki şimdi de uyandırmaya çalışıyorum emsin diye uyanmıyor. Bi dengesi olsa ben de ona uyum sağlıcam ama bi türlü olmuyor ben de şaşırdım ne yapacağımı
Evet canım tam olarak aynıyız. Bazen gece durmuyor ama tüm gün uyuyor. Bazen tüm gece uyumuyor ama ona rağmen sabah da huzursuz oluyor. 3 aydan sonra düzelmeye başlar diyorlar ama bilmiyorum.İşte bak bizim de aynen böyle, saati saatini bile tutmuyor öyle diyim sana. Akşamüstü 5 gibi bi başladı çığlık çığlığa ağlamaya sadece bende sakinleşti sürekli emmek istedi gazı vardı beni aşırı yordu. Sonra akşam 10 gibi ağlamaktan yorulup öyle bi uyudu ki şimdi de uyandırmaya çalışıyorum emsin diye uyanmıyor. Bi dengesi olsa ben de ona uyum sağlıcam ama bi türlü olmuyor ben de şaşırdım ne yapacağımı
Kuzum seninkinin kundak tutması büyük şans. Benim kız kundaklardan nefret ediyor öyle bi ağlıyor ki açıyorum geri benAy itiraf edeyim ben artık uyurken uyandırmıyorum zaten kendi üç saati nadiren geçiyor diye. Bir kaç kez uyandırıp pişman olunca böyle gelişti ya. Bende de gece geceyi tutmuyor bu arada ama artık geceleri daha rahatım uykumu almaya başladım. Kundağı çıkarmadan emzirirsem geri dalması kolay oluyor.
Evet canım tam olarak aynıyız. Bazen gece durmuyor ama tüm gün uyuyor. Bazen tüm gece uyumuyor ama ona rağmen sabah da huzursuz oluyor. 3 aydan sonra düzelmeye başlar diyorlar ama bilmiyorum.
Kuzum seninkinin kundak tutması büyük şans. Benim kız kundaklardan nefret ediyor öyle bi ağlıyor ki açıyorum geri ben![]()
Ellerini topluyor önünde, kolları daha da sıkı oluyo öyle olunca. O sıkışık histen nefret ediyor hanımefendi. Ha bide üstünün örtülmesini de sevmiyor kalın bir şey örttüysem direkt ağlıyoruz djdjdjBenimki de giyerken hoşlanmıyor ama uykuya yakın emzirmemde giydirince uykulu olduğu için itiraz edemiyor. Ama o kadar ağlasa ben de dayanamaz çıkarırdım sanırım.
Ellerini topluyor önünde, kolları daha da sıkı oluyo öyle olunca. O sıkışık histen nefret ediyor hanımefendi. Ha bide üstünün örtülmesini de sevmiyor kalın bir şey örttüysem direkt ağlıyoruz djdjdj
Ben doğumdan hemen sonra grip olmuştum. Maske ile emzirdim. Bol bol emzir canım. Biz hasta olunca sütümüzde onu koruyacak antikorlar oluşuyormuş. Uyurken de beşiğini baş ucuna değil de ayak ucuna konumlandır. Evi bol bol havalandır bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ben öyle yaptım şükür bulaşmadan atlatmıştıkGrip oldum ya burnum akıp duruyor öksürük hapşırık halsizlik hepsi var eşimden bulaştı kızıma da bulaşacak diye çok korkuyorumbir de ben pusete koyamıyorum kızlar boynu çok kıvrılıyor gibi geliyor siz kullanabiliyor musunuz?
Nazarım değmiş rose cum hakkını helal et djdjdBöyle konuştuk ya bezi sızdırdı kundak kirli sepetineAllah’tan büyük de olsa yedeği var
![]()