• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    235
Kızlar doktora en son 39+2 de gittim yeni muayene günüm de 40+2 yani 2 gün daha var randevums. Nöbeti ve iznine geldiği için öyle planladı devlet takipliyim. Çevremdekiler 1 hafta çok uzun bir süre riskli, acile git bi baktır vs diyorlar. Böyle acile gideniniz oldu mu?
Ne diyerek gitmeliyim, şuan sancı vs hiçbir şikayetim yok. Gittiğimde acile hadi günün dolmuş yatışını yapalım da suni ile alalım denmesinden de çekiniyorum açıkçası. Doktor çarşamba kontrolde ne yapacağımıza bebeğin durumuna ve kilosuna göre karar veririz dedi. Malum devlet hastanelerinde şansına kim denk gelirse durumu var. Bende ortada belirti yokken tombala oynamak istemiyorum. Kendi doktorum yatırsın yatıracaksa kafasındayım. Of son günler çok zormuş full vicdan azabı ve belirsizlik dolu bi süreç

Canım şuan 2 gün üst üste bile bir düzen yok😂 her gün farklı. Hergün başka. Ama instagramda bir kızı takip ediyorum. İşte gece biraz yorucu geçti diyor. Bebeği 2 saatte bir uyanmış . İnan benim için geceki tek şey bu olsa dualar ederim. Dinlenmiş kalkarım . Bak dün gece 1 den 4 e kadar tam 3 saat memede kalmaya çalıştı. Çıkardığım an bas bas bağırdı .
Ya acaba aynı kişiyi mi takip ediyoruz bende dinledim ne Diyo ya bu dedim resmen 😂 destina mı Ahahha

Kızlar doktora en son 39+2 de gittim yeni muayene günüm de 40+2 yani 2 gün daha var randevums. Nöbeti ve iznine geldiği için öyle planladı devlet takipliyim. Çevremdekiler 1 hafta çok uzun bir süre riskli, acile git bi baktır vs diyorlar. Böyle acile gideniniz oldu mu?
Ne diyerek gitmeliyim, şuan sancı vs hiçbir şikayetim yok. Gittiğimde acile hadi günün dolmuş yatışını yapalım da suni ile alalım denmesinden de çekiniyorum açıkçası. Doktor çarşamba kontrolde ne yapacağımıza bebeğin durumuna ve kilosuna göre karar veririz dedi. Malum devlet hastanelerinde şansına kim denk gelirse durumu var. Bende ortada belirti yokken tombala oynamak istemiyorum. Kendi doktorum yatırsın yatıracaksa kafasındayım. Of son günler çok zormuş full vicdan azabı ve belirsizlik dolu bi süreç
Canım sen yatışı kabul etmrzsen kağıt imzalatıp çıkabiliyorsun ondan korkmaa gününe daha var 41 den sonrasında direk yatış derler için rahat etmeyecekse git ama bende 39 ken bi hafta sonraya çağırılmıştımm 40 dan sonra 3 günde bire falan düşücek demişlerdii

Ben doğumdan hemen sonra grip olmuştum. Maske ile emzirdim. Bol bol emzir canım. Biz hasta olunca sütümüzde onu koruyacak antikorlar oluşuyormuş. Uyurken de beşiğini baş ucuna değil de ayak ucuna konumlandır. Evi bol bol havalandır bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Ben öyle yaptım şükür bulaşmadan atlatmıştık

Yatağını biraz uzaklaştırdım maskeyi de bugün alacağım dün mecbur maskesiz emzirdim biz de bulaşmadan atlatırız inşallah

Kızlar siz ev işlerine yetişebiliyor musunuz yoksa bir tek benim evim mi dağınık. Temizliğine yetişemiyorum. Bu instagramda yeni doğmuş bebeğiyle her işe yetişenler numara mı yapıyor ben mi tembelim

Kızlar siz ev işlerine yetişebiliyor musunuz yoksa bir tek benim evim mi dağınık. Temizliğine yetişemiyorum. Bu instagramda yeni doğmuş bebeğiyle her işe yetişenler numara mı yapıyor ben mi tembelim
Bence bu neyi önceliklendirdiğinle alakalı canım. Ben de senin gibi kendim dinleneyim diyorum fırsat bulursam, ama bazıları bebek uyuyunca ev işine girişiyor

Ay valla ne olduysa onların yüzünden oldu zaten onları görünce her şey normal seyrinde ilerliyor sanmıştım dumur oldum

Bebesi gündüz uyumayan var mı arkadaşlar bu normal mi ya sabahtan beri max 1 saat uyumuştur anakucağında sallıyorum dalıyor 1 dk sonra açıyor gözünü 😭 gecede öyle aman aman uyumuyor hala 2 saatte bir uyanıp emiyor akşamda geç uykuya geçiyor zaten emzikte veriyorum ay fenalardayım :uykucu:

Arkadaşlar düzeni oturan bebişinin beslenmesi uykusu düzenli olan var mı aramızda? Yani ne zaman düzeleceğiz tam olarak ya da ben bir şeyleri yanlış mı yapıyorum merak ediyorum çünkü.
Ya bende aynı kızımda ilk olmasına rağmen her şey daha kolaydı bu bebe ne doyuyor ne uyuyor 💆🏻‍♀️

Kaç günlükken verdiniz bir de hangi marka acaba
İki çocuğuumda da hemen verdim bibs kauçuk meme reddi olmadı ama her çocuk farklı. Kızımda biberonla vermiştim sağdığım sütü meme reddi olmamıştı ama bu bebişte biberonla verince hemen alıştı onun hızlı akışına memede sürekli mızırdanıp bıraktı bi daha vermedim biberon

Kızlar emzirme problemimiz çözdük şükür, günde sadece bir öğün mama veriyoruz, o da gece.

Ama 2. Haftaya girdiğimizde beri çok yoğun gaz problemi yaşamaya başladık.
Asla derin ve huzurlu uyuyamıyor, inliyor hep huzursuz.
Bazen daha emerken huzursuzlaniyor, bırakıyor memeyi.
Bir tek karnım üzerinde sakinleşince uyuyabiliyor.

Herseyi deniyoruz, masaj, sıcak kompres, müzik, emzik...

O kadar uykusuz ve yorgunum ki.
Eşimi artık salona gönderdim o bari uyusun da gün içinde ev işleri yemek yapabilsin diye.

40 i çıkanlar, nasil gaz problemi biraz düzeliyor mu?

Mahvolduk valla😔

Back
X