• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    238
Benim ilk çocuğum canım. Tek bakıyorum. Eve geldiğimiz ilk 15 gün kayınvalidem vardı. Ama o benden daha bilgisizdi 5 çocuk büyütmesine rağmen. Evimin huzurunu bozdu, gitti. İlk etapta çocuğuma alışamadım onun yüzünden. Sonrasında da annem gelsin diye çok ağladım ama çalıştığı için gelemedi. Alıştım artık bu düzene. Bazen uzun uzun ağlıyorum. Sonra bir şey olmamış gibi devam ediyorum..
Keşke sarılabilsek🥲

Bak ne yorgunluk kalıyor ne de uykusuzluk ya. Bugün beni her gördüğünde bir gülüyor anlatamamm 🥹 büyüdükçe mutluluktan delirtcek bu beni belli oldu 🥰
🥰 Agulamaya ve sohbet etmeye de basladi mi? Bizimki simdi o asamada. Bazen geceleri uyanip hem guluyor hem aguluyor. Alip karnima geri sokasim geliyor onu 🥺😊

🥰 Agulamaya ve sohbet etmeye de basladi mi? Bizimki simdi o asamada. Bazen geceleri uyanip hem guluyor hem aguluyor. Alip karnima geri sokasim geliyor onu 🥺😊
Ağzını açıyor ama tam manasıyla bilinçli ses cıkaramıyor. Ama ağzı kulaklarında yani🥹
Gece uyanıp agu bugu yaparsa yer yutarım onu vallahi. Mis kokulu şebekler ya insana her türlü duyguyu yasatıyolar ♥️ allah güzel ömür versin hepsine

Merhaba genel anesteziden hemen uyanır uyanmazmı ağrı oluşuyor
evet malesef benim öyle oldu. ama sonrasında sırt baş bel falan o tarz ağrılar hiç yaşamadım başım hiç ağrımadı mesela. normal karın ve dikiş ağrısı oldu o yönden çok iyi

Benim de 5. Hafta ve aynı durumdayız gündüz uykuları yarım saat ancak kucakta ise o da yatağa koyduğum an hiç uyumamış gibi gözler açık. Gece de yanımda yatıyor muhtemelen ondan daha uzun uyuyor uzun dediğim de bir buçuk iki saat 🤣
Aynı bizde böyleyiz 😔

Benim ilk çocuğum canım. Tek bakıyorum. Eve geldiğimiz ilk 15 gün kayınvalidem vardı. Ama o benden daha bilgisizdi 5 çocuk büyütmesine rağmen. Evimin huzurunu bozdu, gitti. İlk etapta çocuğuma alışamadım onun yüzünden. Sonrasında da annem gelsin diye çok ağladım ama çalıştığı için gelemedi. Alıştım artık bu düzene. Bazen uzun uzun ağlıyorum. Sonra bir şey olmamış gibi devam ediyorum..
Bira bencilce belki ama insan aynı durumu yaşayanlar olduğunu bilince bir güç geliyor. Benim kv dede 15 gün durdu dediğin gibi hiç bilgisi yok. Çocukları nasıl büyüttüler bilmem. Benim annemde hasta gelse faydasından çok zararı olur malesef. Tek eşim var oda saat 7 de geliyor gece 11 12 kadar tutuyor bebeği biraz nefes alıyorum. Oda olmasa kafayı yerdim. Şu sıralar hiç ters düşme istemiyorum ama arada sürtüşüyoruZ onunlada

Benim bebeğimin de öyleydi. Sarı Sarı duruyordu Konak gibiydi. Dr kuruluktan dedi. Nemlendirme mi istedi. Bende Bioderma atoderm krem var dedim. Bende onu önerecektim dedi. Bir iki hafta içinde komple yüzü temizlendi. Her sabah düzenli nemlendirdim. O bölgeyi makyaj pamuğuyla sildim.
Çok teşekkür ederim bilgiler için çok kıymetli ❣️

Başladı bizim mesaiii düne göre daha sakin sankiiii acaba atak günden güne hafifliyor mu😃 8 den beri uyunık 5-10 dakika ayakta sallanarak uyudu sadece .

Destek alabilen yanında annesi vs olanlar adına çok sevindim gerçekten içten söylüyorum bunu. Ama kendi adımada üzüldüm yalnız iki çocuğa bakıyorum . Benim gibi olan varmı aranızda yoksa bir ben mi böleyim 😔
Var canım, olmaz mı… Ben de tekim. Annemi çağırdım ama gelmedi kem küm etti ben de bir daha teklif etmedim. Ama o kadar kırgınım ki, anlatamam. Gelmemesi hayırlı olandır diye teselli ediyorum kendimi çünkü gelseydi de her şeyi eleştirecekti. O yüzden böyle iyiyim karışan eden yok evimi bk götürüyor saçım düğüm düğüm olmuş gecem günüme karışmış ama en azından stresim yok kafam rahat

Var canım, olmaz mı… Ben de tekim. Annemi çağırdım ama gelmedi kem küm etti ben de bir daha teklif etmedim. Ama o kadar kırgınım ki, anlatamam. Gelmemesi hayırlı olandır diye teselli ediyorum kendimi çünkü gelseydi de her şeyi eleştirecekti. O yüzden böyle iyiyim karışan eden yok evimi bk götürüyor saçım düğüm düğüm olmuş gecem günüme karışmış ama en azından stresim yok kafam rahat
Kıyamam yaa… benimde kvdem duramam 40 gün dedi ve gitti . Hala haftasonları gidiyorum o kadar çaresizim yani normalde olsa benim evimde en çok ihtiyacım olduğu zamanda durmayanın evine adım atmam . Benimde ev aldı başını gidiyor toparlayıp süpürge tutabilirsem şükrediyorum. Haftada bir iki banyoyla idare ediyorum . Ama akşam olmaya başladığında içime kocaman bir karartı çöküyor. Kış mevsimide tetikliyor bu durumumu havalar düzelince bizde düzelicez inşallah

Kıyamam yaa… benimde kvdem duramam 40 gün dedi ve gitti . Hala haftasonları gidiyorum o kadar çaresizim yani normalde olsa benim evimde en çok ihtiyacım olduğu zamanda durmayanın evine adım atmam . Benimde ev aldı başını gidiyor toparlayıp süpürge tutabilirsem şükrediyorum. Haftada bir iki banyoyla idare ediyorum . Ama akşam olmaya başladığında içime kocaman bir karartı çöküyor. Kış mevsimide tetikliyor bu durumumu havalar düzelince bizde düzelicez inşallah
İnşallah bu günleei bir şekilde atlatacağız her şeye rağmen bebislerimziin tadını çıkarmaya çalışmak en önemlisi. Çünkü şu yenidoğan zamanları gerçekten bambaşka 🥹 anne kv bunlar sözde yardımcı olacak ki biz de bu süreçte bebisle vakit geçirecektik ama o yönden şanssısız maalesef
Ama olsun, dediğin gibi bizi yaratan elbet yolumuzu da gösterir 🥰 kimsenin yardımı desteği olmasın sıkıntı yok

İnşallah bu günleei bir şekilde atlatacağız her şeye rağmen bebislerimziin tadını çıkarmaya çalışmak en önemlisi. Çünkü şu yenidoğan zamanları gerçekten bambaşka 🥹 anne kv bunlar sözde yardımcı olacak ki biz de bu süreçte bebisle vakit geçirecektik ama o yönden şanssısız maalesef
Ama olsun, dediğin gibi bizi yaratan elbet yolumuzu da gösterir 🥰 kimsenin yardımı desteği olmasın sıkıntı yok
İleride zordu ama başardım diyeceğiz inşallah.Kızımın bebekliğini özledim o yüzden 2. Çocuğu istedim. Gel gör ki yorgunluktan stresten tadını çıkaramıyorum. Şimdide zaman hızlı geçsin istiyorum insanoğlu çok garip 😄

Saat 21:30dan beri uyanık. Mememi lastik gibi sündürüyor, kafasını sallıyor memeyle kavga halinde. Gazı yok karnı tok sırtı pek. Bu ağlama ney böyle ya bu kadar. Bugün akşam altını açarken pişik olmuş çok ağladı kremleyene kadar. Hep altını da değiştiriyorum hiç bekletmedim. Dayanamadım onunla birlikte bende ağladım.

Kızlar 0-3 ay uyku tulumu bulanınız var mı bir de dışarı çıkarken giyebilecekler kalın mont tulum tarzı bir şey

Back
X