2025 LGS Anneleri

Yorumlara bakıp bakıp ağlıyorum.
okadar emek veren yavrular vardı 13 14 yaşındaki çocuklardan 20 yaş performansı göstermelerini istedik ki gösterdiler.
Bayram yok özel gün yok bazen iterek bazen güzellikle ama her gün oturdu bu çocuklar dersin başına, daha ne yapabilirlerdi bilmiyorum 😔oğlum bakmak istemiyor hala ama ben ağlayan yavrularla ağladım çünkü bu sürecin zorluğunu stresin boğazlarına lokmaların dizildiğini gördüm 😢
Ben de suna uzuluyorum. Yani bu cocuklar, okul arti normal test cozerek, ders calissalar neyse.
Cogu okul, dersane ve ozel ders aldi. Hatta yakinlarimdam ,5 6 da okul+dersane baslatan var.
Yani cocuklar kucuk yasta, okumuyor adeta savasiyor.
Boyle sistem mi olur.
Liyskatli davranilarak ,sirf bu sistem daha iyi sisteme donusabilir. Ama bunlarin amaci egitim degil ya.

Ben de suna uzuluyorum. Yani bu cocuklar, okul arti normal test cozerek, ders calissalar neyse.
Cogu okul, dersane ve ozel ders aldi. Hatta yakinlarimdam ,5 6 da okul+dersane baslatan var.
Yani cocuklar kucuk yasta, okumuyor adeta savasiyor.
Boyle sistem mi olur.
Liyskatli davranilarak ,sirf bu sistem daha iyi sisteme donusabilir. Ama bunlarin amaci egitim degil ya.
Umarım bazı evlerde psikolojik fiziksel şiddet vs olmamıştır. Cahil veli çok. Çocuk sınav bu sene zordu dese bile inanmaz onlar

Bu yüzdelik değişmeli allahım değişmeli . Çok emek verdi. 2024 e göre yüzdelik bu biz de.1.78 yüzdelikte. Herkesin kötü geçtiyse yüzdelik yükselir yırtarız. Yoksa yandık🙈
Şimdi ceycey hemen karamsarlığa kapılma
Şöyle bir durum oluyor
bu hesaplamalar 2024 göre yapılıyor

Bizim girdiğimiz sene de 2023 göre yapılıyordu ve oğlumun yüzdelik 1,50 gibi bişey geliyordu

O yüzden sizin bu yüzdelik gibi olmayacaktır sonucunuz

Ben o 1 milyon kisiden hic calismayan ,ya da emek verip yapamayanlari biliyorum. Yani yatkinlik yok cocukta, nasil denirse.

Bana annelerinin anlatigi sekilde biliyorum,yani.

Bu cocugu sokma lgsye. Yap soyle guzel bir meslek lisesi. Elektrik ,tesitas vs uzman olsun.

Bir yorumda okudum. Cocuk kendisi annesine soylemis. Annem normal liseye gitsem kazacagim 2 yillik bir bolum. Birak meslek ogreneyim. meslek ogrensin, uzerine iki yilligini da okusun. Meslegi okurken, cirak maasi alip, calissin ogrenciler. Insanlari tesvik edin

Biz bir okula gonderirken , egitimi kotudur ya da ogrencilerin ortami kotudur diye niye dusunelim .
Her okul kendini duzeltsin iyi olsun.

Ben istanbulda kalabalik bir semtteyim. Kizimin okuluna bir mudur geldi. Okula cicek acti. Okulun temizligi ayri, aktiviteleri ayri artti.
Bu iste cozum liyakat. Demek ki isteyince her sey yapiliyor.

Kizimi ortaokula baska bir semte gonderdim. Yani okul ozel okula yakin bir seviye. Veliler bagis yapiyor tabi ama yormayacak kadar. Demek ki mudurler isterse her seyi yapiyor .

Meb isterse neler yapar ama istemiyor tabi

Günaydın iki full haberi geldi
aldığım kaynaklar vs hepsi çöp gerçekten matematik öğretmeni aradı çözdüğümüz sorulardı sadece konu dağılımı farklıydı dedi daha da sinirlerim bozuldu ilk başlayacaklar her kaynağı almayın neyse bu okulun kitapları hepsi müfredat kitaplarda var diyorlar birde onu hatmedin geçin maddi manevi şoktayım kursu özel dersi kampı diyecek bişi bulamıyorum zaman geçtikçe eleyici ama hepsi müfredata uygun çözülebilirdi diye yazıyor şu okul yöneticileri falan demek ki bizim destek aldıklarımızın müfredatı yeterli değildi karşıların da 13/14 yaş çocuk yok gibi açıklamalar

Günaydın iki full haberi geldi
aldığım kaynaklar vs hepsi çöp gerçekten matematik öğretmeni aradı çözdüğümüz sorulardı sadece konu dağılımı farklıydı dedi daha da sinirlerim bozuldu ilk başlayacaklar her kaynağı almayın neyse bu okulun kitapları hepsi müfredat kitaplarda var diyorlar birde onu hatmedin geçin maddi manevi şoktayım kursu özel dersi kampı diyecek bişi bulamıyorum zaman geçtikçe eleyici ama hepsi müfredata uygun çözülebilirdi diye yazıyor şu okul yöneticileri falan demek ki bizim destek aldıklarımızın müfredatı yeterli değildi karşıların da 13/14 yaş çocuk yok gibi açıklamalar
Öğretmenlerin önüne koy yapamazlar hepsini.cak çak hava atarlar anca yapılabilirdi ne var diye. O kadar kolaydı da sen niye sadece öğretmenlik kazanabildin sınavlar da peki? Demek ki zor bu tür sınavlar. Lgs Yks

Kızlar siz çok emek verdiniz ben anlıyorum aynı duyguları yaşadık
Dershane gereksiz geldi özel dersler öyle
Aldığım kaynakları çöp gördüm
Çocuğum boşuna çalıştı üzüldü diye düşündük

Ama bu yaşadığınız şuan bir süreç
Kızgınlığınız kırgınlığınız çok normal
Daha fuller duyacaksınız bunlar nasıl yapıyor diyeceksiniz
Kendinizde hata arayacaksınız
Keşke diyeceksiniz ama vallahi billahi gerek yok

Sayfanınıza bakıyorum 150 olmuş
Bizimki 15 mi 16 mı neydi
Siz hepiniz anne olarak elinizden geleni yaptınız
Çocuklarınız da öyle
Ne olacaksa hayırlı olan olacak

Kızlar siz çok emek verdiniz ben anlıyorum aynı duyguları yaşadık
Dershane gereksiz geldi özel dersler öyle
Aldığım kaynakları çöp gördüm
Çocuğum boşuna çalıştı üzüldü diye düşündük

Ama bu yaşadığınız şuan bir süreç
Kızgınlığınız kırgınlığınız çok normal
Daha fuller duyacaksınız bunlar nasıl yapıyor diyeceksiniz
Kendinizde hata arayacaksınız
Keşke diyeceksiniz ama vallahi billahi gerek yok

Sayfanınıza bakıyorum 150 olmuş
Bizimki 15 mi 16 mı neydi
Siz hepiniz anne olarak elinizden geleni yaptınız
Çocuklarınız da öyle
Ne olacaksa hayırlı olan olacak
Başka veli ve çocuklar da faydalanır buradan. Çok fazla yazmamız iyi aslında. Bizi çok beklentiye soktu dershane çevre vs. Daha düşük gelmesinin şokundayız. Bir gün de geçmez bu şok . Zamanla

Hedef Cagalogluydu ,yuzdelik düşer de Kabataş kadar düşer mi bilmem .Artık gerisine de sonra bakacağız. Tam hedefine ulaşmış görünüyor, ustu olursa ne ala ,olmasa da mutlu ,yeter bu kadar .

Cok teşekkür ederim ,hep destek oldun bize 🥰🥰
Çok sevindim valla
İnsallah diğer kuzular da istediklerine ulaşırlar

Kabataş olma ihtimali yüksek geliyor bana ama zaten cağaloğlu hedefiymiş oda olmuş

Güzel bir tatil onu bekliyor
😍

Ne demek benim de çok hoşuma gitti sizin gibi annelerle sohbet etmek😍

Back
X