2025 LGS Anneleri

Kitapçıkları toplatan okul ilk duydum. Büyük şehirde imkansız. Herbirimiz uzak uzak okullarda girdik mesela. Kendimiz gidip aldık.lgs puanlarını sır gibi saklayanlar var. Soruyorsun I ıhhhh . Söylemiyorlar.

Bu arada yüzdelikleri beklerkende çok umut tacirlerine bel bağlamayalım bu kez ikinci yıkım yaşamayalım 2021 e benzeten şart ve olanaklar farklı kuzucu 200 birinci var demiş bana ulaşan ben 21 e göre okul bakmayı bıraktım 🙈
Ama yığılma olmadıysa inş kötüye hazırlanıp gelene seviniriz
Tiktokta bir atmışlar bir atmışlar . Yok 30 puan düşermiş vs. İnananlar da çok ha .

Kitapçıkları toplatan okul ilk duydum. Büyük şehirde imkansız. Herbirimiz uzak uzak okullarda girdik mesela. Kendimiz gidip aldık.lgs puanlarını sır gibi saklayanlar var. Soruyorsun I ıhhhh . Söylemiyorlar.
Bizde burda gördük küçük bi şehir değil ama okadar yerden toplatılması çok ilginç bizim içinde

Siz yine geçen senenin 485 e kadar olan okuluna girebilirsiniz belki
Sanmam. Ankarada çalışkan çocuk çok. Düşmez o kadar puanlar. 7 8 puan lazım bir okul için. Ondan bile şüpheliyim. Bizler de şans mı var anacığımmmm? Girmediğimiz deneme, almadığımız kitap kalmadı hepimizin. 1 arkadaş hariç bu grup hep hüsran 🤣

Sanmam. Ankarada çalışkan çocuk çok. Düşmez o kadar puanlar. 7 8 puan lazım bir okul için. Ondan bile şüpheliyim. Bizler de şans mı var anacığımmmm? Girmediğimiz deneme, almadığımız kitap kalmadı hepimizin. 1 arkadaş hariç bu grup hep hüsran 🤣
ya Neslihan Çopur hocayı severim onun ki 21/22 diliminin ortalamasına bakın diyor bir bak bakalım sonra karşılaştır dilimi

Bende o sır gibi saklayanları anlamıyorum biz olsak sağır sultana bile duyuruyoruz🤭🤭 onlarada ayrı hayranım hep öylemolacam diyorum ama hiç olamadım ... millet tayini nereye çıkıyor onu bile saklıyorlar akıl dışı😂😂🤣

Bende o sır gibi saklayanları anlamıyorum biz olsak sağır sultana bile duyuruyoruz🤭🤭 onlarada ayrı hayranım hep öylemolacam diyorum ama hiç olamadım ... millet tayini nereye çıkıyor onu bile saklıyorlar akıl dışı😂😂🤣
Anne aradığı halde bana kitapçık vermedi okulumuz çalışanı izin alamıyor ama yukarda okul nasıl aldı kitapçıkları ben hayrete düştüm
Saklayanlar zaten bir garip yanlışıyla doğrusuyla olan oldu

Uzulme bunca emegin karsiligi var tabi ,liseye iyi bir temel ve tecrubeyle baslamis olacak. Olumlu taraflara bak.
Ben kabullendim. Net degil puani. Bakmak istemiyor. Baksa da bir sey degismeyecek, okul puanlari belli degil.
Denemelerde dusuk yapip sonra yuksek alanlar oluyor.stres seviyesi dusuktur.verimli calismistir.

Benim kizim sinava ,benden beklenti cok , ya yapamazsam diye girdi. Beklenti biz degil cevre. Yani not ve denemeleri iyiydi. Sinavda asiri stres olmus. Yani ben buna ragmen iyi yapmissin diyorum.
Cunku ben de stresliyken hicbir sey anlamam.

Full beklemiyordum ama ortalamanin ustu olurdu.

Hangi sehirdesiniz,unuttum🙈istanbulda cok alternatif var hala
Antalyadayiz. Pek alternatif yok burada. Durumu 460-470 gibiydi. Burada ilçede 430 Luk okul var. Biz ona da razıydık. Ama o da gelmez gibi. İnat etti cevaplara bakmıyor. Kitapçığı da aldirtmadi bize. Çok yanlışım çıkarsa moralim bozulur dedi. Evde hiç konuşturuyor da. Oğlum canın sağ olsun gel bir plan yapalım diyorum. Alternatiflere bakalım diyorum. Ona da kızıyor. İnanın üzüntüden ağlayacağım. Tamam olan oldu gel konuşalım, olmadı özel okula bakalım, meslek lisesi var OBP li lise var diyorum. Hiç konuşturmuyor bile. Sonuçları da bilmiyoruz. Muhtemelen çok düşük. Umudu olsa azıcık merak ederdi diye düşünüyorum.

Antalyadayiz. Pek alternatif yok burada. Durumu 460-470 gibiydi. Burada ilçede 430 Luk okul var. Biz ona da razıydık. Ama o da gelmez gibi. İnat etti cevaplara bakmıyor. Kitapçığı da aldirtmadi bize. Çok yanlışım çıkarsa moralim bozulur dedi. Evde hiç konuşturuyor da. Oğlum canın sağ olsun gel bir plan yapalım diyorum. Alternatiflere bakalım diyorum. Ona da kızıyor. İnanın üzüntüden ağlayacağım. Tamam olan oldu gel konuşalım, olmadı özel okula bakalım, meslek lisesi var OBP li lise var diyorum. Hiç konuşturmuyor bile. Sonuçları da bilmiyoruz. Muhtemelen çok düşük. Umudu olsa azıcık merak ederdi diye düşünüyorum.
Kitapçığı sen git al. Sonuca göre bir plan yaparsınız.

Umarım bizim sonuç gibi olmaz sizin de bizimde kesinlikle istemiyorum dedi okul baktırdı gibi bişey ama keşke bi yanlışlık olmuş olsa 😭

Bizde burda gördük küçük bi şehir değil ama okadar yerden toplatılması çok ilginç bizim içinde
Bilfende de okul toplamis..İstanbul
Fen liseniz 465 le alıyorsa oraya gelelim. Ankara da durumlar vahim bu puanla🙈
Bizim burda var ,gel canim🥰
Yani bitmis zaten niye sakliyorlar ki. Belki 1 2 oynar yine ama. Iyi olsa hemen soylerim. Suan kizim bakmiyor. Tatile gidecegiz,moralim bozulsun istemiyorum.
Aciklaninnda bakicaz artik okullara.

Kitaplarina baktim bugun ,yarilari hep bos. Cok uzuldum ,gercekten. Bos olduklarini biliyordum ama bu kadar beklemiyordum.
Ben mi cok kitap aldim,diyecegim ama bilmiyorum iste
Olan oldu.

Benim kizim da ayni. Gel plan yapariz diyorum.kitapcigi almadim, okul yakin degil. Morali bozuk diye zorlamadim.
Ama sen internetten bak diyorum. Bizim burda alternatif cok.
Yok bakmam diyor. Yuzde 50 kapasiteyle calismis resmen. Cok calisip bikanlari okudum. Ben de oyle olmak istemedim diyor.
Bir de bu kadar zor beklemiyordu. Cunku ogretmenler de 10 15 puan uzerinde olur. Denemeler zor diyordu. Kimse boyle beklemiyordu.

Bu arada yüzdelikleri beklerkende çok umut tacirlerine bel bağlamayalım bu kez ikinci yıkım yaşamayalım 2021 e benzeten şart ve olanaklar farklı kuzucu 200 birinci var demiş bana ulaşan ben 21 e göre okul bakmayı bıraktım 🙈
Ama yığılma olmadıysa inş kötüye hazırlanıp gelene seviniriz
Evet net bir şey söylenemez, kesin düşecek yuzdelikler farklı gelecek ama ne kadar farklı gelecek tahmin zor .
Herhangi bir yıla göre değil fakat 2021 2022 2024 ortalaması gibi diye tahmin ediyorum ben ,ama sadece tahmin .

Bizim aşağı yukarı deneme ortalaması oldu ,daha iyisi de olduğu olmuştu, daha düşügü de .
Son haftaki denemelerden yüksek, genel ortalama gibi aşağı yukarı son 10 deneme gibi .
Ozdebir denemelerinin ortalamasına daha yakın.
Yuzdelik dilim hesabı da töder in sıralamasına yakın.
Seneye girecek olup merak eden varsa .
Bizde böyle oldu ama etrafta çok değişken sonuçlar var ,denemelerinden düşük yapan da var yüksek de .

Bizim aşağı yukarı deneme ortalaması oldu ,daha iyisi de olduğu olmuştu, daha düşügü de .
Son haftaki denemelerden yüksek, genel ortalama gibi aşağı yukarı son 10 deneme gibi .
Ozdebir denemelerinin ortalamasına daha yakın.
Yuzdelik dilim hesabı da töder in sıralamasına yakın.
Seneye girecek olup merak eden varsa .
Bizde böyle oldu ama etrafta çok değişken sonuçlar var ,denemelerinden düşük yapan da var yüksek de .
Bizimde kitapçığa göre 2 Türkçe görünüyor. Deneme sınavlarında genelde bu dersten fire veriyorduk. Ama en fazla 2 yanlışı geçmemiştik hiç.
Deneme sınavlarında tam puan yaptığımız çok oldu.töder,özdebir,sinan kuzucu,okul,kurs vs.de. Ama tam oturtamadık.4-5 yanlışta yaptık.
bence bu sınav çok dengesiz, ne olacağı belli olmayan bir sınav. Hem sayısal hem sözelin kuvvetli olması gerekiyor. Türkçe zaten apayrı birşey.
Sosyal medyada da özellikle az yanlış yapanlarda yığılma olacağını ancak fazla yanlışı olanlar için yüksek ihtimal yüzdelik dilimlerin geçen seneye göre daha iyi olacağı söyleniyor.
Güzel Anneler, gerçekten bu sınav senesi çok stresliydi hepimiz için. Üzülmemek elde değil. Mutlu olacakları okulları kazanırlar inşallah. İnşallah beklediğiniz, istediğiniz okulların yüzdelik dilimleri ile girerler.

Benim kizim da ayni. Gel plan yapariz diyorum.kitapcigi almadim, okul yakin degil. Morali bozuk diye zorlamadim.
Ama sen internetten bak diyorum. Bizim burda alternatif cok.
Yok bakmam diyor. Yuzde 50 kapasiteyle calismis resmen. Cok calisip bikanlari okudum. Ben de oyle olmak istemedim diyor.
Bir de bu kadar zor beklemiyordu. Cunku ogretmenler de 10 15 puan uzerinde olur. Denemeler zor diyordu. Kimse boyle beklemiyordu.
Bizim öğretmenler ne dediyse çıkmadı. Ne çıkacak dediği sorular ne alırsınız dedikleri puanlar.

Back
X