- 7 Nisan 2016
- 1.150
- 1.996
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #2.561
Cagaloglunda AP var Ib yok ,dsd diploması veriyor ,Sabanci da sizin orda ib var onları yazarım diyor oğlum ,yurt dışı odaklı ama sonra neler olur bilemem.
Ben de tam farkını bilmemekle birlikte eğer ap derslerini verir yurt dışı kabul alırsa bazı derslerden muafiyet olacağını biliyorum .
Her ikisi de yurt dışı kabulü için önemli. Seçtikleri dersleri o dilde alıyorlar.
Dsd diploması da uluslararası geçerli dil diploması, ömür boyu geçerliliği var
Bu kadar biliyorum hele bi yerleşsin de detaylı öğreniriz dedik ,bildiklerim bunlar .
Bu arada bu programlarda okumak için yine sınavlar var ve programlar ücretli.
Başka liselerden de istenirse bu sınavlara girilip bu programın olduğu okullarda dersler alınıyormuş. Ama şimdi taban puan şartı getirmişler eğer o senenin puanının altında aldıysan bu imkan olmuyormuş o okulda .
Ah çok karışık, öğreniriz yaşayarak insallah
Ben de tam farkını bilmemekle birlikte eğer ap derslerini verir yurt dışı kabul alırsa bazı derslerden muafiyet olacağını biliyorum .
Her ikisi de yurt dışı kabulü için önemli. Seçtikleri dersleri o dilde alıyorlar.
Dsd diploması da uluslararası geçerli dil diploması, ömür boyu geçerliliği var
Bu kadar biliyorum hele bi yerleşsin de detaylı öğreniriz dedik ,bildiklerim bunlar .
Bu arada bu programlarda okumak için yine sınavlar var ve programlar ücretli.
Başka liselerden de istenirse bu sınavlara girilip bu programın olduğu okullarda dersler alınıyormuş. Ama şimdi taban puan şartı getirmişler eğer o senenin puanının altında aldıysan bu imkan olmuyormuş o okulda .
Ah çok karışık, öğreniriz yaşayarak insallah