2025 LGS Anneleri

Ben de dinledim o yayını, insallah öyledir 250 yo bari aşmasın, bir ton da bir iki yanlış var ,sinavdan hemen sonraki kadar iyimser değilim ben ,ama kötümser de değilim.
Bakınca yazarım artık hangi yıla benzediğini, herkes yazsin seneye buraları okuyan hoc değilse bir fikir sahibi olsun .
Lgs hakkında fikri olmayan veliler var. Az önce apartmandan biri sordu . Okul puanı etkiliyor mu diye🤣70 netle de Aziz Sancarın gelebileceğini düşünüyor. Aziz sancar 488 taban puanlı . Heyy allahım sana geliyorum diye düşündüm içimden 🤣🙈

Bir de denemelerin +10 ustu alan bile yok değil mi grupta ?
Aşağı yukarı deneme ortalaması gibi mi geldi sonuçlar?
Daha düşük mü?Sonuçlar tamamen açıklanınca onları da yazalım sevabına.

Yuzdelik hangi yıla benzedi ?
Denemelere göre nasildi puan?
Kuzucu mu ?
Ozdebir töder mi?

Bunları da yazalım lütfen🙏
Denemelerin altında kaldı benim kız. Umarım Tüm Türkiye kalmıştır diyorum🙈🤣

Bana da arada geliyorlar ,kaydirmadim kontrol ettim diyor ama 🙄
Denemelerde kaydirma değil de cozdugu soruyu kodlamama ya da silip degistirirken iyi silememe gibi durumlar olmuştu bir kaç kez 🤐
Neyse az kaldı, biz de spora başladık oğlumla, daha doğrusu başlayacağız, bu sinav dönemi bize ekstra kilo olarak geldi
Babasıyla gitmesi süper fikir ,bizim öyle durumumuz olmasa her yaz gonderirdim. Bulunmaz fırsat masallah gitsin bir işin ucundan tutsun 🥰
Ben gitmez diyordum bir haftadır ses çıkarmadan gidiyoama excel gün sonu satışlarını programa işleme vs öğretmişler biraz hayatı görsün r bizde kızımla akşama kadar uyuma modundayız sıcaklardan 🫣😅 spor da çok iyi fikir
Kaydırma mı bilmiyorum ama kuzucu da yaşamıştık biz ya dediğinden kitapçıktan farklı gelen inş olmaz da kontrol ettim diyor sordurmuyor da artık farklı gelecekse de artı olarak gelsin 🤲🏻hayırlısı olsun inş hepsi hakkında bu kadar süredir herkes neler yaşadı stres kaygı

Bizim de altında kaldı denemelerin

Tanıdığım herkes denemelerin altında kaldı 2 çocuk hariç. Denemeleri hep 350 Li olan bir çocuk da 470 aldığını iddia ediyor. Yemiyorum ama bu yalanı🤣🙈
Olabilir ama çocuk eğer denemeler de tüm performansını vermediyse umursamaz çözdüyse
Lgs de ee kaygı kontrolü yaptıysa ve dikkatini topladıysa bizimki dikkatten kaçırmış sizinkiler de heyecan dikkat kaygıdır bilmedikleri değildi sınav çeldiriciliği yüksekti

Olabilir ama çocuk eğer denemeler de tüm performansını vermediyse umursamaz çözdüyse
Lgs de ee kaygı kontrolü yaptıysa ve dikkatini topladıysa bizimki dikkatten kaçırmış sizinkiler de heyecan dikkat kaygıdır bilmedikleri değildi sınav çeldiriciliği yüksekti
Yok 350 en yüksek aldıklarıydı. Nasıl olsa öğrenemezler diye ego kasıyor aklınca. Kendini kandırıyor bir nevi. Burada ben de yazabilirdim 480 üstü geliyor diye. Kandırdığım kim olurdu? Sadece kendim.

350 alan biri kaygı kontrolüyle 470 alamaz bence. Evet kaygı stres çok etkiler. Ama rahatlık bu sınavda uksek puan aldirmaz ,benim fikrim🙂

350 alan biri kaygı kontrolüyle 470 alamaz bence. Evet kaygı stres çok etkiler. Ama rahatlık bu sınavda uksek puan aldirmaz ,benim fikrim🙂
Bizim sınıfta kopya gırla idi denemelerde. 470 460 465 alan bir kız vardı hep. Hocalar biliyordu kopyayı. Lgs de 340 lı birşey yapmış. İnsan lgs denemede neden kopya çeker ki? İlginç çocuklar ve aileleri var. Herkesi bu grup sanmayın.

Bizim sınıfta kopya gırla idi denemelerde. 470 460 465 alan bir kız vardı hep. Hocalar biliyordu kopyayı. Lgs de 340 lı birşey yapmış. İnsan lgs denemede neden kopya çeker ki? İlginç çocuklar ve aileleri var. Herkesi bu grup sanmayın.
Sen daha iyi bilirsin çocuğu o zaman

geçen sene bizim okuldan çapa fen e giden çocuk şok etkisi yapmıştı 400 geçmemişti denemeler de ama dersler de çok iyiydi açıkçası bu sınav için ben kimseyle konuşmadım kaç aldınız nasıldı vs diye kurs ve okuldan ama arkadaş çevrem de derece yok şimdilik 😅

Yok 350 en yüksek aldıklarıydı. Nasıl olsa öğrenemezler diye ego kasıyor aklınca. Kendini kandırıyor bir nevi. Burada ben de yazabilirdim 480 üstü geliyor diye. Kandırdığım kim olurdu? Sadece kendim.
Şimdi okudum anladım canım benim yapay zekaya da 500 dedik çevreye diye yazanlar varmış ama 3 yanlış beklenen 🫣😅o hesap olmuş

Sonradan okudum demek istediğini hani bazı çocuklar göstermiyor denemeler de öyle sandım lgs de 50/60 üzerine koyanlar geçmişte vardı

Sonradan okudum demek istediğini hani bazı çocuklar göstermiyor denemeler de öyle sandım lgs de 50/60 üzerine koyanlar geçmişte vardı
Yok onlardan değiller bunlar. Sınıflar lgs denemelerine göre ayrılıyor ya. Sırf aileyi kandırmak ya da o sınıfta kalabilmek için lgs denemeleri hep kopya hatta MEB sınavları hep kopya olan çok çocuk gördüm. Lisede de karşımıza çıkacak bunlar

Aynen ben burda 450 bile aldı demiyorum🙈 desem kim anlayacak😊 gercekler değişmeyecek.
Bazı çocuklar normal üstü çalıştı çabaladı. Onlar en nitelikli liselere gitsinler.
Ama şu normal liselerde de disiplinlli olsa,zorbalık olmasa, idealist ogretmenler olsa ne olurdu.

Yani özellikle sınavsız liselerde bu durum çok dikkat çekici. Salmışlar çayıra mevlam kayıra.

Okulların mezunlarını inceliyorum bir süredir. Lgs de yapamamış cocuk, yks de cok iyi puanlar almislar. Benim baktığım okullar yine iyi ama diğerlerinde de neden olmasin. Cunku küçükler.

Okul denemelerinde kopya çekenleri duydum ama dersanede duymadım. Aile hiç cocukla konuşmuyor mu acaba. Kizim böyle sadece kendini kandırırsın diye .
Kızlarıma bu konu harici, bir şeyi kimse yokken bile dürüst bir şekilde yapmayı öğretiyorum hep. Cunku kendini kandırmak en kötüsü.

Kizim kolay denemelerde aynı siralamalardaki arkadaşlarına far atıyordu. Hani burda da yazıyorlar ya , kolay soruyu yapamiyor diye😊
Kolay bir sene olsaydı, rahatlayın normalin üzerinde yapardi belki kizim. O çocukta öyle denk gelmistir belki. Bir de mesela arkadasimin kızı çok çalıştı gerçekten. Dersanede tam puan yaptığı olmustu. Sınav gecesi o da sabaha kadar ağlamış, ya bir aksilik olursa da yapamazsam diye. Suan onun da puanını bilmiyorum. Stres bazılarını çok kötü etkiledi

Aynen ben burda 450 bile aldı demiyorum🙈 desem kim anlayacak😊 gercekler değişmeyecek.
Bazı çocuklar normal üstü çalıştı çabaladı. Onlar en nitelikli liselere gitsinler.
Ama şu normal liselerde de disiplinlli olsa,zorbalık olmasa, idealist ogretmenler olsa ne olurdu.

Yani özellikle sınavsız liselerde bu durum çok dikkat çekici. Salmışlar çayıra mevlam kayıra.

Okulların mezunlarını inceliyorum bir süredir. Lgs de yapamamış cocuk, yks de cok iyi puanlar almislar. Benim baktığım okullar yine iyi ama diğerlerinde de neden olmasin. Cunku küçükler.
Dün bir hocaya denk geldim aldığı çocuğu nereye taşımış lise diye yks de çok dikkat çekici bir analizdi bulursam atayım

Ben hepsini çıkardım
Denemeler derken son 15 deneme ortalaması hesapladım. Bütün konukar bitmeden bir sonuç vermez diye .
Deneme ortalamasının 1 tık ustu
Kuzucu ve toder in ortalamasının da bir tık ustu

Gecen yıla hesapladigimiz puana göre tam da ozdebir deneme ortalaması, rakamı rakamına...
Sorular hic benzemiyordu tesadüf bence diyor

Okul denemelerinde kopya çekenleri duydum ama dersanede duymadım. Aile hiç cocukla konuşmuyor mu acaba. Kizim böyle sadece kendini kandırırsın diye .
Kızlarıma bu konu harici, bir şeyi kimse yokken bile dürüst bir şekilde yapmayı öğretiyorum hep. Cunku kendini kandırmak en kötüsü.
Bazı insanlar burnu yere düşse almazlar. Kıytırık üniversite mezunu ya da iyi üniversitenin kıytırık bölümünü bitirmiştir. Senin benim çocuklardan Türkiye derecesi beklerler. Üniversite tercihine dek karışırlar. Bu aylarda bunu yaşadım. Pdr bitirmiş bir kişi, kırşehir tıp yazacağız gerekirse dediğim için o şehri bir küçümsedi burun kıvırdı. 🙈leynnnn Sen büyük şehirde okumuşsun nolmuş öğretmen olmuşsun o çocuk dr olacak demedim gene. Valla insanların çoğu kötü. Başarıya sevinen az. Ben çok mutlu oldum grubumuzda yüksek alan 2 çocuğa. Emekleriyle aldılar. Meslek seçimine dek karışıyorlar herbokologlar . Sanki biz anne babalar salağız ya da çocuklarımız saf. 🙈

Back
X